Yorumlar icin gercekten tesekkur ederim. Sagolun. Her tarafi damaskustan kocaman kilic yapan adam iltifat edince gururlaniyor tabii insan

Ozenmedim derken oyle cok salladim da denemez. Kuyrugu Emre ile beraber aylar oncesinde inceltmistim. Bir yuzu kendi yapip digerini bana birakti sagolsun

Ustune bir de Taner'in her nasilsa oksijensiz yanan " acik " firinindan ve mucize gibi is goren isil islem yagindan teflon kapli gibi cikinca ince isle ugrasmadan kabzayi geciriverdim. Uzerindeki bu siyah tabaka ilginc bicimde dayanikli cikti . Skoc pedler bile cizemedi.
Test derken bildigimiz pirinc cubuk testi , ustune de celik cubuk ve bilumum cubuklar ile baslayip, sonra cubuklari yontma sekline donusen abuk sabuk isler yaptim. Sulamadan ciktiginda egelemede hss filan gibi hissettirdiginden cekic destekli bilumum delme ve kesme isleri yaptim. Artik tiras etmiyor ama agzi hala ikinci kez bilenmedi . Sertligine sonradan Rasim usta ile beraber baktik , bana acikli bir ifadeyle "59 filan " dedi . Ben oyle bir anlatmisim ya da celik oyle meshur ki herkes herhalde 65 filan bekliyordu. Korkudan menevisi cok mu uzun tuttum , ya da isil islemi adam gibi yapamamis da olabilirim.
Bu celikten satilabilecek miktarlarda bazi arkadaslarimizda var. Bende de var. Kaca aldigimi hatirlamiyorum. Ozgur hepimiz icin almisti sagolsun. Onlar adina konusmayayim ama bulunamaz ise ben kendi payimdan bir miktar satabilirim . Ama bunlar kesilmemis parcalar oyle isteyene istedigi olcude veremem herhalde , bilemedim bu saatte ,ileride bakariz.