Ellerine sağlık ustam hayranlıkla izliyorum. Sayfayı bir aşağı bir yukarı yapıp durdum. Zeytin kabzalım sana meylim nedendir
Teşekkürler Salim
üstadım bu bıçak olmuş,yaptıklarının içerisinde beni en cok cezbeden bu oldu ne yalan söyleyeyim ellerine sağlık

Teşekkür ederim Özgür beğenmene sevindim
5'e kadar hepsine baktım, her bıçakta en güzeli bu diyorum 6 olursa artık ne olcak hayal edemiyorum. Tebrik ederim, elinize, emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim
offff kii offf...
Eyvallah Hüseyincan
Mükemmel olmuş İbrahim, ne yazılsa az gelecek farkındayım. Ellerin kolların dert görmesin diyorum 
Teşekkür ederim Sefa ustam
üstadım bu bıçak olmuş,yaptıklarının içerisinde beni en cok cezbeden bu oldu ne yalan söyleyeyim ellerine sağlık

usta bunun çizimini yollamıştım sana kestirivireydin gari
... işlevselliği bir tarafa ben küçük bıçak sevmiyorum ya da büyük bıçaklardan daha hevesimi alıp küçüklere geçemedim diyim ama bu ufaklığın büyük bir duruşu var beğendim.Ayrıca zeytin kabzanın bu kadar iyi durduğunu bilmiyordum çok hoş olmuş ellerinize sağlık ustam.
Teşekkür ederim
Kusursuz...
Teşekkürler Hakan
Dağ-bayır bıçağı haa... Yemezler usta...
Eline, emeğine sağlık.
Teşekkür ederim

Burun şeklini çok sevdim. Acaba bunun burnu biraz daha mı sivri?
Teşekkür ederim Eylem ,aslında profilde hiç bir değişiklik yok daha önce yaptığım dağ bayır bıçakları iki modeldi, aralarında çok küçük farklar vardı.Bu da o modellerden birisi ile aynı model hatta bunları hepsini bir kestirmiştim toplu olarak.Belki ahşap veya ağız açmada biraz farklar olabilir o da bu şekilde gözükmesini sağlıyordur herhalde...
İbrahim Ustam yine on numara bir bıçak olmuş... Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim
logo ve bıçak gökten zembille gelmiş gibi, kusursuz...
Teşekkürler Emin ,evet dün gece gökten zembille geldi ben de hemen sizle paylaşayım dedim

Tablo gibi bıçak as duvara seyret, elinize sağlık İbrahim Bey(abi).
Teşekkür ederim Ercan ,bey'i boş ver abi.