Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 09 Eylül 2012, 23:45:50ilk yakaladıkları yerde içeri tıkarlar eh artık yarın bir Gürcistan seferimiz var dönüşte sandal ağcı ve ceviz köküne devam edeceğiz ilk resimde kilere ek olarak birkaç tane daha bitirelim bakalım şimdilik bu kadar.aynen abicim yat dinlen güzelce gürcistana gidicen daha sonra gelicen sonra sonra güzel günler göreceğiz dağ bayır bıçaklarıyla doğaya salıcaz kendimizi kafayı kırma haddesi bu olsa gerek Allah yolunu açık etsin canım abim hayırlı yolculuklar
ilk yakaladıkları yerde içeri tıkarlar eh artık yarın bir Gürcistan seferimiz var dönüşte sandal ağcı ve ceviz köküne devam edeceğiz ilk resimde kilere ek olarak birkaç tane daha bitirelim bakalım şimdilik bu kadar.
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 09 Eylül 2012, 16:03:19Alıntı yapılan: sefaçabuk - 09 Eylül 2012, 16:01:39Özgür süper görünüyorlar, ellerin kolların dert görmesin. Senden bitmiş bıçak görmekte ayrı bir zevk doğrusu hocam çilek ağacı olan nasıl olmuş her gün kullanımı uygun mu Hem de nasıl, hem de nasıl ( arka ip deliğinin havşası yok )
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 09 Eylül 2012, 16:01:39Özgür süper görünüyorlar, ellerin kolların dert görmesin. Senden bitmiş bıçak görmekte ayrı bir zevk doğrusu hocam çilek ağacı olan nasıl olmuş her gün kullanımı uygun mu
Özgür süper görünüyorlar, ellerin kolların dert görmesin. Senden bitmiş bıçak görmekte ayrı bir zevk doğrusu
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 09 Eylül 2012, 17:00:45Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 09 Eylül 2012, 16:03:19Alıntı yapılan: sefaçabuk - 09 Eylül 2012, 16:01:39Özgür süper görünüyorlar, ellerin kolların dert görmesin. Senden bitmiş bıçak görmekte ayrı bir zevk doğrusu hocam çilek ağacı olan nasıl olmuş her gün kullanımı uygun mu Hem de nasıl, hem de nasıl ( arka ip deliğinin havşası yok )Havşa derken ip deliğinin kenarlarının yuvarlatılmasını kastediyorsunuz anladığım kadarıyla,Dağ bayır bıçağın nefis olmuş Özgür Usta ,kabze renk ve deseni güzel namlu da öyle...
Özgür ustam tüm profiller elime ulaştı. Hepsi birbirinden güzel ve çakı da süper Ayrıca hediyeler içinde çok teşekkürler. Bana çalışmalara başlamak düşüyor artık.
Alıntı yapılan: s_türk - 10 Eylül 2012, 15:22:26Özgür ustam tüm profiller elime ulaştı. Hepsi birbirinden güzel ve çakı da süper Ayrıca hediyeler içinde çok teşekkürler. Bana çalışmalara başlamak düşüyor artık. güzel bıçaklarda kullanırsın inşallah
dag bayır bıcağını gönderdiğim arkadaş daha yorum yapmamış alllah allah anlayamadım
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 07 Eylül 2012, 12:48:39Özgür, sürekli kaytarma peşindesin yani şu bowie ye bir hız versen diyorum, ağız açma işlerine ara verip bıçakları bitirsen diyorum.... nasıl olur acaba her zaman hocalarımıza saygımız sonsuzdur hala dahi hocamı görsem esas duruşumu bozmam sefa hocamında sözü emirdir birincisi dağ bayır bıçağı ikincisi ise özellikle tanerin çok sevdiği ama ona vermediğim bıcağın aynısı bir tek çeliği biz yapmadık.profil elde cıktı namlu öylesine perdahlandı 1038 derecede 5-6 dakka demlendikten sonra önce ısıl işlem yağına ufaktan bir daldırdık akabinde iki tane alüminyum plaka arasında son soğuma yapıldı 250derece meneviş yapıldı sap çilek ağacı kökü sertlik ise allah bilir ölçmedik ama 60-61 (kitabın dışına cıkmadık
Özgür, sürekli kaytarma peşindesin yani şu bowie ye bir hız versen diyorum, ağız açma işlerine ara verip bıçakları bitirsen diyorum.... nasıl olur acaba
eyvallah ustdadım artık kendime ufaktan bir loga bulayım dediğin gibi asker termit sanki uyumlu olacak bu dağ bayırlara
bu da bir diğer seçenek