Enfes olmuş ama eminim fotolarda göründüğünden daha güzeldir,şöyle biraz daha ayrıntı foto isterük:)
Teşekkür ederim Ercan hocam sağ olun beğendiğinize sevindim.
çok güzel olmuş kılıf ve bıcak harıka elerine sağlık

bu arada meslek serbest yazı yor ya merak ettim işdi asıl meslek nedir.
Teşekkür ederim Özgür ustam sağ olasın senin beğenmen beni ayrıca mutlu etti.Ne yalan söyleyeyim mesleğimi bende bilmiyorum,sanayide ne kadar iş yeri varsa hepsinde bol bol dükkan süpürdüm işte o tozdan topraktan biraz bulaşmış.
Tabi bunlar işin hobi kısmı eve götüreceğim ekmeği nafakamı araçlara alternatif yakıt sistemleri dönüşümü yaparak kazanıyorum.
Yunus Emre gerçekten çok güzel bıçaklar yapmaya başladın,bu bıçak da ayrı bir güzellikte olmuş,Gencer'in babası ne kadar şanslı bir insanmış bu kadar güzel bir hediyeye sahip oluyor.Kılıf zaten mükemmel gözüküyor.Ellerine sağlık kolay gelsin.
Teşekkür ederim İbrahim ustam beğendiğinize çok sevindim çok teşekkür ederim.
Tertemiz bir işçilik, alan çok şanslıymış. Ellerin dert görmesin 
Sefa hocam çok teşekkür ederim sizinde beğenmeniz beni çok mutlu etti sağ olun var olun.
ben teşekkür ederim Yunus usta
gayet keyıflıydı yolladığın profıllerin işemlerini yapmak. ve bır ıtıraf daha profıllerın hepsı guzeldı ancak bu bıçağın profılı , boyut olsun ergonomı olsun dığerlerını çok rahatlıkla eler . umarım şablonunu almışsındır.
ona keza senın tıtız işçiliğinle bırleşince ortaya çok güzel kullanılası bır bıçak çıkmış. Gencer beyın babası bu bıçağın hakkını verecektır 
bileğine yüreğine sağlık..
" unutmadan hamon yapılan profılın bıtmış halını sabırsızlıkla beklıyorum "
Taner ustam sağ olasın ellerine emeklerine sağlık beğenmen beni çok mutlu etti.Şablon ne olaki

genelde doğaçlama yapıyorum hemen çizerim bir tane daha bıçak bende akşam kargoya vereceğim.
Üstadım harika tasarım işçilik ellerin dert görmesin
çok güzel bi çizgisi var profilin
bu arada kılıfta tutunuşu nasıl sıkı sarıyo mu?
Teşekkür ederim Metin hocam sağ olun kılıfla tutunması gayet güzel bıçağı kılıfa takıp baş aşağı çevirip kuvvetlice sallasanız dahi düşüremezsiniz.
Usta işi tertmiz bir bıçak olmuş, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim hocam beğenmeniz beni çok mutlu etti sağ olun var olun.