Bıçak Sanatı - Forum

Yihhu, DTE2 bıçağım geldi !!!

truus

Ynt: Yihhu, DTE2 bıçağım geldi !!!
« Yanıtla #40 : 29 Nisan 2012, 10:56:01 »
 O0 ben dahil kac kisinin daha gozleri postaci amcayi bekliyor acaba? UFFFFF!!!! ben bilmiyorum bile kimden geldigini ???
ve bugun pazar  8) 8) 8)

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #41 : 29 Nisan 2012, 19:54:18 »
Evet taner ustanın gönderdiği bıçağı yayınlıyorum saygılar
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #42 : 29 Nisan 2012, 22:11:55 »
güle güle kullan Mehmet usta  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #43 : 29 Nisan 2012, 22:14:22 »
O0 ben dahil kac kisinin daha gozleri postaci amcayi bekliyor acaba? UFFFFF!!!! ben bilmiyorum bile kimden geldigini ???
ve bugun pazar  8) 8) 8)

ben yarın  alacağım  :2up   daha önce dediğim  gibi  şanslı bir bıçakseverim ben  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #44 : 29 Nisan 2012, 22:20:40 »
Hadin hayırlısı
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

« Yanıtla #45 : 30 Nisan 2012, 12:22:35 »
Bende bugün bıçağıma kavuşmuş oldun, darısı bekleyenlerin başına  ;) . Durukan Ustamın yaptığı dövme bıçak bana geldi, çok sevindim. Kendisi de bilir bu bıçağın yapım sürecinde konuşmuştuk, hatta bitmiş halini bana göstermişti. O zaman içimden geçirmiştim "keşke bana çıksa" diye hatta kendimi tutamayıp ona da söyledim  :) bıçak ağırlık ve denge olarak çok çok rahat bir tutuşa sahip, yüzeydeki dövme izleri zaten onu bambaşka yapmış, scandi bir ağız ve belli ki taşta düzeltilmiş çünkü çok düzgün. Kısaca Ustam çok çok teşekkür ediyorum, ellerin kolların dert görmesin  :2up

truus

« Yanıtla #46 : 30 Nisan 2012, 13:01:45 »
Şimdi fotolarını yolladın ya ustam, sağolasın, önceki fotoda pek anlaşılmıyordu bıçağın güzelliği. Eline sağlık Doktorum, harika olmuş  :2up Sefa ustam sen de iyi günlerde kullanasın...

« Yanıtla #47 : 30 Nisan 2012, 13:08:45 »
Şimdi fotolarını yolladın ya ustam, sağolasın, önceki fotoda pek anlaşılmıyordu bıçağın güzelliği. Eline sağlık Doktorum, harika olmuş  :2up Sefa ustam sen de iyi günlerde kullanasın...
Sağolasın.

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #48 : 30 Nisan 2012, 13:34:20 »
tabi sefa abiye gitmesine bende sevindim. nicedir bir bıçak hediye etmek istiyordum fırsat buna imiş.

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #49 : 30 Nisan 2012, 13:45:15 »
Çok güzel bir faliyet oldu. Katılan herkese çok teşekkürler.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

truus

« Yanıtla #50 : 30 Nisan 2012, 15:44:10 »
Ben Nesrin...Benim adimi cekilise sokmadiniz mi yoksa  :(
Bir ben miyim EZİK olan bu forumda...
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

tian92

« Yanıtla #51 : 30 Nisan 2012, 16:07:56 »
Ben Nesrin...Benim adimi cekilise sokmadiniz mi yoksa  :(
Bir ben miyim EZİK olan bu forumda...
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Biz varız. Hatta dernek kuran bile oldu.  ;D

tian92

« Yanıtla #52 : 30 Nisan 2012, 16:09:33 »
Avatar resmimi daha ezik bir resimle değiştirsem iyi olur.  :)

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #53 : 30 Nisan 2012, 16:34:20 »
:)) :)) :))

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #54 : 30 Nisan 2012, 17:20:31 »
Bizim bıçak yanlış adresemi gitti ::) yoksa yayınlanmaya deymeyeçek kadar kötümü :'(  anlayamadım

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #55 : 30 Nisan 2012, 20:08:56 »
Yihhu, bıçağım geldi  :2up
 >:( Ama kaptırdım daha ilk saniyede ...

Tolga ellerine sağlık, süper olmuş. Resimdekinden çok daha bıçak bir bıçak harbiden. Fotograflayamadım, akşam oldu diye ama gerçekten inanın çok şirin ve fonksiyonel bie ufaklık. Deri kılıf da puukko kılıflarına benzer tarzda yapılmış, hem şık hem de sağlam bişey. Sefa ustamızın yolladığı çelik de, Tolganın ısıl işlemi de tam ayarında olmuş , tüm testlerimi geçti ve aldığı keskinlik harika.
Ellerin dert görmesin Tolga, böyle devam kardeşim  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

truus

« Yanıtla #56 : 30 Nisan 2012, 20:23:29 »
Bizim bıçak yanlış adresemi gitti ::) yoksa yayınlanmaya deymeyeçek kadar kötümü :'(  anlayamadım

bugun gene gelmedi....
biz sesimizi duyuramiyoruz...4 kisiyiz...bicak istiyos...
 8)

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #57 : 30 Nisan 2012, 21:12:54 »
Yihhu, bıçağım geldi  :2up
 >:( Ama kaptırdım daha ilk saniyede ...

Tolga ellerine sağlık, süper olmuş. Resimdekinden çok daha bıçak bir bıçak harbiden. Fotograflayamadım, akşam oldu diye ama gerçekten inanın çok şirin ve fonksiyonel bie ufaklık. Deri kılıf da puukko kılıflarına benzer tarzda yapılmış, hem şık hem de sağlam bişey. Sefa ustamızın yolladığı çelik de, Tolganın ısıl işlemi de tam ayarında olmuş , tüm testlerimi geçti ve aldığı keskinlik harika.
Ellerin dert görmesin Tolga, böyle devam kardeşim  :2up
Emre hem beğendiğine hem kaptırdığına çok sevindim  :)  Ustaya bıçak göndermek kolay değil ama geçer not aldım sanırım  :)  Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Güzel günlerde kullanın.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #58 : 30 Nisan 2012, 23:24:33 »
benim kıvranmam sona erdi nihayet  ;D  Nesrin hanımın  puukko,su bana çıktı  .  özenle paketlenmesi ve içine iliştirilen  ufak bır not daha açılmadan ne ıle karşılaşacağımın habercisi gibiydi  ;)

açtım baktım baktım   ;D  bır bayanın elınden çıktığını buradakı arkadaşlara söyleyınce  ve ılk bıçaklarından bır tanesı olduğunu anlatınca   ağızları açık kaldı..

gayet ergonomık bır kabzeye sahip, sanki elimin ölçüsü alınıp bana özel yapılmış kadar dengelı. .  ufak ama gayet keskın bır namlu, bu ufaklığın çok işler yapabıleceğinin  farkına varmamı  bır anda sağladı .   kılıfı gayet doğal   ve ustaca işlenmiş. 
genellıkle aldığım veya hedıye dahı olsa gelen bıçaklarımı lımıtlerı dahılınde zorlarım . ancak bazıları vardırkı onlara sadece bakım yapıp bıraz oynadıktan sonra yerlerine kaldırıyorum. bu ufaklıkta onların arasındakı yerını alacak  :)  Nesrin hanımın yaptığı ılk bıçaklardan olması manevı değerini dahada yüksek kılıyor..   demıştim şanslı bır bıçak severim ben  :2up

denecek tek şey , elinize bileğinize sağlık Nesrin hanım  :)

truus

« Yanıtla #59 : 01 Mayıs 2012, 18:50:38 »
benim kıvranmam sona erdi nihayet  ;D  Nesrin hanımın  puukko,su bana çıktı  .  özenle paketlenmesi ve içine iliştirilen  ufak bır not daha açılmadan ne ıle karşılaşacağımın habercisi gibiydi  ;)

açtım baktım baktım   ;D  bır bayanın elınden çıktığını buradakı arkadaşlara söyleyınce  ve ılk bıçaklarından bır tanesı olduğunu anlatınca   ağızları açık kaldı..

gayet ergonomık bır kabzeye sahip, sanki elimin ölçüsü alınıp bana özel yapılmış kadar dengelı. .  ufak ama gayet keskın bır namlu, bu ufaklığın çok işler yapabıleceğinin  farkına varmamı  bır anda sağladı .   kılıfı gayet doğal   ve ustaca işlenmiş. 
genellıkle aldığım veya hedıye dahı olsa gelen bıçaklarımı lımıtlerı dahılınde zorlarım . ancak bazıları vardırkı onlara sadece bakım yapıp bıraz oynadıktan sonra yerlerine kaldırıyorum. bu ufaklıkta onların arasındakı yerını alacak  :)  Nesrin hanımın yaptığı ılk bıçaklardan olması manevı değerini dahada yüksek kılıyor..   demıştim şanslı bır bıçak severim ben  :2up

denecek tek şey , elinize bileğinize sağlık Nesrin hanım  :)
Taner,
cok tesekkur ederim ve gule gule kullan...Elinde ki ikinci Puukko oldu...3. ve 4. ve gelecekte yapilacaklarin ilk adimlarindan ikincisi...
Begendigine cok memnun oldum.

Sevgiler
ness-rin