Bıçak Sanatı - Forum

Tatara

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Tatara
« Yanıtla #60 : 11 Eylül 2010, 22:23:17 »
Çeteli isimler koymayalım abi, zaten yapılan işin tarifi ergenekondaki demir dağı eritme hikayesine fazlaca benziyor, sakata gelmeyelim.   :) ... :)) ...   ::) ...  :'(

Meci, imecenin bizim oradaki adı aslında... Mısır mecisi, harman mecisi, kerpiç mecisi vs. gibi. Çalıştay kelimesini de severim ama illa kurcalıycam ya.  ;)

İlla kurcalamaktan bahsetmişken... Mekan olarak Adrasan nasıl olur? Adrasan'da her mevsim açık mekanlar da bulunuyor öğrendiğim kadarıyla. Fotolardaki doğanın zaten kardeşi gibi.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #61 : 11 Eylül 2010, 22:35:11 »
 :)) :)) evet ya haklısın çete mete boşver. Emre Ustanın söylediği güzeldi aslında "toplaşma" valla ben tuttum. Adrasan konusunu unut derim, etrafımıza öyle çok adam toplanır ki inanamazsın, yaptığımız iş kulaktan kulağa artık ne hale gelir düşün ??? bir de açıklama konusu var ne desen inanmayacak bir iki kişi çıkar ( mutlaka çıkar) yıllar önce Korkutelinde kış tırmanışına gitmiştik elimizde tırmanış kazmasını görünce mümkün değil kimse inanmadı dağcı olduğumuza, defineci olduk çıktık ( cenderme dahil :)) :)))

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #62 : 12 Eylül 2010, 00:33:13 »
Abi, ben belki adlandırma konusunda işi fazla uzatmış olucam ama adını toplaşma koyup bir de o kadar adam ıssız dağ başında görünürsek adımızı temizleyemeyiz. Çeliği ürettikten sonra hemen vakijaşiyi de yapıp akabinde harakiri ile namusu temizlemek falan gerekir.   :-[

Projeyi de kuzu tandır ve ocak başı tadında kamufle edemez miyiz? Tripıl distil rakı da alırız bir kasa falan,  teyp meyp de olunca olay tamamdır.
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #63 : 12 Eylül 2010, 00:42:38 »
Canım zaten orada bi ton kömür yakınca tandır mandır zaten kaçınılmaz bir durum 8)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #64 : 12 Eylül 2010, 16:38:16 »
gidilecek tarih ortalama hangi aralığa denk gelecek? ben de gelmeyi çok arzu ediyorum. umarım bir aksilik çıkmaz da ben de oralarda olabilirim... listeye adımı eklemek istiyorum en azından :P

1. Sefa Çabuk
2. Emre
3. Yavuz Selim
4. Tolga Arıkan
5. Metin Sakin
6. Emin Albayrak
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

« Yanıtla #65 : 12 Eylül 2010, 16:50:33 »
Emin okulların yarıyıl tatiline denk getireceğiz. Umarım gelebilirsin.

yavuz selim

• 162
  • 1975
    • turkuaz metal
  • Meslek: sıcak demirci-süsleme demirciliği
  • Yer: 41.045586,29.065682
« Yanıtla #66 : 12 Eylül 2010, 17:28:51 »
        Emin bu fırsat kaçmaz derim. daha vakit var şimdiden ayarlamaya bak bence,  çok keyifli geçeceğinden eminim.
Kuvvete dayanmayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir

Berke Boyacı

« Yanıtla #67 : 12 Eylül 2010, 19:01:26 »
Bende gelebilirmiyim :)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #68 : 12 Eylül 2010, 19:32:39 »
gecikmeli olarak bitirmeye çalıştığım üniversitenin de final dönemlerine denk gelemese bari... tek engelim o olabilir... ama acaba bir rapor ayarlayabilir miyiz >:D :P

gelmem için başka bir engel de olacağını sanmıyorum açıkcası... onca usta arasında biz de çay kahve servisi falan yaparız Berke ile beraber :D
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Berke Boyacı

« Yanıtla #69 : 12 Eylül 2010, 19:35:32 »
Ben herşeye razıyım ;D Peder sorun çıkarmasa bari :(

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #70 : 12 Eylül 2010, 19:39:43 »
gidilecek tarih ortalama hangi aralığa denk gelecek? ben de gelmeyi çok arzu ediyorum. umarım bir aksilik çıkmaz da ben de oralarda olabilirim... listeye adımı eklemek istiyorum en azından :P

1. Sefa Çabuk
2. Emre
3. Yavuz Selim
4. Tolga Arıkan
5. Metin Sakin
6. Emin Albayrak
Ayarlayabilirsem bende gelmek isterim, kesin olmamakla birlikte bende yazayım adımı
7.Soytürk Dönmez

« Yanıtla #71 : 12 Eylül 2010, 21:28:02 »
Berke senin yaşın şu anda tam olarak kaç?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #72 : 12 Eylül 2010, 21:38:46 »
Herkes katılsın isterim ben de Berkecim ama Baban bu sayfaları okuyup ne yapılmaya çalışıldığı, nasıl bir koşulda kalınacağı vs. konusunda bilgi sahibi olup buna rağmen sana izin veriyorsa ancak belki bu çalıştaya katılabilirsin bence. Bu konuda hepimiz hem fikir olacağızdır kanımca. Bir de eğer izin alırsan Sefa ustamızın sözünden çıkmayacağına, kendi başına hiçbirşey yapmayacağına söz vermen gerekir, aksi takdirde bu sorumluluk herhangi birimizin alabileceği bir sorumluluk değildir. Ben kendi adıma kendimden sorumluyum, başıma bişey gelse bile sonuçta her türlü hareketimden bir yetişkin olarak sorumluyum ve kimseyi yaptıklarım bağlamaz. Ama senin için bu geçerli değil, başına bişey gelse bundan biz sorumlu oluruz ve bu bizi çok ciddi bir şekilde maddi manevi etkiler. Ancak ailenden bir büyük ile katılabilirsen süper olur. Bence bu konuda uğraşmalısın, yani büyüğün ve senin veli olabilecek yaşça büyük bir abin ya da dayın gibi bir akrabanı ikna edebilirsen en güzel çözüm olur....

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #73 : 12 Eylül 2010, 21:54:19 »
Emre Ustaya tamamen katılıyorum, üç yıl okulun dağcılık kulübünü çalıştırdım, kamplar, tırmanışlar çok steresli ve gergin yapıyordu beni. Tek neden 15-20 genç arkadaşın sorumluluğuydu. Berkeciğim açıkcası  gelirsen -ki böyle bir deneyimi yaşamanı yürekten isterim- bir büyüğünü kandırsan tam olur.

Berke Boyacı

« Yanıtla #74 : 12 Eylül 2010, 21:57:38 »
Sefa ustam 15 zaten daha babamla konusmadım. Ki biraz zor ikna ederim. Ordaki koşullar nasıl kampmı yapılacak kaç gün kalınacak?

Emre abi zaten babamın rızası olmadan mümkün değil. Hem izin alırsam söz sefa ustamın sözünden çıkmam. Bütün eş dost akraba çalışıyor kim gelir ki :(

« Yanıtla #75 : 12 Eylül 2010, 22:07:18 »
Kamp koşullarını buraya http://www.bicaksanati.com/forum/haber-ajansi/tatara/msg7238/#msg7238  yazdım. en az üç gün sürer.

Berke Boyacı

« Yanıtla #76 : 12 Eylül 2010, 22:40:06 »
Şartlar bana uyar ama yaş problem olurmu yazmamışsında bu arada ben gelirsem sadece gözlem amaçlı geliyorum yanımda getirmem gereken birşeyler varmı ?

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #77 : 13 Eylül 2010, 21:44:25 »
Fikir çok güzel. Kendi çeliğimizi üretmek. Mekan çok güzel, resimlerden gördügüm kadarı ile harika. Doğada yaşam da benim için hiç sorun değil.
Ancak, emekli olmadan bu tür çalışmalara zaman bulamayacağım anlaşılan. Dostlar, kendim olmasada yüreğim sizinle. Şimdiden başarılar diliyorum.

İyi günler..
You lie, we die.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #78 : 14 Eylül 2010, 00:40:44 »
O kadar ilerki bir tarih benim için belirsizlikle dolu ama fırsat olduğu netleşir netleşmez listeye kendimi ekleyeceğim.
Namık Kemal
Instagram'da ben

zafer

• 76
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #79 : 15 Eylül 2010, 00:15:18 »
%99 gel,yorum :) büyük bi aksilik  çıkmazsa o kampı kaçırmam

1. Sefa Çabuk
2. Emre
3. Yavuz Selim