Bıçak Sanatı - Forum

Toplaşma/Tanışma

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
Ynt: Toplaşma/Tanışma
« Yanıtla #300 : 19 Eylül 2011, 19:43:25 »
arkadaşlar hanı bır mazeme degış dokuşu yapalım demıştık sanırım herkez ne ıhtıyacı varsa veya elınde fazla mazemesı olan yazsınkı ona göre gereklı mazemelerı getırebılelım ;D ;D ;D
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #301 : 20 Eylül 2011, 10:19:38 »
1. Emin Albayrak,
2. Sefa Çabuk
3. Tolga Arıkan ve 4. sevgili eşi.
5. Ertuğrul Arda (Ertarda)
6. İsmail Gençalp
7. murat yılmaz  (balıkcı)
8. nebil özköksal
9. Mürsel Erdoğan (roskolnikov)

Şimdilik son durum budur...

Eeee, biz bu kadarmıydık, devamı nerde ?  :(

Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #302 : 20 Eylül 2011, 10:47:55 »
1. Emin Albayrak,
2. Sefa Çabuk
6. İsmail Gençalp
8. nebil özköksal
9. Mürsel Erdoğan (roskolnikov)

Eeee, biz bu kadarmıydık, devamı nerde ?  :(

:D Bu durum çok doğal, tüm etkinliklerde gördüğümüz bir durum, "insanlık hali" dediğimiz olgu. İş, eş, sağlık, maddi imkanlar vs.

Bir duyurum var. Bahçedeki bungalow'u genel kullanıma açıyoruz. Yaklaşık 6 kişilik yatma imkanı, mutfak, tuvalet, duş imkanı var. Bunun yanında bungalow etrafında çadır kurma veya çadırı olmayanlar için bungalow içinde yer yatağı serme imkanları var. Ancak gelenlerin eğer varsa bir mat veya şişme yatak vs. ile gelmesi iyi olur. Ayrıca bende iki mat ve 2 kiilik çadır+uyku tulumu da mevcut. yani kısaca şu anda listedeki 8-9 kişiyi barındırma imkanımız vardır. Eğer kendi çadırı veya yatağı (mat, uyku tulumu, şişme yatak gibi) ile gelenler olursa bu sayı artabilir. İsteyenler tabii 35 lira erip deniz kenarında motelde kalabilir. Ancak hep beraber takılmak keyifli olabilir istenirse...

Değiş tokuş yapmak için fazla malzeme getirebilirsiniz, elbet ihtiyacı olan biri çıkar, çıkmazsa ben alırım onları  >:D

Kipmen Sanat web sitesi

orhanbilgin

• 659
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #303 : 20 Eylül 2011, 11:56:09 »
3 kişilik bir çadırım var isteyene gönderebilirim etkinlikte kullanması için

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
« Yanıtla #304 : 20 Eylül 2011, 12:10:40 »
Ben uyku tulumumu ve matımı getiriyorum. Her ihtimale karşı bagaja bir de çadır atıyorum.
Beraber takılmak çok daha keyifli olacak. Bu şartlar altında kesin kesin geliyorum.

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #305 : 20 Eylül 2011, 12:14:02 »
Ben de gelmek için işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum. Ama kesin olarak cuma öğleden sonra kesinleşecek. Gelince de motel, bungalow farketmez artık.

Münir

• 176
  • Münir OKMAN
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #306 : 20 Eylül 2011, 13:01:31 »
Çok üzgünüm, o kadar istememe rağmen  23, 24 ve 25 Eylül'de İstanbul'da iş ile ilgili bir seminere katılmam gerekiyor, fakat bir yandan da acaba bir hafta ertelenir mi bizim toplaşma diye de merak içerisindeyim...
If you light a lamp for somebody, it will also brighten your own path.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #307 : 20 Eylül 2011, 13:23:32 »
Arkadaşlar bugün bılet almaya gıdıyorum ıstanbul ekıbıne son cagrı arabasında yer olup kütahyadan  gecıp benı alabılecek olan varmı  saat 6 30 kadar haber verebılırsenız  sevınırım  bılet parasını benzın parası yaparız
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

« Yanıtla #308 : 20 Eylül 2011, 13:27:44 »
Çok üzgünüm, o kadar istememe rağmen  23, 24 ve 25 Eylül'de İstanbul'da iş ile ilgili bir seminere katılmam gerekiyor, fakat bir yandan da acaba bir hafta ertelenir mi bizim toplaşma diye de merak içerisindeyim...
Bu durumda olan başka kimse varsa, yani bir hafta ertelendiğinde katılımda artış olacaksa ve en önemlisi ev sahibine de uyarsa, bir hafta erteleme düşüncesini belki de konuşabiliriz.

nebil özköksal

• 79
  • Meslek: emekli
  • Yer: izmir
« Yanıtla #309 : 20 Eylül 2011, 14:10:49 »
dur gari be hocam ayarı çekçez diye göbeğim çatladı tarih bi değişirse sil baştan olur

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
« Yanıtla #310 : 20 Eylül 2011, 14:24:18 »
Bence de katılımda artıştan çok eksilme olur. Bu hafta diye işlerimizi ayarladık. Öbür hafta olursa bu gelecek 9 kişiden de fire çıkabilir.

« Yanıtla #311 : 20 Eylül 2011, 14:25:49 »
Tamam tamam, sadece bir öneriydi, sözümü geri aldım ^-^

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #312 : 20 Eylül 2011, 14:28:51 »
Eh iyi olur, biz de kendimizi böyle ayarladık, bir hafta sonra kim öle kim kala   :)

Kipmen Sanat web sitesi

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #313 : 20 Eylül 2011, 15:39:24 »
bu hafta iyi bu hafta iyi 8)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #314 : 20 Eylül 2011, 15:50:46 »
Bu durumda olan başka kimse varsa, yani bir hafta ertelendiğinde katılımda artış olacaksa ve en önemlisi ev sahibine de uyarsa, bir hafta erteleme düşüncesini belki de konuşabiliriz.
Arkadaşlar tam beyanname dönemine geldiği için , daha önce planlamama rağmen olmıyacak gibi gözüküyor. Eğer 1 hafta erteleme olursa % 99 katılrım. % 1 nedir derseniz. Yarın ne olacağımız belli değil. Allah elem keder aksilik vermezse % 99 orada olurum
Cehalet Mutluluktur...

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #315 : 20 Eylül 2011, 15:53:08 »
şayet bır son dakıka golü olmazsa orada olacağım  fakat gunubırlık kalıcam. :) 
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
Toplasma tanıma
« Yanıtla #316 : 20 Eylül 2011, 16:15:02 »
Bende cadır + pet buldum ayrıca bu hafta  ıyı ıyı

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #317 : 20 Eylül 2011, 19:14:20 »
arkadaşlar ben bıletı aldım sabah 9 da oradayım nasıpse emre hocam takrıbı kacta sende olurum bodrum otagarında o saatlerde olabılecek olan varsa buluşup beraber gıderız

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #318 : 20 Eylül 2011, 23:33:57 »
cumartesi 9 mu murat? 15 dakkada bendesin. Ortakent-yahşi minibüsüne biniyorsunuz yahşi-yalı durağında iniyorsunuz.
0537 432 81 47 noyu arayın vardığınızda, gelip toplarım herkesi :)

Kipmen Sanat web sitesi

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #319 : 21 Eylül 2011, 00:04:37 »
1. Emin Albayrak,
2. Sefa Çabuk
6. İsmail Gençalp
8. nebil özköksal

Zımpara başında iş yapacak arkadaşların kendi toz maskelerini getirmelerini rica edeceğim. Ayrıca eğer elinizde 220 kum bant zımpara varsa getiriniz, bendekiler bitti  :-[ ve çalıştayda gerekebilir...
Emre zımpara ölçüleri ve cinsi hakkında bilgi verebilir misin? Temin edebilirsek gelirken getirelim.