Bıçak Sanatı - Forum

DTE-3 Etkinliği

Ynt: DTE-3 Etkinliği
« Yanıtla #220 : 19 Nisan 2013, 00:10:45 »
Bir birimizi tanımıyoruz ama arkadaşım dostum ustam diye samimiyetle diyebiliyoruz ve bir arkadaşımız yardım istese işimizden gücümüzden ailemizden vakit ayırarak yardım için çalışıyoruz ve hiç bir maddi menfaat beklemeden aslında karşıdan bakıldığı zaman bıçak sevgisi ön planda olsa da bu formu güzel yapan dostluk ve samimiyettir burada yayınlanan resimler ben hen güzelini yaptım mantığıyla değil verilen emeği dostlarla paylaşıp onlarla birlikte mutlu olmak hani derler ya gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane ben kendi adıma sizlerden sanat ve dostluk adına çok şey öğrendim beni aranıza aldığınız için sizlere çok TEŞEKKÜR ederim. Bu etkinliğe kafamda tasarladığım bir projeyle katılmaktı ama malesef yetişmedi bende hiç olmas sa safımız belli olsun diye çam sakızı çoban  harmağa nı olsun diye eldekilerle su koya un koya bu çıktı ortaya özgür gibi 45 dakikada malesef olmadı sıktım sıktım 4,5 saatte anca oldu. Hepinize SAYGILAR    Bir adamın çenesi düşünce böyle olur. Bunun adını YILDIZLI koydum çelik D2 60 hrc yüz boy 10sm sap boy 10,5sm en 30 mm kalınlık 4mm
Turgut Ustam, ağzına sağlık, ne kadar içten söylemişsin sözlerini. Bıçak müthiş olmuş bu arada, üstelik 4.5 saatte.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #221 : 19 Nisan 2013, 00:40:39 »
 :2up Turgut ustam şahane iş çıkarmışsın. Ben benim üstünkörü kukrinin sapını bile atölyeye 3 tur gidip yapabildim.

Özgür, sen bence süre üzerinden rekabet alanı açma. Ben öyle bir bıçak yapayım demiştim de o tempo yüzünden sağ işaret parmağım kopayazmıştı.  O:-)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #222 : 19 Nisan 2013, 00:44:05 »

Özgür, sen bence süre üzerinden rekabet alanı açma. Ben öyle bir bıçak yapayım demiştim de o tempo yüzünden sağ işaret parmağım kopayazmıştı.  O:-)
Sen kimle aşık atıyorsun, adam üç günde dört ülke geziyor, arada gelince de bıçak yapıyor   ^-^ yani o işi aralara sıkıştırıyor. o ayrı bir kulvar, bizim bünyemiz kaldırmaz.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #223 : 19 Nisan 2013, 01:29:03 »
Pardon abi, haklısın.   O0
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #224 : 19 Nisan 2013, 01:29:30 »
Turgut Abi biçaği ağlatmissin. ;)
Taner bu arada teşekkür ederim. O:-)
Hocam haklisin adam Speedy Gozales gibi ben yarimgün biçağa perdah atiyorum.genede bitmiyor  :D
Buarada sende az değilsin hani 20 günde heryeri damast kilici paketledin >:D
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #225 : 19 Nisan 2013, 08:16:51 »

Sen kimle aşık atıyorsun, adam üç günde dört ülke geziyor, arada gelince de bıçak yapıyor   ^-^ yani o işi aralara sıkıştırıyor. o ayrı bir kulvar, bizim bünyemiz kaldırmaz.

eyvallah ustadım yahu benim atölye evin arkasında normalde 1 işe kafa yorarsam bitiyor ama kafada var düzinelerce düşünce tam adapte olamıyorum  dayak yamemek adına son 3 günlük bıcakları yayınlamıyacağım :)

turgut ustam ellerin kolların dert görmesin yine döktürmüşsün
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #226 : 19 Nisan 2013, 08:32:58 »
Arkadaşlar tüm bıçaklar çok güzel herkesin ellerine sağlık  :2up

Kul,elaltı.

• 246
  • Mustafa.
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: istanbul fındıkzade fatih
« Yanıtla #227 : 19 Nisan 2013, 09:40:37 »
Mustafa ustam senin bicaginda cok güzel olmus ellerine emegine saglik cok hos bravo.  :2up :2up :2up :2up :2up
Çok sağol abi senin gönlünün güzelliği.
Aslında bu harika bıçakları görünce insana bir hırs geliyor,daha güzel işler yapmak adına.Bu kadar bıçak sevdalısının ve ustanın arasında çırak bile sayılmayan ben gibi insanların yer bulabilmesi çok onur verici şahsen.Saygılar.

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #228 : 19 Nisan 2013, 09:49:01 »
Bir birimizi tanımıyoruz ama arkadaşım dostum ustam diye samimiyetle diyebiliyoruz ve bir arkadaşımız yardım istese işimizden gücümüzden ailemizden vakit ayırarak yardım için çalışıyoruz ve hiç bir maddi menfaat beklemeden aslında karşıdan bakıldığı zaman bıçak sevgisi ön planda olsa da bu formu güzel yapan dostluk ve samimiyettir burada yayınlanan resimler ben hen güzelini yaptım mantığıyla değil verilen emeği dostlarla paylaşıp onlarla birlikte mutlu olmak hani derler ya gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane ben kendi adıma sizlerden sanat ve dostluk adına çok şey öğrendim beni aranıza aldığınız için sizlere çok TEŞEKKÜR ederim. Bu etkinliğe kafamda tasarladığım bir projeyle katılmaktı ama malesef yetişmedi bende hiç olmas sa safımız belli olsun diye çam sakızı çoban  harmağa nı olsun diye eldekilerle su koya un koya bu çıktı ortaya özgür gibi 45 dakikada malesef olmadı sıktım sıktım 4,5 saatte anca oldu. Hepinize SAYGILAR    Bir adamın çenesi düşünce böyle olur. Bunun adını YILDIZLI koydum çelik D2 60 hrc yüz boy 10sm sap boy 10,5sm en 30 mm kalınlık 4mm
Turgut ustam, ağzına sağlık (hep eline sağlık diyecez değil ya ....)  ;) , formun ruhunu öyle güzel yakalamış ve ifade etmişsin ki.... umarım tüm dünya birgün bu düşüncelere sahip olur, benlik ve bencilliklten kurtulur. bu arada bıçağına tek kelimeyle bayıldım, sağlam estetik ve kullanışlı , başka ne aranır ki :)
Ellerine sağlık :)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #229 : 19 Nisan 2013, 10:35:40 »
Turgut ustam, etkinliğe şenlik getirdin. Bu forumun ve etkinliğin ardındaki ruhu da çok güzel ifade etmişsin, ellerine ağzına sağlık  :2up :2up

Kipmen Sanat web sitesi

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #230 : 19 Nisan 2013, 12:15:39 »
izninizle bıçağım budur
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #231 : 19 Nisan 2013, 12:32:49 »
Arkadaşlar, bugün gece yarısı çekilişi gerçekleştireceğiz bu nedenle henüz bana adresini göndermemiş arkadaşlardan ivedilikle adres bilgilerini bekliyorum.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #232 : 19 Nisan 2013, 12:40:42 »
Hayirlisi olsun heyecanlandim...
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #233 : 19 Nisan 2013, 12:44:49 »
Merakla bekliyoruz abi heycan bastı...milli piyango gibi 12 mi bekleyeceğiz abi...

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #234 : 19 Nisan 2013, 12:54:05 »
Sefa ustam, etkinliğe katılmak isteyip de adresini yollamışların, yani kesin katılımcıların bir listesini imkanın olduğunda yapabilir misin?

Kipmen Sanat web sitesi

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #235 : 19 Nisan 2013, 13:00:38 »
Bu arada ben de nacizane bir hatırlatma yapmak isterim. Bildiğim kadarıyla bıçakların kutulu veya kılıflı olması gerekiyor. ::)

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 681
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #236 : 19 Nisan 2013, 13:13:45 »
Bu arada ben de nacizane bir hatırlatma yapmak isterim. Bildiğim kadarıyla bıçakların kutulu veya kılıflı olması gerekiyor. ::)

Bu ayrıntıyı atlamış olmam gerek...

Benim açımdan kutu bir derece de kılıf başka bir sanat,malesef ki elimden de gelmez,

Eğer böyle bir kural varsa üzülerek benim çekilmem gerekli... :( :(

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #237 : 19 Nisan 2013, 13:17:05 »

Bu ayrıntıyı atlamış olmam gerek...

Benim açımdan kutu bir derece de kılıf başka bir sanat,malesef ki elimden de gelmez,

Eğer böyle bir kural varsa üzülerek benim çekilmem gerekli... :( :(
Böyle bir kural var mı acaba yoksa kısa zamanda herhangi birini yapmam zor.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #238 : 19 Nisan 2013, 13:20:23 »
Diğer iki DTE etkinliğinde de bu kural mevcuttu. Fakat bu etkinlikte var mı yok mu yöneticiler bilgi verecektir diye düşünüyorum.

« Yanıtla #239 : 19 Nisan 2013, 13:47:08 »
Sefa ustam, etkinliğe katılmak isteyip de adresini yollamışların, yani kesin katılımcıların bir listesini imkanın olduğunda yapabilir misin?
Ustam aşağıya ekliyorum,
Şimdiye kadar bana adresini göndermiş olan arkadaşların isim listesi aşağıdadır

1.  Sertaç Tuncay Mezereli.
2.  Hüseyin Ateş
3.  Mehmet GENÇ
4.  İbrahim Gündoğdu
5.  Sinan Erşen
6.  Burak SARITOPRAK
7.  Metin Sakin
8.  Murat GÜLEÇ   
9.  Hakan Şener
10.Özgür Özdemir
11.Ercan ÜTKÜN   
12.Emre Kipmen
13.Kaya Serdağ
14.Şafak Karslıoğlu
15.Murat Balıkçı
16.Eylem CENGİZ
17.Ahmet Bülent Çakır
18.Mehmet Dülcek
19.Osman Kurt
20.Mustafa Yelken
21.Sefa Çabuk
22.Metin Anan
23.Taner salar
24.Turgut Aydemir

Şimdiye kadar olan tüm etkinliklerde kılıf veya kutu kuralı vardı aslında ama, en azından bıçağı koruma altında tutabilecek ve saklayabilecek bir kutu olmasında yarar var. Mutlaka bir deri kılıf vs olması da gerekmiyor. Bu nedenden ötür çekilişten çekilmeyi düşünmeyin.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2013, 19:56:12 Gönderen: sefaçabuk »