Arkadaşlar benimde bıçağım dün tarafıma ulaştı , Osman Kurt arkadaşımıza çok teşekkürler güzel sade bir bıçak tam bir kamp bıçağı ilk fırsatta test edeceğim
bizim bıçak tan hala ses seda yok 23 nisanda geç ti artık kimden gelicek öğrensek bisakıncası olmaz herhalde yoksa meraktan çatlıycaz bi insana bukadar eziyet edilmez
Alıntı yapılan: -Hüseyin Ateş - 24 Nisan 2013, 11:03:13bizim bıçak tan hala ses seda yok 23 nisanda geç ti artık kimden gelicek öğrensek bisakıncası olmaz herhalde yoksa meraktan çatlıycaz bi insana bukadar eziyet edilmezıyı o zaman meraktan çatlatmıyayım ben seni Hüseyin benım neck,im sana çıktı lakın dukkanı taşımamdan dolayı makınalarım şu anda çalışamıyor. bu neckınde her zamankı gıbı ağzını açmamıştım. " yaptığım bıçakların ağzını genelde açmam isteyen olursa açıp yollarım"makınaya bır guzellık yapıp çalıştırırım sanırım senın neck ıçın
Alıntı yapılan: Taner Salar - 24 Nisan 2013, 22:37:20Alıntı yapılan: -Hüseyin Ateş - 24 Nisan 2013, 11:03:13bizim bıçak tan hala ses seda yok 23 nisanda geç ti artık kimden gelicek öğrensek bisakıncası olmaz herhalde yoksa meraktan çatlıycaz bi insana bukadar eziyet edilmezıyı o zaman meraktan çatlatmıyayım ben seni Hüseyin benım neck,im sana çıktı lakın dukkanı taşımamdan dolayı makınalarım şu anda çalışamıyor. bu neckınde her zamankı gıbı ağzını açmamıştım. " yaptığım bıçakların ağzını genelde açmam isteyen olursa açıp yollarım"makınaya bır guzellık yapıp çalıştırırım sanırım senın neck ıçın Taner abi senin bıçak gelmedi mi ?
Alıntı yapılan: Brac - 25 Nisan 2013, 09:07:18Alıntı yapılan: Taner Salar - 24 Nisan 2013, 22:37:20Alıntı yapılan: -Hüseyin Ateş - 24 Nisan 2013, 11:03:13bizim bıçak tan hala ses seda yok 23 nisanda geç ti artık kimden gelicek öğrensek bisakıncası olmaz herhalde yoksa meraktan çatlıycaz bi insana bukadar eziyet edilmezıyı o zaman meraktan çatlatmıyayım ben seni Hüseyin benım neck,im sana çıktı lakın dukkanı taşımamdan dolayı makınalarım şu anda çalışamıyor. bu neckınde her zamankı gıbı ağzını açmamıştım. " yaptığım bıçakların ağzını genelde açmam isteyen olursa açıp yollarım"makınaya bır guzellık yapıp çalıştırırım sanırım senın neck ıçın Taner abi senin bıçak gelmedi mi ? henüz gelmedi
Şimdiye kadar olan durumda; Ercan ve Osman dışında herkes bıçağını aldı veya alma konusunda haberleşti gibi bir sonuç çıkardım. Eğer aksilik yaşayan arkadaşımız var ise, bu başlık altına yazarsa durumu netleştirmiş oluruz.
Evvveeeeet! Bıçağımı teslim aldım! Çok çok teşekkürler ve eline sağlık Turgut ustam. Şahane bir bıçak.Fotoğrafı gün içinde yayınlayacağım.