Bıçak Sanatı - Forum

6.Bıçak nihayet bitti

tian92

Ynt: 6.Bıçak nihayet bitti
« Yanıtla #40 : 24 Mart 2012, 21:31:09 »
İşim gereği çok şey okuyorum üşenip okumadan geçmiş olabilirim. Az önce okudum. Bu yüzden avatarımdaki tüfeği kaldırdım ve adımı yazdım. Aslında normalde iİhmalci davranacak biri değilim. Bıçak sitesi olduğundan avcı, atıcı ardaşlarda vardır diye özellikle tüfekli resim çekmiştim. Emre beyin bu kadar irrite olmasına ve dikkatleri benim kasıtlı kasıtlı tüfek şovu yaptığıma çekmesine şaşırdım. Buradaki ustaların emeğine saygılıyım yazılarım ve paylaşımlarım aykırı olduğundan ve kendime hakim olmadığımdan sadece eserlerinize bakıp elinize sağlık türünden yazılar yazmayla yetineceğim. Zaten bıçak yapacak yeteneğim olmadığından size görsel bir ziyafette veremeyeceğimden bu kadarı bana yeter.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2012, 21:33:20 Gönderen: tian92 »

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #41 : 24 Mart 2012, 21:51:37 »
İşim gereği çok şey okuyorum üşenip okumadan geçmiş olabilirim. Az önce okudum. Bu yüzden avatarımdaki tüfeği kaldırdım ve adımı yazdım. Aslında normalde iİhmalci davranacak biri değilim. Bıçak sitesi olduğundan avcı, atıcı ardaşlarda vardır diye özellikle tüfekli resim çekmiştim. Emre beyin bu kadar irrite olmasına ve dikkatleri benim kasıtlı kasıtlı tüfek şovu yaptığıma çekmesine şaşırdım. Buradaki ustaların emeğine saygılıyım yazılarım ve paylaşımlarım aykırı olduğundan ve kendime hakim olmadığımdan sadece eserlerinize bakıp elinize sağlık türünden yazılar yazmayla yetineceğim. Zaten bıçak yapacak yeteneğim olmadığından size görsel bir ziyafette veremeyeceğimden bu kadarı bana yeter.

Cihan Bey, irite olmak veya olmamak önemli değil, eğer siz de birşeyin düzgün işlemesini istiyorsanız o şeye bakar, özen gösterir, kullanım kurallarına uymaya çalışırsınız. Bu şeyin en olduğu hiç önemli değil, insan olabilir, ilişki olabilir, araç gereç olabilir. Ancak söz konusu forum olunca size iltimas edilmesi mi gerekiyor. Biz forumun kurucuları bile uyarı alabiliyorken, size verilince niye hemen küstünüz,. Lütfen kişisel algılamayın, kuralların farkında olmayabilirsiniz. Burada 1000 kadar kişi var, giderek de artacak, bunun için bu tip sürçmelere izin vermememiz, gerektiğinde anında uyarmamız gerektiği barizdir. Aksi takdirde forumun nasıl curcuna olabileceğini tahmin edebilirsiniz...
Kuralları koyarken forumumuzun özellikle atıcılık ve avcılık sitelerinden ayrı tutulması gerektiğinde hem fikir olmuştuk...
« Son Düzenleme: 24 Mart 2012, 21:57:04 Gönderen: emrekipmen »

Kipmen Sanat web sitesi

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #42 : 24 Mart 2012, 22:03:52 »
Emre, ben meselenin başını kaçırdım ama profil resmindeki AR klonu ise onu farketmiştim ama haybeye gerilim yaratmamak için görmezden gelmiştim. Büyütülecek bir durum değil..

Cihan Bey siz de gerilmeyin, usulen görünür uyarı veriyoruz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tian92

« Yanıtla #43 : 24 Mart 2012, 22:04:23 »
Kuralları okudum. Küste değilim. Bunca güzel eser varken resmin konu olacağını bilseydim ustalara (Emre bey sizde dahil) saygısızlık olmasın konu kirliliği olmasın diye koymazdım. Okumadığımdan oldu. Daha fazla konu kirliliği olmasın. Küs değilim. Küssem siteye girmezdim. Yanlışlıklı oldu düzelttim.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2012, 22:05:55 Gönderen: tian92 »

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #44 : 24 Mart 2012, 22:07:34 »
 ;)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tian92

« Yanıtla #45 : 24 Mart 2012, 22:12:05 »
 ::) ;)

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #46 : 25 Mart 2012, 11:32:55 »
Dostum eline koluna sağlık.biraz uğraştırdı aksi giti ama :2up :2up :2up süper olmuş.

beşkazalı

• *
  • 6
    • Kişisel Site
  • Meslek: Meteoroloji Teknisyeni, Tur Rehberi
  • Yer: Muğla, Fethiye
« Yanıtla #47 : 25 Mart 2012, 15:50:48 »
moedeliyle, estetiği ve simetrisi ile harika bir işlem olmuş. simetri hastası birisi olarak, yuvarlak damarların orta eksen üzerinde dizilmiş olmasına ayrı bir hayran kaldım. ellerinize sağlık.
Hararet nârdadır, sacda değil/Keramet baştadır, tacda değil
Her ne ararsan kendinde ara/Kudüs'te,Mekke'de, Hac'da değil...

king

• *
  • 40
  • Ata Can /1977 / B Rh -
  • Meslek: İlaç Sektörü
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #48 : 25 Mart 2012, 19:45:10 »
    Kabzanın ve namlu duruşunda Güçü hissettiren,balçaktakı kıvrımları ile estetiğini tamamlayan tam bir şaheser ortaya koymuşsunuz,ellerinize  sağlık,tebrik ederim.
    kendime gelemedim bi türlü  ???  gidip su falen içiyim eniyisi..

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #49 : 25 Mart 2012, 21:33:18 »
Eksiksiz güzel olmuş, hatasız bir üretim. Gözüm bir imza aradı sadece.
Teşekkürler Sefa usta beğenmenize sevindim,imza işine gelince bu güne kadar henüz bir imza düşünmedim,imza konusunda biraz ders çalımam gerekecek bakalım bir şeyler bulabilecekmiyim.

ibrahim abi imza yada logo konusunda daha önce forumdaki bende dahil olmakk üzere bazı arkadaşlara bu tarz çalışmalar yapmış olan mücahit kardeşimiz vardır ( nick. kaligraf ) bu arkadaş eminim size bir imza tasarlamaktan şeref duyar isterseniz bu konuda onunla konuşabilirim benim muhabbetim olan bir insandır kendisi. isterseniz numarasınıda verebilirim ki kendiniz daha detaylı bir şekilde konuşabilirsiniz imza hakkında buda eskiden yaptığı logolar bulunmaktadır... 

http://www.bicaksanati.com/forum/genel-muhabbet/imza-logo-calismalari/
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #50 : 26 Mart 2012, 00:37:24 »
 Ben resimleri yeni gördüm :-[ :o ???    nutkum tutuldu. :-X

Taşlama kususrsuz. kabza nefis. tebrikler :2up 

Altıncı bıçağınız olduğunu düşününce bi eziklik hissediyorum... :)

selamlar...

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #51 : 26 Mart 2012, 09:32:55 »
elinize sağlık. gerçekten çok temiz bir iş olmuş. tüm detayları ile çok muntazam ve yerli yerinde. özellikle kabzadaki geometrik geçişler vs... her parçasıyla ayrı güzel... elinize sağlık tekrar...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Kul,elaltı.

• 246
  • Mustafa.
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: istanbul fındıkzade fatih
« Yanıtla #52 : 26 Mart 2012, 10:32:11 »
Abi eline sağlık söylicek hiç bişey bulamıyorum kesinlikle harika mükemmel nefis.Saygılar.

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
« Yanıtla #53 : 26 Mart 2012, 10:40:48 »
çok beğendim efendim ellerinize sağlık çok  iyi planlanmış en ince noktasına kadar hesaplanmış bir çalışma sıfır hata ile çalışılmış ve ortaya mükemmel bir bıçak çıkmış,elinize sağlık..
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tian92

« Yanıtla #54 : 26 Mart 2012, 15:22:43 »
Tekrar baktım kusur bulayım diye ama bulamadım  :)
İngiliz suvarisinde görsem envanterimizde kama deseler inanırdım. Biraz İngiliz stili gibi geldi bana. İşin espirisi İngiltere kraliçesine satıp tonla para alabilirsin  :) Gerçekten güzel elinize sağlık  :2up

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
  • Meslek: ayakkabı imalatçısı
  • Yer: B PAŞA İSTANBUL
« Yanıtla #55 : 26 Mart 2012, 22:54:39 »
6  ncı  bıçak olamaz olsa olsa 6  ncı eser  olur bu  ustasın vessela   :2up :2up :2up :2up :2up  saygılar