İlk bıçak için hele benim gibi acemilere göre çok sağlam başlamışın diyorum Ama hakikaten şu homon hattı kuyruğa kadar ilerleseymiş çok güzel olacakmış. Homon hattı çok net çıkmış. Özgür ustanın dediği gibi sanki sanmai gibi görünüyor. Ellerine sağlık ne diyeyim sonraki bıçakları merakla bekliyoruz. Alttan ikincisi nasıl çıkacak şimdiden merak ettim. Nasıl bir kabza kullanılacak?
Ustam ellerine sağlık. Ustalarımızın yaptığı yorum'lara katılıyorum.Fakat yinede ilk dövme bıçak harika
Ellerine sağlık Kaya,tam düşündüğüm gibi bir bıçak çıktı ortaya hele bunun ilk bıçak olması işi daha da güzel yapıyor,balçakta ve kabzadaki ince işçilik çok başarılı ben çok beğendim, tebrik ederim.
Çok değişik bir çalışma Kaya bey elinize sağlık
Alıntı yapılan: RSM57 - 21 Şubat 2013, 08:17:54Ustam ellerine sağlık. Ustalarımızın yaptığı yorum'lara katılıyorum.Fakat yinede ilk dövme bıçak harika +
ustad eline sağlık gayet güzel olmuş zor yolu secmişsin ama üstesinden gelmişsin
Farklı ve özenli bir çalışma olmuş, sefa ustamın yorumlarına katılıyorum, sonraki çalışmalarınızda mutlaka çok daha sağlam çalışmalarınızı göreceğime inanıyorum, hatırı sayılır ustalarımız arasında kısa zamanda sizi de göreceğimize inancım tam.... , ellerinize sağlık.....
Güzel bıçak olmuş eline sağlık,sonrakilerin daha iyi olacağını düşünüyorum
Wunderbar!
Güzel bıçak, Tebrikler.
ellerinize sağlık, oldukça meşakkatli bir kabzayı hayata geçirmişsiniz. bıçak form olarak da sıradışı. diğer arkadaşların da dediği gibi ilk çalışma için gerçekten başarılı bir bitiriş olmuş, tebrik ediyorum.