Uploaded with
ImageShack.usEn baştaki kırık bıçak merakımın kurbanı oldu

geçtiğimiz yıllarda sap malzemesini beğenmediğimden kendim farklı bir sap yapayım diyordum,sonra bilgi eksikliğinden dolayı öylece kaldı.
İkinci sıradaki bıçak 19 sene önce almanyadayken av malzemeleri satan bir dükkandan aldığım çizme bıçağı, gül kabze, pirinç balçak, marka olarak magarna yazıyor üzerinde.
3.sıradaki ise seyfi merttürk ustanın manda boynuzundan yapılma,440 a paslanmaz çelikten kullanışlı pratik,balıkta,flato çıkarmaktan yem kesmeye her işimde yanımdan ayırmadığım, ???konserve kutusu bile açmaktan çekinmediğim,çakım.
4.sıradaki ise sqare muhtemelen çin malı olan tahtakaleden yine av malzemesi satan bir dükkandan aldığım tek elle açılabilen güya titanyum kaplama ama sağlamlığını ve modelini beğendiğim,ağız tutuşu fena olmayan bir çakı,her zaman taşımıyorum,ağırlığı nedeniyle.
5.sıradaki ise geçen sene yaz tatilinde aldığım sarı başlı sürmene çakısı oldukça sert bir çeliği var kesişi fena değil.
bunlar vaz geçmediğim hediye etmediğim çakılar,walter marka alman çakısını bile kuzenime hediye etmiştim,memlekete gittiğimde. Kaliteli bir bıçaktı ama ağır olmasından dolayı beğenmiyordum onu, çarşıya çıkıp pazardan o zaman seyfiyi bulmuştum hafif keskin,kullanışlıydı.şimdilerde ise artık kendime bir şeyler yapmak istiyorum,istediğim tarzda ve şekilde.