İşim gereği çok şey okuyorum üşenip okumadan geçmiş olabilirim. Az önce okudum. Bu yüzden avatarımdaki tüfeği kaldırdım ve adımı yazdım. Aslında normalde iİhmalci davranacak biri değilim. Bıçak sitesi olduğundan avcı, atıcı ardaşlarda vardır diye özellikle tüfekli resim çekmiştim. Emre beyin bu kadar irrite olmasına ve dikkatleri benim kasıtlı kasıtlı tüfek şovu yaptığıma çekmesine şaşırdım. Buradaki ustaların emeğine saygılıyım yazılarım ve paylaşımlarım aykırı olduğundan ve kendime hakim olmadığımdan sadece eserlerinize bakıp elinize sağlık türünden yazılar yazmayla yetineceğim. Zaten bıçak yapacak yeteneğim olmadığından size görsel bir ziyafette veremeyeceğimden bu kadarı bana yeter.
Cihan Bey, irite olmak veya olmamak önemli değil, eğer siz de birşeyin düzgün işlemesini istiyorsanız o şeye bakar, özen gösterir, kullanım kurallarına uymaya çalışırsınız. Bu şeyin en olduğu hiç önemli değil, insan olabilir, ilişki olabilir, araç gereç olabilir. Ancak söz konusu forum olunca size iltimas edilmesi mi gerekiyor. Biz forumun kurucuları bile uyarı alabiliyorken, size verilince niye hemen küstünüz,. Lütfen kişisel algılamayın, kuralların farkında olmayabilirsiniz. Burada 1000 kadar kişi var, giderek de artacak, bunun için bu tip sürçmelere izin vermememiz, gerektiğinde anında uyarmamız gerektiği barizdir. Aksi takdirde forumun nasıl curcuna olabileceğini tahmin edebilirsiniz...
Kuralları koyarken forumumuzun özellikle atıcılık ve avcılık sitelerinden ayrı tutulması gerektiğinde hem fikir olmuştuk...