Emin usta eline sağlık.Gerçekten ince işçilik olmuş.
aman estağfurullah, ustalık benden çok uzak henüz. teşekkür ederim beğeniniz için.
bıçak güzel bir form olmuş tam benim hoşuma giden tarzda fakat o sırt desenleri daha hoş göstermiş bıçağı ben cesaret edip deneyememiştim,bir dahakinde denemek şart oldu,ellerine sağlık Emin ellerin dert görmesin.
Fatih sırt desenini çalışmadan önce bence artık parçalar üzerinde denemeler yapmalısın. ben bu bıçakta deneme yapmadım hiç çünkü bundan önceki bıçaklarımda zaten bolca denemiştim

emın cok güzel olmuş elıne saglık özelıkle sırt desenı ve balcaga bayıldım

abi çok saol, beğenmene sevindim.
Emin abi eline, emeğine sağlık.Özellikle kabza ve sırt deseni harika olmuş. 
Saygılar...
saol Uğurcan, teşekkür ederim.
Emin yanlış anlamayacaksan söylemek isdeğim şu ki, bu bıçağı gördüğümde artık sendeki tüm kilitlerin açıldığını düşündüm, yani bundan sonra senden hep en az bu kadar güzel işler göreceğiz. Sırt deseni muhteşem olmuş, sap formu da öyle... neresine baksam orası hoşuma gidiyor. Ellerin kolların dert görmesin, sağol.
ustam bu söylediğini yanlış anlamam mümkün değil ama sanırım bu sözlerinden sonra daha dikkatli çalışacağım, tek sıkıntım bu olacak

Ertuğrul abi, ben şeffaf epoksi kullanıyorum, ama içerisine kabza malzemesinin tozundan katarak renklendirdim. fakat benim tahminimden daha koyu bir renk aldı ve siyaha döndü. elindeki malzemenin tozunu ıslandığında alacağı renge çeviriyor epoksi. elinde artık abanoz parçası varsa hiç uğraşmadan 150-220 kum arası zımparalarla tozunu çıkart ve kat şeffaf epoksiye.
bu vesile ile ben de sana şu japonla kaplamada benim kabzada meydana gelen bölgesel koyulaşmayı sorayım. acaba bir kat daha mı atmam gerekiyordu. bu 3 kat japon sürülmüş hali. neden o bölgesel farklılıklar kaldı?
Ellerinize sağlık Emin bey güzel olmuş.
teşekkür ederim Hüseyin bey, saolun.
Emin hangi yönden bakılrsa bakılsın ustalık yansıtan ve kesinlikle senin de en olgun işin .
Sefa hocama katılıyorum bu bıçak senin çıtanı birkaç basamak birden yukarı taşıdı . Ama asıl önemlisi göze çarpan , dikkate değer bir iş üretebilmek için gerekli " sabır eşiği" ni belirledi.
İlk zamanlarda hepimizin zannettiği gibi ; lezzetli yemek harlı ateşte çabucak değil , kısık ateşte sabırla demlenerek uzun sürede pişiyor . Bıçağın , bu yönüyle de daha iyi işler yapmak isteyen bizlere de yol gösterdi eline sağlık .
Bekir abi, çok saol. sonuca ulaşmak için aceleyle hareket etmek gerçekten çıkan sonuçtan da insanı soğutuyor. şimdi önümde, denemeler ve maketler yapmak için sabır gösterebilme sınavı var. ben deneyeceklerimi bıçağın üzerinde denemekten kendimi bir türlü alıkoyamıyorum

bakalım, inşallah bu süreci de katacağım bıçak yapımına. tekrar çok teşekkür ederim.