Evet arkadaşlar hazır hep beraberiz bir etkinlik yapalım. Gelecek yılbaşı birbirimize birer bıçak hediye edelim, ne dersiniz.
Önümüzde 1 yıl var.
Hazırlayacağımız bıçak istediğimiz tür bir bıçak olabilir, muhteşem usta işi olmayabilir, bu sanata yeni başlamış olabiliriz. Hatta daha başlamamış da neresinden başlasam diyor da olabiliriz. Önemli değil. Önemli olan kendi yaptığımız bir değeri bir başkasıyla paylaşmak...
Detaylar şöyle:
1- En geç 1 Kasım 2010 gününe kadar "Ben 1 Aralık 2010 gününe kadar, değş tokuş etkinliğine bir bıçak yapacağım" diyen bir email ile ve bu konu başlığına cevap vererek etkinlik listesine kayıt oluyorsunuz.
2 - En geç 1 Aralık 2010 günü yaptığınız bıçakları o gün açılacak "Değiştokuş Etkinliği Resimleri" konusunda yayınlıyorsunuz. Resim yollamayan ya da o güne kadar bıçağını tamamlamayan etkinlik dışı kalır.
3 - 1 Aralık günü çekilişten size çıkacak talihlinin adres bilgileri size mail ile yollanıyor.
4- 15 Aralıkta bıçağınızı güzelce kutulayarak o kişiye kargoluyorsunuz.
5- Bana mail yolu ile kargoladığınızı haber ediyorsunuz.
6- Karşı taraf kargoyu alana kadar kimse kimden hediye alacağını bilmeyecek, süprizi bozmak olmaz

7- Size gelen kargoyu yeni yılda açıyor ve keyifle kullanıyorsunuz.
Katılım kriterleri.
1 - Bıçağınız en azından kullanılabilir derecede işlevsel olmalı
2- Elinizden gelen en güzel şekilde yapılmalı (çok muhteşem olması önemli değil, sadece elinizden gelen en iyi şekilde yapılmış olması önemli)
3- Bıçağın taşınabileceği bir kılıfın ya da saklanabileceği bir kutunun olması gerek.
4- Yaptığınız eser sadece sizin tarafınızdan yapılmış olmalı...
Hadi hayırlısı:..
-------------------
Edit:
Yıllar sonra yaptığım düzenleme ile başlığa "(DTE1)" diye ek yaptım.
Eylem