Turgut Ustam, çok sade görünüşlü ve estetik olmuş. Çok hoş bir çizgi yakalamışsın ellerine sağlık. Ne söylense az
Estağfurullah Hocam sizinkilerin yanında bunların lafı bile olmaz.
Turgut Ustam, çok sade görünüşlü ve estetik olmuş. Çok hoş bir çizgi yakalamışsın ellerine sağlık. Ne söylense az
Teşekkürler
piyasaya ne bicaklar cikti be hepsi birbirinden güzel turgut usta kalirmi oda döktürmüs ellerine saglik muhtesem olmus
turgut usta ellerine emegine saglik

Teveccüğüne teşekkürler yılmaz
Turgut Abi :'( :'(
Biz yapinca bööle olmuyooo :'(
doğru söylüyon seninkiler daha güzel oluyor kaya
Turgut usta ço güzel süper bir bıçak olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler mehmet usta
Turgut ustam eline emeğine sağlık çok çok güzel olmuş.

Çok teşekkürler rasim usta
turgut ustam eline sağlık

Turgut Abi :'( :'(
Biz yapinca bööle olmuyooo :'(
Aman abi nazar etme ne olur çalış seninde olur 
Teşekkürler özgür
Turgut abi çok güzel sade ve temiz bir çalışma olmuş elinize sağlık süper görünüyor. 4,5 saat nerde ben bir bıçağı 2 ayda anca bitiriyorum 
Teşekkürler
Turgut ustam söylediklerinize katılıyorum, formun yardımlaşması tanımasada muhabbetli olması işte güzellik bu. sizin yaptığınızda sanat eseri
, kıskanmıyoruz ama
böyle bir bıçak bizim yok. 
Teşekkürler yaşar usta
Eline sağlık ustam. Biz yuvarlak deliği düzgün açmaya çalışıyoruz, sen yıldızları kakmışsın. 
Bıçak hem zarif vitrine koyulası hem de kullanışlı görünüyor. Kıyıp eskitemem ayrı...
Eylem usta sen istesen o deliğin içine bir delik daha açarsın ya vakit sıkıntından olmuyordur.
o bıcak bana cıksın yanımdan ayırmam söyliyeyim ama yıldız kakma olayına bayıldım
Teşekkürler
Turgut Usta,
Çok şık olmuş. Eylem bey'inde dediğini gibi eskitmeye kıyamaz insan...
Eline, koluna, gönlüne sağlık.
Teşekkürler
Ustam sizin şu bitirişlerinizin hayranı oldum. Hakikaten Kaya'ya katılıyorum aynı malzemeyi bize verin en azından kendi adıma söylemek isterim ki böyle güzel bir bıçak çıkaramazdım. Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Teşekkürler Salim o senin teveccüğün