Bıçak Sanatı - Forum

Tatara

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: Tatara
« Yanıtla #180 : 17 Aralık 2010, 16:02:17 »
ben anadolu jet ile geliyorum bir aksilik olmazsa. 8)

29 ocak saat 2 gibi antalyada olacağım sanırım. ordan artık sora sora, olmadı geze geze gelirim kamp mekanına :P :P
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #181 : 17 Aralık 2010, 16:02:49 »
Unutmadan...

Benim gibi varım deyip de kendini listeye eklemeyen adam olmak da ayrı bişiy... Neyse ekliyorum şincik.

01. Sefa Çabuk
02. Emre
03. Yavuz Selim
04. Tolga Arıkan
05. Metin Sakin
06. Emin Albayrak
07. Soytürk Dönmez
08. Zafer Şentürk
09. Nesrin (truus)
10. Kaan Eren (skeren)
11. Durukan
12. Bozkurt Işıklı
13. Eylem Cengiz
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #182 : 17 Aralık 2010, 16:37:00 »
01. Sefa Çabuk
02. Emre
03. Yavuz Selim
04. Tolga Arıkan
05. Metin Sakin
06. Emin Albayrak
07. Soytürk Dönmez
08. Zafer Şentürk
09. Nesrin (truus)
10. Kaan Eren (skeren)
11. Durukan
12. Bozkurt Işıklı
13. Eylem Cengiz
14. Gökhan Bakla

çekiçlerinizin sağlamlığı test etmek için bende geliyorum.. ;)

« Yanıtla #183 : 17 Aralık 2010, 17:06:12 »
Gökhan Ustam budur, valla kendim gidecek kadar sevindim, gelmesen eksik olacaktı. :2up :2up :2up

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #184 : 17 Aralık 2010, 17:14:26 »
bencede kambersiz düğün olmaz. zaten beni de yazmışlar listeye emir vaki derken.....

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #185 : 17 Aralık 2010, 17:19:52 »
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Theseus

• 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
« Yanıtla #186 : 17 Aralık 2010, 17:35:24 »
Haftalardır tırnaklarımı kemiriyorum ama önümde ne zaman açılacağını bilmediğim,dava açtığımız bir sınav ve 50.000 sayfalık sorumlu olduğumuz bir mevzuat var.
Sınav açılmadığı için dava edilen müsteşarlık her an sınav duyurusu yapabileceğinden korkumdan bilgilerimi güncel tutmak adına bir yere kıpırdayamıyorum,plan yapamıyorum.

4 mevsim,3 kişilik Alman malı üst sınıf çadırım,birbirinden güzel olta takımlarım,rapalalarım,kaşıklarım hadi abi hadi gidelim diyor,sağduyum durun her an mahkeme sonuçlanabilir diyor.
Tatara başlıklı bu sayfayı her gördüğümde,hele de fotolara baktığımda resmen acı çekiyorum.
Galiba bu kolleksiyonumu gösterip üzdüğüm arkadaşların bana dönüş yapan acıları :)
Genco G.

Metin Sakin

• 404
  • Meslek: Uzay Mühendisi
  • Yer: İstanbul > Ümraniye
« Yanıtla #187 : 17 Aralık 2010, 17:52:18 »

İşte budur :)  :2up  :2up  :2up  :2up  :2up  :2up
Eliyle çalışan işçidir; eli ve kafasıyla çalışan ustadır; eli, kafası ve gönlüyle çalışan sanatkârdır.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #188 : 17 Aralık 2010, 20:04:44 »
Gökhan yihuu, gelmene çok sevindim  :2up Yani tüm forumcak seni bekliyormuşuz  ;D
Yarın Antalya'dayım, Sefa Ustamızla kafa kafaya verip bu konuyu planlayacağız arkadaşlar  8)

Kipmen Sanat web sitesi

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #189 : 17 Aralık 2010, 20:25:38 »
(Taner, testeredeki gecikme için kusura bakma bu hafta İş yerinin ve DES'in yakınlarından geçemedim bir türlü. )

sorun yok Eylem  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #190 : 17 Aralık 2010, 22:50:35 »
01. Sefa Çabuk
02. Emre
03. Yavuz Selim
04. Tolga Arıkan
05. Metin Sakin
06. Emin Albayrak
07. Soytürk Dönmez
08. Zafer Şentürk
09. Nesrin (truus)
10. Kaan Eren (skeren)
11. Durukan
12. Bozkurt Işıklı
13. Eylem Cengiz
14. Gökhan Bakla

:2up bende çok sevindim Gökhan ustam, nasıl gitmeyi planlıyorsun? olmadı sıkışırız Eylem ustanın teriosuna :D

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #191 : 17 Aralık 2010, 23:37:22 »
çok sağolun arkadaşlar, gelebilirsem asıl mutlu olan kişi ben olacağım. kısmet..!!!

soytürk benim yerim hazır,  8)
sen eylemin arabadaki 4 kişi olmadan önce, ben 2 kişiyidim :D
güzel bir yol muhabbeti bizi bekliyor ;)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #192 : 18 Aralık 2010, 06:43:35 »
 :2up İnşallah, sabırsızlıkla bekleyeceğim 8)

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #193 : 18 Aralık 2010, 16:15:09 »
Emre bey;
Siz bodrumdamı  ikamet ediyorsunuz. Bende marmaristeyim. Eğer bodrumdan yola çıkacaksanız bende yakıtınıza ortak olmak kaydı ile gökovada size katılmak ve isterim.
Cehalet Mutluluktur...

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #194 : 18 Aralık 2010, 19:20:20 »
Kaan, maalesef ben olaydan önce hazırlık işleri için yola çıkacağım, bir ihtimal otobüz ile de gidebilirim...

Kipmen Sanat web sitesi

Ş.Kaan Eren

• 712
« Yanıtla #195 : 18 Aralık 2010, 23:16:38 »
Sorun diil , nedemek, emre . (umarım emre diye hitap etmemin mahsuru yoktur). Sadece o kaar şanslımıyım denemek istedim.
İnşallah bi aksilik çıkmaz ve hepimiz kazasız belasız bi araya geliriz.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 23:24:00 Gönderen: Ş.Kaan Eren »
Cehalet Mutluluktur...

Ş.Kaan Eren

• 712
« Yanıtla #196 : 18 Aralık 2010, 23:19:45 »
Evvet arkadaşlar verilen isimler doğrultusunda google earth ile 10 dk arama sonunda koyumuzu ve madeni koordinatları ile buldum . Google earth kullananlar net bir şekilde hem yayınlanan fotoları hemde koyu görebilirler. Aşağıdaki resimde net koordinatlar gözüküyor. Umarım herkes ulaşabilir . En azından yer belli olacağı için yollar ve imkanlar gözükür. Ulaşamayan olursa buradan bilgi versin farklı ölçeklerde haritaları eklerim.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2010, 15:13:55 Gönderen: Ş.Kaan Eren »
Cehalet Mutluluktur...

zafer

• 76
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #197 : 19 Aralık 2010, 16:25:29 »
kampa katılmayı çok isteyerek ismimi yazmıştım ama zaman yetersizliğinden dolayı gelemeyeğim  :(

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #198 : 19 Aralık 2010, 22:25:06 »
Bugün Sefa Ustamız ve Nesrin Hanım ile saha keşfine çıktık. Sefa ustamızın aklına bir alternatif olarak Gökdere Vadisinde bir alan geldi. İlk olarak oraya uğradık, keza Antalya merkeze sadece 5-10 dakika uzaklıkta bir mekan. Köy yolunun hemen solunda, dere ile yol arasında çadır kurmaya ve kamp yapmaya odukça elverişli bir alan olduğunu gördük. Yol ve arsadan 3 metre aşağıdaki dere yatağı ise hem yoldan görünmemesi hem de korunaklılığı yüzünden tatara çalışması için birebir görünüyor.

Gökdere yolunun kenarındaki arsadan görüntüler:

Burayı ziyaretten sonra Tekirova Bükü ve Maden Koyu yönüne devam ettik, Tekirovadan itibaren yoldan çıkıp 4X4'e geçiş yaptık. Ben yusufladım, öncelikle acaip dik ve zorlu patikalardan, kayalık yollardan, yağmurun selin yiyip bitirdiği patikalardan geçtik. Vardığımızda Gökdere'den yola çıkmamızdan 2.5 saat geçmişti. Tekirova Bükü inanılmaz güzellikte, hem doğa hem deniz muhteşem. Kumsalın genişliği şaşırtıcı...
Yorucu bir yolculuktan sonra tırsmış Emre'nin kendini kumsalın güvenli ellerine atması  ;):

Maden'e kadar gidemedik, yol zorlu olduğu kadar Sefa ustamızın yolcuları da oldukça zorlu çıktı  :-[  :D

Sonuçta Gökdere Vadisi'nde bu etkinliği yapmanın defalarca kez daha makul olacağında hemfikir olduk. Maden ve Tekirova Bükleri son derece uygun yerler olmasına karşın ulaşımının güçlüğü lojistik anlamda bu tür bir etkinliğin düzenlenmesi için neredeyse imkansız olduklarını gösteriyor.

Alternatif mekan olan Gökdere Vadisinin en büyük avantajı şehre yakınlığı. Sadece 10 dakikada içinde şehirdesiniz. Otelde-pansiyonda kalma şansı çadır imkanı olmayanlar veya doğada kalmayı sevmeyenler için mümkün olacak. Hatta etkinliğin önünden geçen dolmuş bile var....

Sefa Ustamız bir tanıdığı vasıtasıyla bir Otel ile anlaştı. İsteyenler Gündüz Otel'de (http://gunduzotel.com/) kahvaltı dahil tek kişi 25 liraya, iki kişi kişi başı 20 liraya konaklayabilecek. Odalar sadece iki kişilik....

Şu anda bu lojistik sorun ortadan kalktığı için herkes isterse binek arabasıyla gelebilir, etkinliğin olduğu noktaya kadar. Ayrıca tatara çalışması sırasında bir ihtiyaç doğduğunda hemen ihtiyacı gidermek mümkün.

Kipmen Sanat web sitesi

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #199 : 19 Aralık 2010, 22:53:51 »
bu tarz yapılan faaliyetlerde  toplanan grupların sağlığı var Allah göstermesin hastalığı , acil durumu var..
bence isabetli bir karar oldu.
Aklımız sizlerde kalmayacak en azından olmaz olası bu tip durumlar için,,
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''