Malzeme : AEB-L
Kalınlık : uçta-1,5mm, Sapta-3,2mm
Genişlik : En geniş yeri- 33mm
Uzunluk : 215mm
Namlu :115mm
Ostenizasyon: 1030 Derecede 16 dakika
Su Verme : Hava ile
Menevişleme 1: 180 derecede 2 saat
Menevişleme 2: 180 derecede 2 saat
Sıfır altı işlem : -14 derecede 24 saat
Sap: tik yağı emdirilmiş demir ağacı
Sizde de olur mu bilmem, ama bir çok mutfakta gözlediğim şudur; mutfakta bir çok bıçak olmasına karşın bir bıçak vardır ki sürekli onu kullanırsınız. Hep elinizin altında olmasını istesiniz, kirlendiğinde başka seçeneğiniz olmasına karşın yine onu yıkar onu kullanırsınız. Bu gözleme göre bir bıçak yapayım dedim ortaya bu çıktı. ( Durukan zımparalar bence çok iyi bu bıçak onlar sayesinde ısıl işlemde geçen süre hariç toplamda bir günde bitti

)