Herşey çok güzel görünüyor.Ancak pimler arasında ki boşluğu biraz daha genişletin derim ben daha güzel ve daha sağlam olacaktır.
Öncelikle ellerine sağlık. Kabza çok fazla düz olmuş. Biraz daha üzerine düşersen daha iyi olabilir. Genel olarak bakıldığında güzel olmuş.
Ne güzel olmuş ben katilamadiğim için bana çikmaz..
Bıçak çok hoş olmuş, özellikle kabzadaki ahşabın sadeliği gözü okşuyor. Bıçak kısmı göz doldurucu... ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 30 Mart 2013, 23:46:27Bıçak çok hoş olmuş, özellikle kabzadaki ahşabın sadeliği gözü okşuyor. Bıçak kısmı göz doldurucu... ellerinize sağlık çok güzel olmuş.sefa ustam valla nedıyım sızın mesajınızı okurken cok heycanlandım cok tesekkur ederım begenmenıze cok sevındım
Bu arada ilk yapılan bıçaklara kıyıp da hediye etmek gerçekten çok zor Ben bu konuda bir taktik geliştirdim. Bıçağa başlamadan önce hediye ediyorum. Bıçak şekillendikten sonrada şeytan dürtüyor vermesem mi diye
Alıntı yapılan: pptroko - 30 Mart 2013, 23:51:02Alıntı yapılan: sefaçabuk - 30 Mart 2013, 23:46:27Bıçak çok hoş olmuş, özellikle kabzadaki ahşabın sadeliği gözü okşuyor. Bıçak kısmı göz doldurucu... ellerinize sağlık çok güzel olmuş.sefa ustam valla nedıyım sızın mesajınızı okurken cok heycanlandım cok tesekkur ederım begenmenıze cok sevındımBiçak guzel herşeyine titiz emek verdiğin belli tabiiki beğenmekte kaçinilmaz oluyor[/qucok sagol kaya abı
Oldukça temiz vegöz doldurucu bir bıçak olmuş. Ellerinize sağlık.
eline sağlık sade ve güzel