Bıçak Sanatı - Forum

Puukko -3-

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
Ynt: Puukko -3-
« Yanıtla #20 : 12 Mart 2012, 23:05:24 »
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,

Sinan kın işini henüz düşünmedim, ama sanki aynı ahşaptan kın olacaksa bunun en baştan planlanarak yapılması daha doğru olur gibi geliyor, sanırım ben bunun için biraz geç kaldım :(

Taner şunu fark ettim ki bu tip bıçakları kullanmakta yapmakta ayrı bir keyifli ;)

Hakan çeliklerin çok güzel ve gerçekten işin sonucunda hakkını veriyorlar. ;)

Onur bıçak sönük olduğu için kusura bakma ama şunu da belirteyim, ben yıllardır sizler beğenin diye bıçak yapmıyorum, kendim istediğim için, kendime uygun bıçaklar yapıyorum.
bu arada aradaki parça paslanmaz.

OnurErdogan

• 383
  • Onur ERDOĞAN - 1979
  • Meslek: bilgisayar satis ve destek
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21 : 13 Mart 2012, 04:29:49 »
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,

Sinan kın işini henüz düşünmedim, ama sanki aynı ahşaptan kın olacaksa bunun en baştan planlanarak yapılması daha doğru olur gibi geliyor, sanırım ben bunun için biraz geç kaldım :(

Taner şunu fark ettim ki bu tip bıçakları kullanmakta yapmakta ayrı bir keyifli ;)

Hakan çeliklerin çok güzel ve gerçekten işin sonucunda hakkını veriyorlar. ;)

Onur bıçak sönük olduğu için kusura bakma ama şunu da belirteyim, ben yıllardır sizler beğenin diye bıçak yapmıyorum, kendim istediğim için, kendime uygun bıçaklar yapıyorum.
bu arada aradaki parça paslanmaz.

gökhan bey kusura bakılıcak bi durum yok..sönük olmuş demedim bundan öncekinden daha sönük duruyor ama buda güzel olmuş dedim.. sizin anladığınız şekilde demek istemedim yada yanlış anlaşıldı, bıçağa çok kötü olmuş falan demedim ki öyle dokundurdunuz lafı kıstas olarak gösterdiğim bıçakda sizin bıçağınız birazda nezaketen gösterilen emeğe saygı göstermek adına 2 satır yazıyorum yoksa iyi olmuş yada kötü olmuş benim için fark eden bişey yok eserlerinizi beğendiğimi de biliyorsunuz az çok, ki dediğiniz gibi ben beğenmişim beğenmemişim bi önemide yok ben anlam veremedim bu şekil bi cevap vermenize bi şekilde kırıcı geldiyse yazdığım yorum siz kusura bakmayın.
Si vis pacem, para bellum.

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #22 : 13 Mart 2012, 08:55:23 »
Mesele şu Onur; bıçağın eleştirilmesi hatalarının söylenmesi yada bu olmamış bak buraları şöyle olsaymış denmesi, yapısal bir eleştiri olarak her zaman kabulleneceğim bir şeydir.
Ama sırf sizin gözünüzde diğer işlerlerimden daha gösterişsiz olması sönük olduğu anlamını taşımaz, ve bu söylem yaptığım işe ve kendi zevkime söylenmiş gibi algılamama sebep olur.
Zira bu bıçak ben böyle olmasını istediğim için böyle, hiçbir tarafında değiştirmeyi isteyeceğim bir şey yok.
Diğer yaptığım bıçaktan gösterişsiz olabilir ama sönük kelimesi biraz sert kaçmış!

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #23 : 13 Mart 2012, 09:56:10 »
Ben neden görmedim ki bu konuyu, yine atladım, bişeyler  yaptım. Gökhan, çok hoş bir tarz geliştirdin puukko'larda, özellikle kabza işçiliğinde form 1 numara, böyle sade olması da ayrı bir güzellik olmuş, eline sağlık ustam , harika :2up

Kipmen Sanat web sitesi

muharremulusan

• *
  • 15
  • Meslek: Endüstriyel Ürünler
« Yanıtla #24 : 13 Mart 2012, 10:29:18 »
Ustam elinize sağlık, çok güzel olmuş

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #25 : 13 Mart 2012, 13:41:16 »
üstat eline sağlık çok güzel olmuş...saygılar

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
« Yanıtla #26 : 14 Mart 2012, 10:56:47 »
Tebrikler Gökhan usta çok güzel bir puukko,çok temiz bir işçilik elinize kolunuza sağlık,çalışmalarınızda başarılar kolay gelsin. :2up
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #27 : 14 Mart 2012, 11:51:53 »
teşekkürler arkadaşlar ;)