Bıçak Sanatı - Forum

DTE no 2

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
Ynt: DTE no 2
« Yanıtla #20 : 25 Ekim 2011, 13:17:16 »
peki ben deri ile uğraşan biri olarak nasıl katılabilirim, yani artık daha etkin olarak bu toplulukta varlık göstermek isterim, aklıma ilk gelen ; birinin bıçağına kılıf yapabilirim, ya da deriden bir kemer, bileklik, kalemlik falan da olabilir.. ama forma en uygun birinin yaptığı bir bıçağa kılıf yapabilirim. Emre usta bu konuda bilhassa senin fikrini bekliyorum... :)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #21 : 25 Ekim 2011, 13:20:22 »
peki ben deri ile uğraşan biri olarak nasıl katılabilirim, yani artık daha etkin olarak bu toplulukta varlık göstermek isterim, aklıma ilk gelen ; birinin bıçağına kılıf yapabilirim, ya da deriden bir kemer, bileklik, kalemlik falan da olabilir.. ama forma en uygun birinin yaptığı bir bıçağa kılıf yapabilirim. Emre usta bu konuda bilhassa senin fikrini bekliyorum... :)

Bence yaşadığın kentten etkinliğe katılan birini bulursan, o 2 bıçak yapar, sen 2 kılıf. böylece ikiniz de kılıflı bıçaklarla etkinliğe katılırsınız.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

muraterkut

• 1119
« Yanıtla #22 : 25 Ekim 2011, 13:26:39 »

Bence yaşadığın kentten etkinliğe katılan birini bulursan, o 2 bıçak yapar, sen 2 kılıf. böylece ikiniz de kılıflı bıçaklarla etkinliğe katılırsınız.
yaşadığım kentten başka formdan herhangi biri olamaz mı, kargoyla ulaşım işini çözebiliriz belki... tabii bana bıçak yapacak biri lazım bu durum da ... ama eğer illa da bıçak değil kişisel üretim de olursa desenli bir kemer de yapabilirim. bana her ikisi de uyar...

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #23 : 25 Ekim 2011, 13:45:36 »

yaşadığım kentten başka formdan herhangi biri olamaz mı, kargoyla ulaşım işini çözebiliriz belki... tabii bana bıçak yapacak biri lazım bu durum da ... ama eğer illa da bıçak değil kişisel üretim de olursa desenli bir kemer de yapabilirim. bana her ikisi de uyar...
Anlaştık öyleyse, ben varım.
Sana 2 bıçak göndereceğim. Kılıflarını yaparsın.
Kılıflı bıçaklardan biriyle sen, biriyle ben katılmış oluruz. Özelden kargo adresini yaz. 9 ve 10 numaraları sana en kısa zamanda kargolayacağım.
Bu durumda etkinliğe katılan bıçakların ilk fotoğrafları bizden. Bunlardan biri benim adıma, biri de muraterkut adına etkinliğe katılmış oluyor. Tabii ki Murat'ın harika kılıflarıyla birlikte.

By ertarda at 2011-08-26

By ertarda at 2011-08-27
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

muraterkut

• 1119
« Yanıtla #24 : 25 Ekim 2011, 13:48:13 »

Anlaştık öyleyse, ben varım.
Sana 2 bıçak göndereceğim. Kılıflarını yaparsın.
Kılıflı bıçaklardan biriyle sen, biriyle ben katılmış oluruz. Özelden kargo adresini yaz. 9 ve 10 numaraları sana en kısa zamanda kargolayacağım.
Bu durumda etkinliğe katılan bıçakların ilk fotoğrafları bizden. Bunlardan biri benim adıma, biri de muraterkut adına etkinliğe katılmış oluyor. Tabii ki Murat'ın harika kılıflarıyla birlikte.

By ertarda at 2011-08-26

By ertarda at 2011-08-27
ok .... :2up :2up :2up işte budur... epeydir takip ettiğim bir ustasın, iki eserine birden kılıf dikmek, süper... :P :P :P

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #25 : 25 Ekim 2011, 14:25:00 »
ÇOK GÜZEL OLURDU.  ancak amaç bıçak -kılıf  göndermek değil ki.  el yapımı bıçagınızla katılmak. bence kararınızı bir kere daha gözden geçirin. murat beye forumda pek çok kişi uygun bir profil hazırlamkata yardımcı olacaktır. (bende de dahil.)

muraterkut

• 1119
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2011, 14:37:08 »
ÇOK GÜZEL OLURDU.  ancak amaç bıçak -kılıf  göndermek değil ki.  el yapımı bıçagınızla katılmak. bence kararınızı bir kere daha gözden geçirin. murat beye forumda pek çok kişi uygun bir profil hazırlamkata yardımcı olacaktır. (bende de dahil.)
durukan usta haklı eğer burda amaç sadece bıçak eetkinliği ise bizim düşüncemiz pek de amaca uymuyor.... ben emrenin hüseyincan arkadaşa istinaden yazdığı yazıdan yola çıkarak belki bıçak haricinde bir el emeği ile katılınabilir diye düşündüm. ama amacı da zorlamamak gerekir. şu aralar metal ile birşeyler ortaya çıkarabilecek ne ortamım ne de malzemem olmadığından, bu isteğimi daha sonra ki bir zamana erteliyorum.
ertuğrul sen istersen bıçağını ya da bıçaklarını gönderebilirsin, onlara kılıf dikmekten mutluluk duyarım....

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2011, 16:15:59 »
isterseniz profılı yollayabılırım hemen.  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

muraterkut

• 1119
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2011, 16:19:40 »
isterseniz profılı yollayabılırım hemen.  ;)
gerçekten teşekkürler, hazır olunca mutlaka sizleri rahatsız edeceğim...  ;)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #29 : 14 Kasım 2011, 12:38:29 »
Artık son günü belirleme zamanı geldi bence. 15 Aralık son katılım günü olsun derim, 15 Gün kalıyor kargoların ulaşmasına ki bence makul bir süre.
Bu durumda 1 Ay kaldı arkadaşlar bu yüzden yarın resimler için konuyu açayım diyorum, ne dersiniz? (konu ismi olarak teklifim "DTE2: Bıçağım bitti, ahan da resimleri"   ;D)

Kipmen Sanat web sitesi

Hüseyin Tekinay

• 244
    • manassilah dekor gravür
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bodrum
« Yanıtla #30 : 14 Kasım 2011, 16:39:14 »
Sabırsızlıkla resimleri bekliyorum. Gerçi birinin canlı halini gördüm...
Meyleyleme ol yare ki ağyar eli değmiş
Efsürde olan gülde letafet mi bulunur

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #31 : 14 Kasım 2011, 22:02:12 »
hadi bakalım :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #32 : 15 Kasım 2011, 09:46:07 »
unutmuşmuyum ki ben bunu acaba :o
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #33 : 06 Aralık 2011, 22:33:46 »
Artık son günü belirleme zamanı geldi bence. 15 Aralık son katılım günü olsun derim, 15 Gün kalıyor kargoların ulaşmasına ki bence makul bir süre.
Bu durumda 1 Ay kaldı arkadaşlar bu yüzden yarın resimler için konuyu açayım diyorum, ne dersiniz? (konu ismi olarak teklifim "DTE2: Bıçağım bitti, ahan da resimleri"   ;D)

artık bıçakları yayınlasakmı..?  benimkini yarın  yayınlayacağım bır ıkı temızlıkten sonra.  son katılım tarihine 9 gün kalmış :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #34 : 06 Aralık 2011, 23:17:24 »
Ustalarım ben büyük olasılıkla katılamayacağım. çünkü hediye olabilecek kalitede bir bıçağı henüz yapamadım. Ama her an için bir son dakika golüde atabilirim o başka:)
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

« Yanıtla #35 : 06 Aralık 2011, 23:38:29 »
Kılıç mılıç uğraşırken arada DTE yi unuttuk iyi mi, yetiştirebilirsem bir ürün yapıp yetiştireceğim, olmadı eskilerden biriyle artık ne yapalım  :-[

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #36 : 07 Aralık 2011, 03:22:40 »
Yahu, ben de unuttum, bu sabah hatırladım, daha yeni perdahı bitti, kabza işi bekliyor. Naapsak, herkese uyarsa 25 aralık gibi bişey mi yapsak son katılımı?

Kipmen Sanat web sitesi

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #37 : 07 Aralık 2011, 12:43:51 »
Yahu, ben de unuttum, bu sabah hatırladım, daha yeni perdahı bitti, kabza işi bekliyor. Naapsak, herkese uyarsa 25 aralık gibi bişey mi yapsak son katılımı?

iyi olur diyorum:)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #38 : 16 Aralık 2011, 15:19:23 »
25 aralığada 9 gün kaldı  ;) bu arada göndereceğim bıçaktan vaz geçtim yenisini yapıyorum en azından sertlığı, yapılan ısıl  işlemi  hakkında gıdecek olan arkadaşımızın  net bılgısı olacak :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #39 : 16 Aralık 2011, 19:46:10 »
Erteleyelim derseniz işime gelir ama sonraki tarihe yetiştirebilmem de şüpheli. Fena halde perhize girdim.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben