Bir birimizi tanımıyoruz ama arkadaşım dostum ustam diye samimiyetle diyebiliyoruz ve bir arkadaşımız yardım istese işimizden gücümüzden ailemizden vakit ayırarak yardım için çalışıyoruz ve hiç bir maddi menfaat beklemeden aslında karşıdan bakıldığı zaman bıçak sevgisi ön planda olsa da bu formu güzel yapan dostluk ve samimiyettir burada yayınlanan resimler ben hen güzelini yaptım mantığıyla değil verilen emeği dostlarla paylaşıp onlarla birlikte mutlu olmak hani derler ya gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane ben kendi adıma sizlerden sanat ve dostluk adına çok şey öğrendim beni aranıza aldığınız için sizlere çok TEŞEKKÜR ederim. Bu etkinliğe kafamda tasarladığım bir projeyle katılmaktı ama malesef yetişmedi bende hiç olmas sa safımız belli olsun diye çam sakızı çoban harmağa nı olsun diye eldekilerle su koya un koya bu çıktı ortaya özgür gibi 45 dakikada malesef olmadı sıktım sıktım 4,5 saatte anca oldu. Hepinize SAYGILAR Bir adamın çenesi düşünce böyle olur. Bunun adını YILDIZLI koydum çelik D2 60 hrc yüz boy 10sm sap boy 10,5sm en 30 mm kalınlık 4mm