hamon konuşuyor resmen. ve kabza her yönüyle çok şık olmuş. ergonomisi de buradan başarılı gibi durduğuna göre tebrik etmekten başka bişiy yapamıyoruz 
teşekkür ederim Emin..
Hocam ellerinize emeklerinize sağlık çok güzel olmuş her parçası ile mükemmel demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.

adamın beline takıp ava çıkası geliyor hazır sezonda açılmışken bir iki azılı avlamak lazım
teşekkürler Yunus

Taner usta, namlu ,kabze işçilik hepsi çok güzel (herzamanki gibi) ama inan hamona bittim... gözlerimi alamadım inan... daldım gittim... okyanusta gökyüzüyle denizin birbirine karıştığı hat gibi.... yani daha bir sürü şey çağrıştırdı bana.... hamonun kitabını yazsan okurum yani o derece.....
ellerine sağlık.... 
teşekkür ederm Murat usta.. kılıf ıçın sana gelebılır ama sıyah olacak.
Taner bıçakta, hamonda çok güzel.
Bu net görüntüyü elde etmenin ne kadar emek ve deneyim gerektirdiğini çok iyi biliyorum. eline sağlık 
teşekkür ederim Gökhan usta . valla sağ elımın ışaret parmağının ızlerı sılındı neredeyse ama deydı

Çok güzel olmuş,elinize sağlık..
Bıçak üzerinde ki herşey birbiriyle çok uyumlu olmuş...
Birde yeni bant zımpara (süper acemi sınıfın da olsamda,bir arkadaşımla beraber yapmak niyetimiz var)tahmini kaç para civarına çıktı ?
Bülent bey ıyı bır makına 2000 lırayı buluyor işçilik ile bırlıkte..
Taner şu senin homon ve bıçakların beni bitiriyor he,çok düzgün herşeyiyle ellerine sağlık.
teşekkür ederim..
Gözlerim kamaştı maşallah...
makınam yok dıye kaytarıyordun Hakan artık sendende bırseyler görelım değilmi..?

Usta şahane olmuş, eline sağlık, bileğine kuvvet.
teşekkür ederim Bilge bey.
aklıma Dr. Oetker reklamı geldi
Bir sap nasıl bu kadar güzel olur.
Taner usta bu kadar güzel hamon yapmayı nerden öğrendi.

Osman tanerın ustaları çok ıyı ve öğretmeyı sevıyordu. bırazcıkta serde keçilik olunca bunlar çıktı ortaya...
teşekkür ederim Ali.. 
Maşallahı da ben diyeyim bari. MAŞALLAH
bak bak bak makine tamamlanmış bide üstüne üstlük ortaya şahane bir eser çıkmış abim ellerine sağlık
teşekkür ederim Salim bey ınsallah daha ıyılerını sızler yaparsınız..
Eline sağlık 
teşekkür ederim Yakup..
Güzel işçilik Taner bey.Tebrik ederim.
teşekkürler Çetin bey..
Taner ustam ellerine sağlık...
O zeytin ağacı atölyede yoktu herhalde...
Yoksa gözüm keserdi onu zaten ...

Hüseyın keresteyı bıçtırıp serın bır yerde saklıyorum. ondan görememıssındır

hocam elinize sağlık
teşekkür ederim..
Homonun puslu görüntüsü gerçekten öff yahu:)
zeytin ağacından bu kadar kabze çıkmasına sevindim,benim için bulması en kolay materyal , gözüm gönlüm açıldı eline emeğine sağlık.
Ercan bey ağacı bulmak sorun değil kurutmak sorun bendekı ıkı seneden fazla kuruyormuş.. teşekkür ederim.
Taner usta on numara olmuş ellerine sağlık.

sağol Osman usta..

Özellikle kabza barmak oyuğu ve sonu, kıvrımları, çizgileri ile çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Hamon da bulut gibi güzel. Emek ve sabır meyvelerini veriyor tebrik ederim Taner Bey.
teşekkür ederim Bilal..
çok başarılı ellerine sağlık
teşekkür ederim Tufan bey..