Bıçak Sanatı - Forum

DTE-3 Etkinliği

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: DTE-3 Etkinliği
« Yanıtla #240 : 19 Nisan 2013, 13:48:58 »
Hocam Metin Abinin biçağida bende listeye ekleyebilirsiniz.onunlada ben ilgileniyorum..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #241 : 19 Nisan 2013, 14:21:18 »
Bu arada ben de nacizane bir hatırlatma yapmak isterim. Bildiğim kadarıyla bıçakların kutulu veya kılıflı olması gerekiyor. ::)

Bu ayrıntıyı atlamış olmam gerek...

Benim açımdan kutu bir derece de kılıf başka bir sanat,malesef ki elimden de gelmez,

Eğer böyle bir kural varsa üzülerek benim çekilmem gerekli... :( :(
Böyle bir kural var mı acaba yoksa kısa zamanda herhangi birini yapmam zor.
Öncesini hatırlamıyorum ama en azından bu sefer öyle bir kural yayınlamadık

Şimdiye kadar ben de hediyenin sunumu iyi olsun diye kutulu, falan yaptım ama bu sefer hediye fazla büyük olunca ben de bir kutu tedarik edemedim. Onun yerine kargoda iyi koruyacak bir ambalaj temin edebildim.

KURALLARIMIZI DERLEYİP YİNELEYEYİM:

Eklediğim yeni bir kural yok, eğer var gibi geldiyse ben bir şeyleri yanlış aqksettirmişimdir. :) Yalnızca çekilişim mekanizmasını detaylandırdım.

Burada duyurulan tarihlerde  DTE-3 için yapılan her eser bu konu altında sergilenecektir. Bıçak (ya da başka bir eser - mesela makas, veya çekiç veya balta vs..........) sergilendiği anda eserin sahibi etkinliğe katılmış sayılır. Sergilediğiniz anda Sefa’ya adresinizi ve telefonunuzu özel mesajla yolluyorsunuz. Konunun içinde eserini sergilemeyen veya adresini ve telefonunu Sefa’ya yollamayanlar etkinlik dışı kalırlar. Bu yüzden adresinizi veya katılacağınız eseri bir şekilde bildiğimizi varsaymamanız önemlidir.

19 Nisan son gün olacaktır. Süre gece yarısı biter.

Katılım süresi bitip de bıçağını yayınlamış ve adresini telefonunu bildirmiş olanlar yani katılanlar belli olduğu gece her katılımcıya çekiliş ile bir adres yollanacaktır, bu o katılımcının eserini kazanan talihlinin adresidir. Bu adresi aldıktan sonra mümkün olan en yakın zamanda eserini bu adrese yollaması gereklidir katılımcının.

Adres çekilişi tamamen rastlantısal yapılacaktır, kimin eserinin kime gittiği tamamen belirsiz olacaktır. Size kimden hangi eserin geleceğini de ancak elinize kargo ulaştığında görebileceksiniz.

Çekilişte yöneticilerin bıçakları yöneticilere çıkmayacaktır. Bunun için önce listedeki isimlerden torbaya sadece yönetici olmayanların adları atılıp torbadan yöneticilerin hediyelerinin kime çıktığı belirlenecek, yöneticiler torbadan isim çektikten sonra torbaya onların adları da atılacak ve çekilişe devam edilecektir.

Etkinliğe katılacak eserlerin sizin elinizden çıkması beklenmektedir, ancak örneğin kılıf ya da süsleme gibi konularda istenirse başkasından yardım alınabilir, bu konu o kadar katı kurallı değil, ancak en azından eserin işçiliğinin büyük bölümünün sizin olması gerekmektedir.

Eser elinize geçtiğinde etkinlik tarihinde açılacak "DTE-3 bıçağım geldi - Yaşasın!" konusuna kimden hediyenizi aldığınızı belirten iki kelam etmeniz iyi olur. Hatta ideali eserin sizin elinizde/evinizde resmi ile birlikte eser hakkındaki kişisel fikirlerinizi de paylaşmanızdır.

Bu konu içinde katılacağını belirten arkadaşlarımız, bu konu içinde resmini paylaşana ve Sefa’ya adresini bildirene kadar resmi olarak etkinliğe katılmış sayılmazlar. Bu yüzden bu konuda katılmak istediğini belirten kişi sadece temennisini dile getirmiş sayılır, katılmaya son ana kadar hiç bir şekilde zorunlu değildir.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #242 : 19 Nisan 2013, 15:44:01 »
"kargo ücreti gönderici tarafından ödenecektir "     bu madde hala geçerli değil mi ?
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2013, 15:50:38 Gönderen: yersen135 »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #243 : 19 Nisan 2013, 16:17:02 »
Bence öyle olmalı. Hediye gönderdiğiniz kişinin teslim alırken elini cebine atmaması daha şık olur.

Hem zaten bu madde olmazsa benim kukriyi alan şok yaşayabilir.  :D :D
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2013, 22:15:17 Gönderen: deserteagle »
Namık Kemal
Instagram'da ben

Osman Güney

• 417
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #244 : 19 Nisan 2013, 23:34:00 »
DTE3 için bıçak yapamadığım için, daha önce yaptığım bir çakı ile katılıyorum. Alacak kişi güle güle kullansın.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #245 : 19 Nisan 2013, 23:36:11 »
Sefa ile biraz önce konuştum. Şu anda 24 adayımız var. Liste ve Şafak abininki dışında kalan bıçakların fotoğrafları toplu olarak 1. mesajda görülebilir.

---- o ----

(Osman Güney'in mesajını şimdi gördüm.)
Namık Kemal
Instagram'da ben

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #246 : 20 Nisan 2013, 00:05:08 »
Sanırım süre doldu çekiliş zamanııııııı
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #247 : 20 Nisan 2013, 00:20:14 »
Şöyle bi bıçaklara baktım da herkesin emek ve sevgi kattığı parçalar gördüm.Çekiliş sonucunu çok merak ediyorum.Ama kimin bıçağı çıkarsa çıksın gözüm gibi bakacağım.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

« Yanıtla #248 : 20 Nisan 2013, 00:27:06 »
Haydı geçmiş olsun, sona erdi. Birazdan hepinize adresleri gönderiyorum  :2up

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #249 : 20 Nisan 2013, 00:35:54 »
meraktan çatladım , haber gelır dıye beklıyordum bende  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #250 : 20 Nisan 2013, 00:54:04 »
Sefa hocam ben yaşlı yorgun ihtiyar bi adamım böyle heyecana fazla dayanamam

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #251 : 20 Nisan 2013, 00:54:21 »
Aynen bende biraz daha beklersem ortadan ikiye yarılacağım
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

Kaya

• 2867
« Yanıtla #252 : 20 Nisan 2013, 00:55:10 »
Kalbimiz duracak..

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #253 : 20 Nisan 2013, 01:12:01 »
Abi hadi uyku tutmadı...yoksa senmi uyuya kaldın
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2013, 01:16:18 Gönderen: damascus »

« Yanıtla #254 : 20 Nisan 2013, 01:28:14 »
Arkadaşlar kendisine adres gelmeyen varsa lütfen bildirsin.

Kaya

• 2867
« Yanıtla #255 : 20 Nisan 2013, 01:29:28 »
Benim yollayacağim kişiler beklemesi gerekecek, bu durumda kendilerine en sonmu bilgi vereceğiz Hocam.?

« Yanıtla #256 : 20 Nisan 2013, 01:34:19 »
Kendisine özel mesaj gönderebilirsin Kaya, hatta Metin bey için de göndermekte yarar var..

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #257 : 20 Nisan 2013, 08:10:09 »
Benim yollayacağim kişiler beklemesi gerekecek, bu durumda kendilerine en sonmu bilgi vereceğiz Hocam.?

Tırnaklarını yesin dursunlar artık.  >:D  :D  Böyle hediye beklenmez mi? Sonuçta kravat hediye etmiyoruz ya bence bu gün herkes mutlu.
Namık Kemal
Instagram'da ben

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
  • Meslek: Göz Hekimi
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #258 : 20 Nisan 2013, 09:05:29 »
Hep birlikte keyifli ve heyecanlı günler geçiriyoruz. Bu forumu güzel yapan özellikler bu süreçte tekraren yaşandı ve ifade edildi. Bir diğer güzellik de özellikle gençlerin maalesef doyumsuz ve tatminsiz olduğu bu günlerde çocuklar gibi heyecanlanıp mutlu olabilmemiz.
Şahsım adına gösterilen anlayış için de etkinliğe katılan dostlarımıza ve yöneticilere ve ismi bana çıkan ve bir kaç gün daha sabredecek arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum. Çok bekletmemeye çalışacağım. Umarım önümüzdeki hafta sonuna kadar o da hediyesine kavuşur :)
PRIMUM NON NOCERE

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #259 : 20 Nisan 2013, 09:47:36 »
Tekrar geçmiş olsun abi.

....
Bir diğer güzellik de özellikle gençlerin maalesef doyumsuz ve tatminsiz olduğu bu günlerde çocuklar gibi heyecanlanıp mutlu olabilmemiz.
...

Benim önemli amaçlarımdan biri de "tüketebildiğin, edinebildiğin ölçüde varsın" mantığının altını oymak. Üretip insan olarak gücümüzü görmemiz, kendimize güvenmek için sağlam nedenler oluşturmamız beni mutlu ediyor.
Namık Kemal
Instagram'da ben