Bir problem görsem zaten söylerdim de.... Hadi bari illa bir şey bulacaksam fotoğrafların netliğine kulp takayım. Anladığım kadarıyla senin makine çok yakına odaklanamıyor.
2000 kum son perdahtan yapıldı sonrası kısa surelı asıt ıle dağlama ve çokça alımınyum oksıt ıle temızlık ve guzel bır hamon derısı soyulmuş sızlayan bır işaret parmağı
Alıntı yapılan: Taner Salar - 21 Eylül 2012, 01:32:23 2000 kum son perdahtan yapıldı sonrası kısa surelı asıt ıle dağlama ve çokça alımınyum oksıt ıle temızlık ve guzel bır hamon derısı soyulmuş sızlayan bır işaret parmağı Parmaktan bir şey olmaz bu gece rahat uyursun artık
Alıntı yapılan: deserteagle - 21 Eylül 2012, 01:26:45Bir problem görsem zaten söylerdim de.... Hadi bari illa bir şey bulacaksam fotoğrafların netliğine kulp takayım. Anladığım kadarıyla senin makine çok yakına odaklanamıyor.eylem usta tel ıle cektım . aslında yenı makıne alıcam ama vatanın ındırıme gırmesını beklıyorum. mesela bugun canon sx150 hemen hemen yarı yarıya ındırımde ama nasıl bır makıne olduğunu bılemedığımden alamıyorum.