Bıçak Sanatı - Forum

Tatara

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: Tatara
« Yanıtla #80 : 17 Eylül 2010, 12:14:51 »
belirlenen akademik takvime göre tam şubat tatili zamanı benim bütünlemelerim olacak.  :'( ::) ve genelde bütünlemeye kalma eğilimine sahip bir öğrenciyimdir. mazeret sınavına rapor ayarlayabileceğimi sanıyorum ama... çok canım sıkıldı şimdi yahu.... :-X :(
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

« Yanıtla #81 : 17 Eylül 2010, 12:17:29 »
Dur bakalım belki denk gelmez sınav filan.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #82 : 17 Eylül 2010, 12:29:22 »
Emin ha gayret, bütünlemeye bu yıl da kalmayıver o zaman  >:D
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2010, 21:13:01 Gönderen: emrekipmen »

Kipmen Sanat web sitesi

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #83 : 25 Eylül 2010, 20:01:50 »
1. Sefa Çabuk
2. Emre
3. Yavuz Selim
4. Tolga Arıkan
5. Metin Sakin
6. Emin Albayrak
7. Soytürk Dönmez
8. Zafer Şentürk
9. Nesrin (truus)

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #84 : 25 Eylül 2010, 20:55:36 »
Ustam Nesrin Hanımı da eklemişsin. Bu konuda forumumuzun tek bayan üyesinin de destek vermesi ayrıca anlamlı, şimdiden teşekkürler :2up.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #85 : 25 Eylül 2010, 21:58:48 »
Evet, kendisine teklif yaptım, zaten yakın zamanda bir Explorer yapacağız, kışın da güzel bir kamp macerası fena olmaz dedik. Ancak bir şartla geliyor: O da iş yapmak istedi, büyük ihtimal geliyor anlayacağın ustam  :)

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #86 : 25 Eylül 2010, 22:32:18 »
Yakın zamanda bekliyorum o zaman ön keşif için.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #87 : 03 Kasım 2010, 17:30:09 »
bi tarih netleştirelim mi? uçak bileti neyim ayarlarız önceden, izin kağıtlarımızı yazarız falan... ne dersiniz?
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

« Yanıtla #88 : 03 Kasım 2010, 18:14:00 »
Çırak bile olamamış TT'nin de o listede olmasını ne isterdim :(
Benim yerime de dumanı, isi koklayın, ben de sizin yerinize içtimada yerimi alırım :D
Şimdiden buluşmanın daha nicelerine öncülük etmesini ve katılan katılmayan herkese faydalı olmasını diliyorum.
Saygılar,
TT

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #89 : 03 Kasım 2010, 22:19:05 »
Yakında bir keşif ziyareti yapacağız, ayrıca şöyle yüklü miktarda kömür alabildiğimde ufak tefek denemelere girişeceğim. Bir aya kadar herhalde tarih vs. netleşir umuyorum, hele bir sefa ustamızla oturup fikir teatisi yapalım da...

Kipmen Sanat web sitesi

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #90 : 03 Kasım 2010, 22:24:03 »
bi tarih netleştirelim mi? uçak bileti neyim ayarlarız önceden, izin kağıtlarımızı yazarız falan... ne dersiniz?

Sakın ola Pegasus'a bilet almayasınız.
4-5 gün önce Antepe gittim geldim, biletler Pegasus  :'(

bizim buradaki belediye otobüsleri hem daha rahattır, koltukları daha geniştir. hem de daha az sarsar.
bu arada uçaktaki ikram paralı :P
minicik su 3-TL
kahve 8-10.TL
sandviç neyin 10 küsür müşşş..   hizmete bak.

THY den, airbus uçak ile şaşılmaya, derim ben
(2 firma arası bilet fiyatları yarı yarıya gibi yalnız, artık tercih meselesi tabii)
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2010, 22:29:50 Gönderen: mehmetşentürk »
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #91 : 04 Kasım 2010, 15:41:50 »
Malzeme hematit. Kökünü kurutma işine gelince. En son uğradığımda, kamyonlar vagonlar dolusu vardı. MAnyetit de vardı ama Emre bey telefonla konuştuktan sonra hematit de karar kılınca onu gönderttik.

manyetit ve hematit bana da lazım acaba nasıl bulabilirim.  belli bir suredir forumu tam takip edemediğim için konuyu ikinci baskı yapmak istemem. daha once konuşulduysa linki de verebilirsniz. şimdiden teşekkür ederim.

Durukan bey, mesajınızı atlamışım ve çok geç görebildim maalesef. Manyetit için bir şey diyemem ama hematit için arkadaşlarımla hemen görüştüm. Sizin gibi sanatçılara elimizden geldiğince yardım etmek isterim. Ulaşım adresinizi ÖM olarak gönderebilirseniz Emre beye yollattığımız kadar hematiti adresinize ulaştırabiliriz inşaallah.

İyi günler.
You lie, we die.

« Yanıtla #92 : 20 Kasım 2010, 01:29:01 »
Artık yavaş yavaş bu konuya bir iki odun atma zamanı geldi, ateş küllenmeye başladı gibi ;)
Arkadaşlar okulların yarıyıl tatili 28 Ocakta başlayıp 14 Şubatta sona eriyor. Bu zaman aralığında yapacağımız organizasyon için bir tarih seçmemiz gerekiyor. Bu tarihler arasında, gelecek arkadaşlar kendilerine hangi tarih uygunsa o tarihi yazsın, en son tarihleri kabaca çıkarıp bir karar verelim derim, bu oylama yöntemiyle de olabilir, konuşup tartışarakta. En azından tarih şimdiden netleşirse uçakla gelmek isteyen arkadaşlar için bilet alımının önce yapılması fiyat avantajı sağlar ( daha önce de zaten bu konu vurgulanmıştı) Ayrıca ben sizler gelmeden önce yapmam gereken hazırlıkları yapar bitiririm vs.

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #93 : 20 Kasım 2010, 02:01:02 »
Sefa hocam benim için 1- 11 şubat arası herhangi bir zaman uygun olur.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #94 : 20 Kasım 2010, 03:35:18 »
Ustam bana her gün bayram   ;D Ancak benim önceden gelip bir malzeme ve teknik konusunda kafa kafaya vermemiz şart gibi ne dersin. Yakın zamanda değil ama bir iki haftaya kadar gelebilirim gibi görünüyor. Hem belki küçük çaplı bir deneme için kafa yorarız hem de ön hazırlık - planlama yaparız. Tabii sana uygunsa...

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #95 : 20 Kasım 2010, 03:42:04 »
E bekliyorum zaten ;) tam zamanıdır. bugün gittim jeneratör işini hallettim. Körük işi sanıyorum sana kalacak ( senin bir körük vardı ) kısaca bana uygun.

« Yanıtla #96 : 20 Kasım 2010, 03:53:47 »
O zaman bir tarih önermesi yapayım 4-5-6-7 Şubat tarihlerine herkes ne der?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #97 : 20 Kasım 2010, 03:55:22 »
Körüğü ön keşif için geldiğim zaman da getiririm, bir deneriz. Bu arada hava besleme için boru düzeneğini vs. de önceden yapmamız lazım gelecek. Bir de taşınabilir örsler için birlikte birşeyler yaparız. Daha bir sürü detay var, iş çok...

Önerdiğin tarihler hava durumu soru işareti olarak kalacak şekilde süper...

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #98 : 20 Kasım 2010, 04:01:07 »
Borular vs sorun değil, örs konusunu çözmemiz gerekecek. Tarih netleşince artık havayı sorun yapmayacağız, buna yönelik önlem alacağız ( mecburen)
Taşınabilir örs olarak aklıma araç motorlarının volan ları geliyor, kalın ve sağlam malzeme.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2010, 04:04:14 Gönderen: sefa çabuk »

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #99 : 20 Kasım 2010, 04:32:25 »
Borular vs sorun değil, örs konusunu çözmemiz gerekecek. Tarih netleşince artık havayı sorun yapmayacağız, buna yönelik önlem alacağız ( mecburen)
Taşınabilir örs olarak aklıma araç motorlarının volan ları geliyor, kalın ve sağlam malzeme.
Örs vs. için birkaç saat hurdacı gezintisi sonuç verir zannedersem. Belki kalınca bir mil veya ekskavatör kırıcı ucu bulsak ve bunları on santimlik uzunlukta dilimlesek bir sürü küçük ama bizim işimizi görebilecek örsümüz olabilir...

Kipmen Sanat web sitesi