İzmir'de geziniyordum. Çok güzel bıçaklar vardı av dükkanlarında. Ömürlük bir bıçak alayım dedim. Bora bıçaklar gözüme çarptı lakin fiyatı bana göre bayağı pahalı idi. O parayı gözden çıkardım ve almaya karar verdim. Başladım para toplamaya...
Sonunda parayı topladım. Tam gidip almaya niyetlendiğimde aklıma bıçağı araştırmak geldi ve bıçak hakkındaki bir kaç yoruma denk geldim. O yorumlara da bu sitede denk geldim ama açıkçası daha siteyle tanışma aşamasına geçemedim. İyice düşününce bıçağa vereceğim paranın çok fazla olduğunu ve buna rağmen sağlam bıçak ihtiyacımı karşılamayacağına karar verdim. Sonra başladım İzmir'de turlamaya. Sanayide gezinirken bir kaç yere soruyordum. Sezgintay'a denk geldim ve aldım bir parça çelik.
Lazerde kestirdim ve demircide ağız açtırdım, su verdirdim. Lakin ''ben yaptım'' diyemedim ve bu beni araştırmaya, bu siteyi öğrenmeye ve kurcalamaya itti. İlk çelik aldığım yerin aslında benim için uygun olmadığını, demircinin su verirken aslında ocakta paslanmaza su vermeye çalıştığını, hangi çeliği seçmem gerektiğini öğrendim ve yeni bilgileri hala öğrenmeye devam ediyorum.
Benim siteyle tanışma faslımda işte böyle...