Salim ustam keklenme demiyelim de latife diyelim. Aslında Osmana yazacaktım baktım en ateşli sizsiniz sizin isminizi yazdım. Kusur işlediysem af ola. Hiç dermiyim Deniz kardeşime gönderdim diye. Süprizi kaçar dimi.
Vur sende vur bana Hiç kusuru olmaz aynı şeyi bende yapıyorum. Ama sen söyleyince rahatlamıştım bıçak belli oldu diye. Lafı çevirmeye kalkmıyorsan bak şimdi olmadı. Yine mi merak edeceğiz şimdi. Yok abi kimseye inanmıyorum bu saatten sonra. Eğer bu son yazdığın doğruysa günün en çok kekleneni ben olacağım. Şayet doğru değilse yine keklenmiş olacağım. Oynamıyorum ben banane Kimse söylemesin arkadaş bana. Elime gelir bıçak güle güle kullanırım.
Alıntı yapılan: arfyldz - 05 Mayıs 2014, 20:31:56 Salim ustam keklenme demiyelim de latife diyelim. Aslında Osmana yazacaktım baktım en ateşli sizsiniz sizin isminizi yazdım. Kusur işlediysem af ola. Hiç dermiyim Deniz kardeşime gönderdim diye. Süprizi kaçar dimi.Aslında herkese ne gittiğini öğrenecektim ama etkinliğe ters olur diye bakmadım yoksa bakmak benim için 30dklık uğraş.
Arif kardeş senden ne gelirse başım üstüne. Kime ne gidiyor hepsini çözdüm.
Ben artık bıraktım yarın gelir herhalde bıçağım heyecan en güzeli
osman beni fazla ugrastırmayıp kargo tuyosunuda verdigin icin tesekkur ederim en azından fazla ugrasmıycam >:Dhhahaha sorgu memuru gibiyim iki dakkada cozdum osmanı
Osman bana mı yolluyorsun yarın tel açar sorarım şu adresten kargom varmı diye sürat kargodaki arkadaş tanıdık