yanlış anlama ama tipoloji OLARAK BİTİR
Güzel kama eline sağlık, çeliği döverek yapmışsın benzetmeye çalışman bile ayrı bi ustalık, sonuçta resmini çizip profilden kesilerek yapılan bi çalışma değil bu.Teşekkür ederim
Bir arkadaşım bana tatar ramazanın bıçağı gibi bıçak yap dedi bende filimden gördüğüm kadarıyla birazda kendimden tasarlayarak böyle birşey yaptımÇelik:yay çeliği Döğülerek işlendiNamlu:205 mmKabza:120 mm (selvi üzerine ceviz renklendirici ve gamalak cila atıldı)En:35 mmKalınlık:5 mmBalçak:6 mm pirinçPerçin:6 mm pirinç çubuk
Alıntı yapılan: genç bıçak - 10 Mart 2012, 22:19:36Bir arkadaşım bana tatar ramazanın bıçağı gibi bıçak yap dedi bende filimden gördüğüm kadarıyla birazda kendimden tasarlayarak böyle birşey yaptımÇelik:yay çeliği Döğülerek işlendiNamlu:205 mmKabza:120 mm (selvi üzerine ceviz renklendirici ve gamalak cila atıldı)En:35 mmKalınlık:5 mmBalçak:6 mm pirinçPerçin:6 mm pirinç çubukustam eline sağlık güzel bir çalışma (Kabza kemik olabilirdi)
çok güzel ve oturaklı bir bıçak olmuş ustam ellerin dert görmesin..
ustad durmak yok yola devam gayet güzel gidiyor. fazla ca zamanın yok ise bence yavaş yavaş bitir bıcakları derim daha basit olur .bende akıl veriyom ama benim durumda farklı değil hani :'(
Usta yine döktürmüşsün. Vallah arkadaşına imrendim. Ellerine sağlık.