Merhaba;
DTE2 bıçağım pardon baltam geldi. bir haftadır şehir dışındaydım. O yüzden haber veremedim. Eylem ustamın ellerine sağlık. Çok hoş bir çalışma olmuş. Ancak Eylemin izniyle ben bunu sürekli kullanmak isterim. Anı olarak saklayacaklarını söyleyen arakadaşlar var ama ben kullanmak isterim. Bir iki hafta sonra Karagöle gideceğiz, baltamı da yanımda götüreceğim. Gerçekten çok şirin ele oturan bişey. Eylem tekrar teşekkürler.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nesrin hanım güle güle kullanın, sizin yüklediğiniz fotolarda çok değişik çıkmış bıçaklar, benim gönderdiğimi bilmesem onlar değil diyeceğim.
Sivas çakısı ise 20 yaşından fazla bir çakı. Çantada cepte sürekli taşıdığım bir şeydi. Size hediye etmek istedim. İyi günlerde kullanınız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Organizasyon için emeği geçen herkese teşekkürler.