Evet! Benimki de geldi. Kuzey&Güney espirisi falan yaptım ama bunun bana çıkmasını hiç beklemiyordum, hatta başkasına kısmet olmasını isterdim ama Emre'nin bıçağı bana geldi. Biliyorum en çok merak edilenlerden biri de her zamanki gibi Emre'ninkiydi. Ben de kargocudan Bodrum'u duyunca bu niyetlerle acaba Nesrin'inki mi bu demiştim.
Emre, bu bıçağı yaparken kendini mükemmel bir şey yapmak için harap etmemeye çalışarak çalıştığını da anlatan bir mektup ile bıçağını paketlemiş. Bıçağı görmesem örsten sonra direkman su verilip spiralle bilenmiş bir bıçak olduğunu zannedeceğim.
Bir mektup gönderişi dahi ne kadar düşünceli olduğunun ispatı. Zamanında Emre'nin bir etkinliğe gönderdiği bıçak yanına bir mektup koyduğumu gördüğümden beri ben de aynısını yapmaya gayret ediyorum.
Emre, buradan sana iki mesajım var. İlki sanatın müthiş, ikincisi senin elin temiz iş yapmaya alışmış, aksini becermek için uğraşma, olmuyor. Zımpara izlerindeki her bir hat yine birbirine paralel. Sen ne dersen de...

-- o --
Bu arada ben de baltayı sahibine doğru gönderdim. Alıcı ne geleceğini zaten bekliyor. Ne de olsa balta başının bitirişi nasıl olsun diye sorunca haberi oldu.