arkadaşlar bende kendi adıma sefa ustaya, güngör ablaya gelen arkadaşlara teşekkür ederim. sogukta çalışmak çok kolay olmasada soguk her zaman unutuluyor ama ortaya çıkan sonuc her zaman gurur verici. bir gun oncesinin hematiti ve kömuru bir gün sonra elinizde çelik bar olarak duruyor. hepimiz adına olumlu bir kazanım bence.
Tatara ile Türkiye olarak ileri doğru koca bir adım attık. Sefa ustanın Antalya'da çalışmayı tercih etmesinin bir nedeni de buydu galiba. Şahmerdandan uzakta olmamanız çok çok güzel olmuş.
Kırklareli'de yüz metre yürüyünce insanın soğuktan gözleri yaşarıyor. Haftasonu o anda aklıma siz geldiniz. Ulan dedim, ne güzel ılık ılık çalışıyorlardır Antalya'da.

sevgili gokhanı ve eylemi biraz gec olsa da buradan kutlayayım.
Aslında ben böyle düşünmemiştim. İlk baştan ilk girişimi birlikte tatarada yaparız diyordum ama sonra Gökhan'ın hevesini görünce gaza geldim. Zaten o gün başarılı olunca iyice gaza geldim. Bir de dün kendim yaptım. Görünen o ki yapınca oluyormuş. Ha bitti dedirtecek kadar mı başarılı? Değil... Daha bir fırın ekmek yemek gerek.
keşke gokhan ve eylemde aramızda olsalardı. ama her zaman insanın istekleri olmayabiliyor...
Çok tatsız bir süpriz ile koptum etkinlikten. Takım emri ile Kırklareline çağrılınca yüreğim ağzıma gelmişti.
Bu sefer hepimiz bir arada olamadık. Şu etkinlikleri gelenekselleştirme yolunda adım atalım. Bir tane daha planlayalım. Hatta bıçak çekilişinin sonucu ile bir arada kotaralım.