Tam sana yakışan bir iş olmuş, yine de Bark River deme bence de. Karartma yakışmış bıçağa, tam karakterini bulmuş. Sanıyorum ki sertlik senin söylediğinden çok daha yüksektir, 61 HRC den daha düşük olacağını sanmıyorum. İlla da östenizasyonu ocakta yapacağım dediğinde, bıçağı östenize sıcaklığına getirdikten sonra havayı kapat en azından oksijen alamasın, karbon kaybı olsa bile minimum da kalsın diye de önereyim. Ellerine kollarına sağlık 
Önerin için çok teşekkür ediyorum ustam , beğenmene de ayrıca çok sevindim.
Valla Özgür öyle dedi diye bende öyle biliyorum bu modelin adını. Merak ettim neden öyle dedin ustam? Kötü bir model mi bu bark riverlar?
Hayir kesinlikle kötü degiller hatta gayet iyi kesme performansi olan bir celik kullaniyorlar fakat fabrikasyon bir sürü esi var Benim kastettigim senin Yaptigin bicak dünyada o anlamda bir benzeri yok böyle bir bilincle ustasi bicagi yapinca ortaya görsel sölen cikiyor sende oldugu gibi
[/quote]
Kaya ustam, sözlerin beni aşıyor, daha usta olmak için çoook fırın ekmek lazım, beğenmenden onur duydum .
güzel olmuş Soytürk
keşke kabzeyı koyu renk ahşap yapsaydın..
Beğenmene sevindim ustam, yazıda da belirttiğim gibi bu bıçakta ahşabı hiç düşünmedim zira bu fiberin daha dayanıklı olduğu kanısı oluştu bende, sap için konuşuyorum korkmadan fırlatabileceğin, dağda taşat yere düştüğünde zarar gelmeyecek bir malzeme olsun istedim. Bu sapta benim gönlümde yatan bu fiberin yeşil rengi olsaydı tadın yenmezdi
Ellerine sağlık Soytürk, sana has ve fiyakalı bir bıçak olmuş.
Beğenmene sevindim Şafak abi
Ellerinize sağlık
Çok teşekkür ediyorum .