DTE değiş tokuş etkinliğini kısalttım, yazı içinde sürekli uzun uzun yazmak sıkardı açıkçası

Eh yapalım bir tane daha derim ben.
Katılmak isteyenler sadece kendi yaptıkları eserleri ile katılabilirler.
Burada ayarlanacak bir tarih son gün olacaktır. Benim aklımda Aralığın son haftası vardı, bu sayede yılbaşı hediyesi olarak herkes hediye vermiş olur birbirine.
Burada duyurulan tarihin iki hafta öncesinde (yani 27 Aralık duyurulduysa 13 Aralıkta mesela) yine bu alt forumda açılacak DTE-2 için yapılan her eser "DTE bıçağım bitti - ahan da resimleri" konusunda sergilenecektir. Son tarihten bir hafta kadar önce de bu konu kilitlenecektir, yani konu kapanana kadar katılım serbesttir. Bıçak (ya da başka bir eser - mesela makas, veya çekiç veya balta vs..........) sergilendiği anda eserin sahibi etkinliğe katılmış sayılır. Sergilediğiniz anda bana adresinizi ve telefonunuzu
özel mesajla yolluyorsunuz. Konunun içinde eserini sergilemeyen veya adresini ve telefonunu bana yollamayanlar etkinlik dışı kalırlar. Bu konuda daha önce sorun yaşadığımızdan bu önemli, birçok kişinin katıldığı etkinlikte bu adımları atmayanların sadece başka bir yerde paylaştığı bir eserden bahsetmesi veya adresini telefonunu yollamaması konuyu düzenleyen için işleri kabusa dönüştürebiliyor. Bu yüzden adresinizi veya katılacağınız eseri bir şekilde bildiğimi varsaymamanız önemlidir.
Bu "DTE Bıçağım bitti - ahan da resimleri" konusu kapatılıp katılanlar belli olduğu gece her katılımcıya çekiliş ile bir adres yollanacaktır, bu o katılımcının eserini kazanan talihlinin adresidir. Bu adresi aldıktan sonra mümkün olan en yakın zamanda eserini bu adrese yollaması gereklidir katılımcının.
Adres çekilişi tamamen rastlantısal yapılacaktır, kimin eserinin kime gittiği tamamen belirsiz olacaktır. Size kimden hangi eserin geleceğini de ancak elinize kargo ulaştığında görebileceksiniz.
Etkinliğe katılacak eserlerin sizin elinizden çıkması beklenmektedir, ancak örneğin kılıf ya da süsleme gibi konularda istenirse başkasından yardım alınabilir, bu konu o kadar katı kurallı değil, ancak en azından eserin işçiliğinin büyük bölümünün sizin olması gerekmektedir.
Eser elinize geçtiğinde etkinlik tarihinde açılacak "Yaşasın! DTE Bıçağım geldi" konusuna kimden hediyenizi aldığınızı belirten iki kelam etmeniz iyi olur. Hatta ideali eserin sizin elinizde/evinizde resmi ile birlikte eser hakkındaki kişisel fikirlerinizi de paylaşmanızdır.
Hadi bakalım, umarım geçen seferki gibi keyifli bir etkinliğimiz olur. Herkese başarılar ve bol şanslar..
Unutmadan, bu konuda katılacağını belirten arkadaşlarımız, bundan sonra açılacak "Bıçağım bitti" konusunda resmini paylaşana kadar resmi olarak etkinliğe katılmış sayılmazlar. Bu yüzden bu konuda katılmak istediğini belirten arkadaşlarımız (ben dahil) sadece temennisini dile getirmiş sayılır, hiç bir şekilde katılmaya zorunlu değildir son ana kadar. Ancak burada önce tarih konusunu kesinleştirmemiz gerekmekte. Bence Aralığın son haftası çok şık olurdu. Düşüncelerinizi bekliyoruz...