Bülent, bu ilk iş ise ileride senden neler göreceğimizi düşünemiyorum bile. Tertemiz bir işçilik ve titiz bir çalışma örneği olmuş. Çok uğraşmışsın kesinlikle belli oluyor. Cevizin hasarlı yerinin görünmesi sapa yakışmış. İp deliğine bir havşa açsan çok daha iyi olurdu, ama geç kalınmış sayılmaz. Sonuçta, ellerine sağlık diyorum, devamlarınıda bekliyoruz 
Teşekkür ederim Sefa abi,beğenmene sevindim:)
Eldeki imkanlar kısıtlı olunca işi bitirmek daha fazla zaman alıyor,ama temiz oluyor,bütün ahşap ve metal yüzey işlerini değişik kum zımparalarla polisaj makinesi masaya sabitleyerek yapıyorum,benim için balkonda değişik bir stres atma yöntemi oldu:))
Hasarlı yüzün çok güzel desenleri vardı sırf bu kusurdan dolayı içe gelsin istemedim,dediğin gibi ayrı bir hava verdi,en yakın zamanda da ip deliğine havsa olayını yaparım..
Çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullanın
Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim

Elinize saglik gayet guzel olmus.Burshcraft bicaginin daha pazla perdah olmasina gerek yok bence.
Teşekkür ederim,çok parlak bıçak bende pek sevmiyorum,bu ilk deneme olunca biraz fazla özendim..
Normalda bende özellikle bu sınıfta namlu da 120-150 kum bant zımpara halini daha çok beğeniyorum,kısmet diğerine...
gayet güzel olmuş tek eksık Sefa ustanında belırttığı gıbı ıp deliğini havşalamak. güle güle kullan.. 
Teşekkür edererim Taner usta,sizin gibi bir ustadan yorum almak bile başka

En kısa zamanda havşa olayını yapacağım..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık...
Bende bugün Özgür'ün bana verdiği Dağ-Bayırı denedim... Ayak bileği kalınlığındaki Gürgen parçasını çık rahat kesti... Bir daha ki sefere Video'da koyacağım...
Özgür ustaya selammm...
Teşekkür ederim,beğenmene sevindim:)
D2 başka birşeymiş,ne perdah oluyor,ne köreliyor,bundan sonra favorilerim arasında..