Çok güzel bir bıçak olmuş elinize sağlık hem ilk hemde çeliği siz dövmüşsünüz Gerçekten büyük başarı elinize sağlık.
İşte bu ustalıktan kaynaklanan bir fark. Rasim Usta, çeliği ilk dövdüğünde paylaştığın, dövülmüş damaskusun sonradan nasıl bir şey olacağını merak ediyordum. Doğrusu hiç şaşırmadım, ilk bıçağım diyorsun ama elin işi o kadar sindirmiş ki bu yüzden herkes şaşıyor ilk bıçak olduğuna. Bunun ardından kimbilir daha neler göreceğiz, şimdiden meraklandım. Ustam ellerin kolların dert görmesin, ateşin daim olsun.
Bu güne kadar durmanız hata... Elinize sağlık.
Elinize sağlık, forum renkleniyor.
Elinize emeğinize sağlık.Devamını merakla bekliyoruz.
ilk bıçak nasıl yani tebrik ederim. ellerinize sağlık.
Bravo Rasim Usta, ikinci bıçağı merakla bekliyorum
vallaha ustam daha once nerelerdeydın bılmıyorum ama cok güzel ellerine kollarına saglık sakılı olan yetenegınız ortaya cıkarmısınız tebrıkler
Çok güzel işcilik çıkarmışsınız,bıçak yapmamış olsanız bile sıcak demirci olmanız zaten ustalık demek bıçak yapan çoğu kişi dövme yapamıyor.Buda önemli bir konu eline emeğine sağlık devamını merakla bekliyoruz
güzel bıçak olmuş ellerinize sağlık..çelikte değişik geldi gözüme az katlandığı içinmi desenlerin arası böyle açık gözüküyor.
ustam ellerin kolların dert görmesin yaniii süper olmuş saygılarımla
Rasim ustam çok güzel gerçekten de. çeliğin sizin dövmeniz olduğunu okuduktan sonra tekrar baktım ve daha güzel geldi gözüme bıçak. balçaktaki ters kavisten namlunun formuna kadar gerçekten çok başarılı bir çalışma. aramıza katıldığınız için kendimi şanslı hissediyorum. elinize emeğinize sağlık...
Rasim usta,çok başarılı bir çalışma olmuş. Elin kolun dert görmesin.Saygılar..[/quote Çok teşekkür ederim