Bıçaklara çocukluktan meraklı ama teknik anlamda bu siteye üye olalı yani birkaç günlük biri olarak bu bıçakları dışarıda tezgahta satsanız fabrika imalatı zannederdim. Yanlış anlamayın el yapımı kesinlikle fabrika yapımından daha iyidir. Neyi kasdettiğimi siz anlamışsınızdır. Yani bu bıçağı bu hale elde yaparak getirmek zor gibi gelir bana ama burada gördüm ki her türlü bıçak yapılabiliyor.
Teşekkürler
Maşallah, çok güzel elinize sağlık mikarta güzel olmuş, bıcağa da uyum sağlamış. 
Teşekkür ederim Yaşar bey
Hem bıçak hem de fotograflar süper olmuş.
Teşekkür ederim
Çok güzel olmuş. Micartayı sizmi yaptınız. Ellerinize sağlık...
Teşekkür ederim Hakan bey ,evet mikartayı ben yaptım inşallah olmuştur diye düşünüyorum,çünkü ilk defa mikarta yapmayı denedim,forumlardan okuduklarım ile yapmaya çalıştım ,takdir sizlerin.Sizin damascuslara hala kıyamıyorum bir tane profil çıkardım bakalım onuda yakında burada sergileyeceğim çalışmam hala devam ediyor.
Elinize sağlık İbrahim bey , maşallah hızınıza yetişmek zor , bıçaklar her seferinde dahada iyileşiyor. Zımpara artık uyum sağladığınız taşlamalardan belli. Fotoğraflara zaten diyecek hiçbirşey yok hatta ilk fotoya bayıldım , namluyu neyle kararttınız diye soracaktım ki , meğer ışıktan öyle görünüyomuş
Tekrar elinize sağlık , nacizane bir iki şey söylemek isterim , ricasso bölgesi (inşallah adını doğru yazmıştırım
) biraz daha kısa olabilirdi diyecektim ama balçaksız bir model olduğu için bu şekildede gayet güzel olmuş, namlu ucundaki alt eğim gayet güzel olmuş ama üstteki eğim biraz daha yumuşatılsada olurmuş gibi geliyor. Mikartaya gelince gerçekten çok güzel olmuş , en kısa zamanda mutlaka denemeliyim 
Teşekkürler Serdar bey ,elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum şimdilik yapabildiğim ancak bu kadar inşallah zamanla daha iyi olacaktır düşüncesindeyim,ne oldu sizin makina ne durumda ne zaman şaltere basacaksınız bakalım.
Elinize sağlık, çok güzel olmuş
Teşekkürler Tolga bey
ibrahim bey maşallah, peşepeşe geliyor çalışmalar ama bu daha bi güzel sanki, özellikle mikarta sap ve namlu profili çok farklı olmuş, çok beğendim.... 
bu arada geçen bahsettiğimiz aksesuarla ilgili mail adresinize resim gönderdim ama ulaştımı bilmiyorum.. 
Teşekkür ederim Murat bey ,inşallah zamanla daha düzelecek öyle ümit ediyorum,sizin mail'inizi aldım fotoğrafda görünen aksesuarlar ve çok daha fazlaları bendenizde mevcut olan şeyler,diğer çıtçıt ile ilgili ise bizim üretimimiz içinde olan bir çeşit değil fakat istediğiniz türde çıtçıtları piyasadan bulabilirsiniz tabi sizin bulunduğunuz yerde olmayabilir belki fakat istanbulda bir çok yerde bulma şansınız var özellikle istanbulda mercan yokuşunda veya tığcılar denilen yine mercan yokuşunun başı sayılabilecek yerde bu tür ürünleri satan bir çok yer var.Ben size benim ürettiğim bazı ürünlerin fotoğraflarını vereceğim link ten bakabilirsiniz fakat hepsini buraya koymam çok mümkün değil zira yaklaşık olarak 10.000-12.000 çeşit üründen bahsediyorum o yüzden sizin işinize yarayabilecek olan bazı şeyleri bu linke koyarım oradan bakarsınız.Tekrar teşekkürler
çok güzel olmuş elinize sağlık, özellikle micartaya bayıldım...
Teşekkürler Bora bey
Gayet guzel , elinize saglik. Bir oncekinden kat be kat daha iyi bence.
Teşekkür ederim