Bıçak Sanatı - Forum

Üye isimleri

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Üye isimleri
« : 30 Mayıs 2010, 01:37:41 »
Sevgili forum üyelerimiz, lüften takma isim kullanıyorsanız, en azından gerçek isminizi forum profilinizin "Kişisel İleti" kısmına yazınız. Forum içinde yazışmalarımızda kişilerin gerçek isimlerini hatırlamak çok zor oluyor ve hitap sorunları yaşıyoruz...
Teşekkürler...

Kipmen Sanat web sitesi

Ynt: Üye isimleri
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2010, 00:33:20 »
Konuyu hortlatmakta yarar var. Arkadaşlar herkes takma adının altına bir isim yazarsa kime ne diyeceğimiz karışmaz, lütfen.

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2010, 11:35:44 »
Kesinlikle katılıyorum. Birde avatarın altına yaş bilgisini de eklemeniz mümkün müdür ?

« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2011, 01:55:06 »
ARKADAŞLAR LÜTFEN, ŞU ANA KADAR İSMİNİ YAZMAMIŞ ARKADAŞLAR KENDİLERİNE SESLENECEĞİMİZ BİR İSİM YAZSINLAR..LÜTFEN

« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2011, 21:37:20 »
ARKADAŞLAR LÜTFEN, ŞU ANA KADAR İSMİNİ YAZMAMIŞ ARKADAŞLAR KENDİLERİNE SESLENECEĞİMİZ BİR İSİM YAZSINLAR..LÜTFEN

ayhan ergelen

• *
  • 1
  • Meslek: gemici
  • Yer: tekirdağ
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2012, 22:25:49 »
gökhan bey bıçaklarınızı çok beğeniyorum benide merak sardı yapmaya çalışıyorm sizi tekrar tebrik ediyorum.köylün ..ayhan ergelen.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2012, 00:06:24 »
gökhan bey bıçaklarınızı çok beğeniyorum benide merak sardı yapmaya çalışıyorm sizi tekrar tebrik ediyorum.köylün ..ayhan ergelen.

Ayhan bey konulara mesaj yazarken nereye ne yazdığımıza dıkkat edelım..! :-\
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

mustafa

• 306
  • Meslek: otomotiv montaj
  • Yer: almanya
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2012, 14:08:37 »
Avatar secimlerinde ve takma isim secimindede dikkatli olmakta yarar var,forum kurallarina genel ahlaka aykiri kirici ,incitici secimler olmamali .
Ehli irfan meclisinde eyle kesbi marifet,cahile yar olma nadan olursun akibet.

Enes78

• 79
  • Beyin bedava
  • Meslek: Okutman
  • Yer: Karabük
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2012, 12:40:43 »
ns06'yı Enes78 olarak değiştirdim. Umarım aydınlatıcı olmuştur :)
"Without deviations from the norm, progress is not possible." Frank Zappa

« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2013, 21:36:41 »
Arkadaşlar malum, sayımız neredeyse 2000 e ulaştı. Daha önce de defalarca hatırlatma yapmıştık ama şu ana kadar bunu bir çok arkadaşımız ciddiye almadı. Bir kez daha söylemek isterim,. . lütfen üye arkadaşlar avatarlarının altına kendilerine hitap edebileceğimiz bir isim yazsınlar. Hörmetler.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #10 : 01 Kasım 2013, 11:46:17 »
haketten öyle isimler varki,söylerken bile telavüz edilemiyor,dxwQğm bunu nasıl okucaz

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2014, 22:23:20 »
Sefa beyin izni olursa konuyu tekrar gündeme getireyim hitap ile ilgili sıkıntı yaşıyoruz ben tüm arkadaşlarıma yaşı büyük olsun küçük olsun bey diye hitap ediyorum bunu kimse soğukluk ve samimiyetsizlik olarak anlamasın. Yaş ve isim bilgisi olursa daha samimi ve gerçekçi olacağına katılıyorum.  :2up
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2014, 01:29:27 »
Arkadaşlar, üye isimleri konusunda bir karar aldık buna göre;
"Özel üye olup isim bilgisi girmeyen herkesin özel üyeliklerinin iptal edileceğini, isim bilgisini girmeyen hiç kimsenin de özel üyeliğe yükseltilmeyeceğini" Sizlere de duyuralım istedik. Bir hafta sonra uygulamaya geçeceğiz haberiniz olsun

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2014, 13:39:42 »
Çok az insanın birbirini direk tanıştığı bir ortamda isim bilgileriniz ve doğum tarihleri sizlerle olan iletişimde ve güvende çok önemli. Bizler bu konuda gereğinden çok uyarıda bulunduğumuzu düşünüyorum ama hala bunun üzerine düşmeyen üyelerimiz var.

Lütfen forum profilinizin "Kişisel İleti" kısmına " Ahmet - 19.." gibi küçük bir not yazın. ;)

« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2014, 20:39:02 »
"Özel üye olup isim bilgisi girmeyen herkesin özel üyeliklerinin iptal edileceğini, isim bilgisini girmeyen hiç kimsenin de özel üyeliğe yükseltilmeyeceğini" Sizlere de duyuralım istedik. Bir hafta sonra uygulamaya geçeceğiz haberiniz olsun
Arkadaşlar, yarın uygulamaya geçiyoruz bilginize...

« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2014, 18:56:57 »
Gereken düzeltmeler yapılmıştır.

Asikar

• *
  • 3
  • musa
  • Meslek: boyacı
  • Yer: çandır Yozgat
« Yanıtla #16 : 18 Aralık 2014, 04:14:18 »
ben yeni katıldımm ismimi yazdım ama oldumu bilmiyorum ona ugrasıyorum

Asikar

• *
  • 3
  • musa
  • Meslek: boyacı
  • Yer: çandır Yozgat
« Yanıtla #17 : 18 Aralık 2014, 04:15:03 »
olmus galiba

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #18 : 18 Mart 2015, 10:39:55 »
Arkadaşlar, yarın uygulamaya geçiyoruz bilginize...

Bu konu gerçekten ciddi bir konu esasen hala daha isimlerini yazmayan bir cok arkadaş var  LÜTFEN İSİMLERİMİZİ BELİRTELİM
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #19 : 05 Nisan 2015, 19:36:30 »
adını yazmaktan imtina eden arkadaşlar en azından doğum tarihlerini yazarlarsa birçok sıkıntıdan sıyrılmak çok daha kolay olabilir