Cok yakisikli olmus mhmet abi eline saglik
Valla çok güzel olmuş, namlu işçiliği çok düzgün, saplarda zeytin çok yakışıklı duruyor. Ellerine sağlık.
Elinize sağlık
Güzel bıçak olmuş.Ellerinize sağlık.Teşekkür ederimAlıntı yapılan: Ercan Utkun - 29 Nisan 2013, 00:00:42 Damaskusun rengine zeytin kabza çok iyi olmuş eliniz dert görmesin.Alıntı yapılan: Ercan Utkun - 29 Nisan 2013, 00:00:42Teşekkür ederimAlıntı yapılan: Salim Türk - 29 Nisan 2013, 00:13:14Elleriniz dert görmesin Ustam. Harika bir bıçak olmuş. Zeytin konusunda tüm söylenenlere bende katılıyorum. Zeytin kabza malzemesi olarak çok güzel görünüyor. Alıntı yapılan: Kaya - 29 Nisan 2013, 01:13:29Mehmet Ustam yaman biçaklar yapiyorsun bak kiskaniyoruz ha İnsallah gelirsem senide ziyaret etmek isterim.Nede olsa eniste oluyoruz.. Kaya usta teşekkür ederim,herzaman beklerim,eşiniz giresunlumu neresinden
Damaskusun rengine zeytin kabza çok iyi olmuş eliniz dert görmesin.
Teşekkür ederimAlıntı yapılan: Salim Türk - 29 Nisan 2013, 00:13:14Elleriniz dert görmesin Ustam. Harika bir bıçak olmuş. Zeytin konusunda tüm söylenenlere bende katılıyorum. Zeytin kabza malzemesi olarak çok güzel görünüyor. Alıntı yapılan: Kaya - 29 Nisan 2013, 01:13:29Mehmet Ustam yaman biçaklar yapiyorsun bak kiskaniyoruz ha İnsallah gelirsem senide ziyaret etmek isterim.Nede olsa eniste oluyoruz.. Kaya usta teşekkür ederim,herzaman beklerim,eşiniz giresunlumu neresinden
Elleriniz dert görmesin Ustam. Harika bir bıçak olmuş. Zeytin konusunda tüm söylenenlere bende katılıyorum. Zeytin kabza malzemesi olarak çok güzel görünüyor.
Mehmet Ustam yaman biçaklar yapiyorsun bak kiskaniyoruz ha İnsallah gelirsem senide ziyaret etmek isterim.Nede olsa eniste oluyoruz..
üstadım eline sağlık cok güzel bir çalışma olmuş
oy oy oyyy ne güzel olmuş o öyle elinize sağlık mehmet ustam...
eline sağlık üstat
ellerine sağlık mehmet ustam
Ellerine sağlık Mehmet usta güzel bir çalışma tebrikler Zeytin iyi bir seçim olmuş
Elinize sağlık Mehmet abi güzel olmuş Damascus içinde Rasim beyin eline sağlık