peki ben deri ile uğraşan biri olarak nasıl katılabilirim, yani artık daha etkin olarak bu toplulukta varlık göstermek isterim, aklıma ilk gelen ; birinin bıçağına kılıf yapabilirim, ya da deriden bir kemer, bileklik, kalemlik falan da olabilir.. ama forma en uygun birinin yaptığı bir bıçağa kılıf yapabilirim. Emre usta bu konuda bilhassa senin fikrini bekliyorum...
Alıntı yapılan: muraterkut - 25 Ekim 2011, 13:17:16peki ben deri ile uğraşan biri olarak nasıl katılabilirim, yani artık daha etkin olarak bu toplulukta varlık göstermek isterim, aklıma ilk gelen ; birinin bıçağına kılıf yapabilirim, ya da deriden bir kemer, bileklik, kalemlik falan da olabilir.. ama forma en uygun birinin yaptığı bir bıçağa kılıf yapabilirim. Emre usta bu konuda bilhassa senin fikrini bekliyorum... Bence yaşadığın kentten etkinliğe katılan birini bulursan, o 2 bıçak yapar, sen 2 kılıf. böylece ikiniz de kılıflı bıçaklarla etkinliğe katılırsınız.
Alıntı yapılan: Ertarda - 25 Ekim 2011, 13:20:22Alıntı yapılan: muraterkut - 25 Ekim 2011, 13:17:16peki ben deri ile uğraşan biri olarak nasıl katılabilirim, yani artık daha etkin olarak bu toplulukta varlık göstermek isterim, aklıma ilk gelen ; birinin bıçağına kılıf yapabilirim, ya da deriden bir kemer, bileklik, kalemlik falan da olabilir.. ama forma en uygun birinin yaptığı bir bıçağa kılıf yapabilirim. Emre usta bu konuda bilhassa senin fikrini bekliyorum... Bence yaşadığın kentten etkinliğe katılan birini bulursan, o 2 bıçak yapar, sen 2 kılıf. böylece ikiniz de kılıflı bıçaklarla etkinliğe katılırsınız.yaşadığım kentten başka formdan herhangi biri olamaz mı, kargoyla ulaşım işini çözebiliriz belki... tabii bana bıçak yapacak biri lazım bu durum da ... ama eğer illa da bıçak değil kişisel üretim de olursa desenli bir kemer de yapabilirim. bana her ikisi de uyar...
Alıntı yapılan: muraterkut - 25 Ekim 2011, 13:26:39Alıntı yapılan: Ertarda - 25 Ekim 2011, 13:20:22Alıntı yapılan: muraterkut - 25 Ekim 2011, 13:17:16peki ben deri ile uğraşan biri olarak nasıl katılabilirim, yani artık daha etkin olarak bu toplulukta varlık göstermek isterim, aklıma ilk gelen ; birinin bıçağına kılıf yapabilirim, ya da deriden bir kemer, bileklik, kalemlik falan da olabilir.. ama forma en uygun birinin yaptığı bir bıçağa kılıf yapabilirim. Emre usta bu konuda bilhassa senin fikrini bekliyorum... Bence yaşadığın kentten etkinliğe katılan birini bulursan, o 2 bıçak yapar, sen 2 kılıf. böylece ikiniz de kılıflı bıçaklarla etkinliğe katılırsınız.yaşadığım kentten başka formdan herhangi biri olamaz mı, kargoyla ulaşım işini çözebiliriz belki... tabii bana bıçak yapacak biri lazım bu durum da ... ama eğer illa da bıçak değil kişisel üretim de olursa desenli bir kemer de yapabilirim. bana her ikisi de uyar...Anlaştık öyleyse, ben varım.Sana 2 bıçak göndereceğim. Kılıflarını yaparsın. Kılıflı bıçaklardan biriyle sen, biriyle ben katılmış oluruz. Özelden kargo adresini yaz. 9 ve 10 numaraları sana en kısa zamanda kargolayacağım.Bu durumda etkinliğe katılan bıçakların ilk fotoğrafları bizden. Bunlardan biri benim adıma, biri de muraterkut adına etkinliğe katılmış oluyor. Tabii ki Murat'ın harika kılıflarıyla birlikte.By ertarda at 2011-08-26By ertarda at 2011-08-27
ÇOK GÜZEL OLURDU. ancak amaç bıçak -kılıf göndermek değil ki. el yapımı bıçagınızla katılmak. bence kararınızı bir kere daha gözden geçirin. murat beye forumda pek çok kişi uygun bir profil hazırlamkata yardımcı olacaktır. (bende de dahil.)
isterseniz profılı yollayabılırım hemen.
Artık son günü belirleme zamanı geldi bence. 15 Aralık son katılım günü olsun derim, 15 Gün kalıyor kargoların ulaşmasına ki bence makul bir süre.Bu durumda 1 Ay kaldı arkadaşlar bu yüzden yarın resimler için konuyu açayım diyorum, ne dersiniz? (konu ismi olarak teklifim "DTE2: Bıçağım bitti, ahan da resimleri" )
Yahu, ben de unuttum, bu sabah hatırladım, daha yeni perdahı bitti, kabza işi bekliyor. Naapsak, herkese uyarsa 25 aralık gibi bişey mi yapsak son katılımı?