Bıçak Sanatı - Forum

DTE 4

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
Ynt: DTE 4
« Yanıtla #380 : 05 Mayıs 2014, 20:31:56 »
           Salim ustam keklenme demiyelim de latife diyelim. Aslında Osmana yazacaktım baktım en ateşli sizsiniz sizin isminizi yazdım. Kusur işlediysem af ola. Hiç dermiyim Deniz kardeşime gönderdim diye. Süprizi kaçar dimi.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #381 : 05 Mayıs 2014, 20:37:07 »
           Salim ustam keklenme demiyelim de latife diyelim. Aslında Osmana yazacaktım baktım en ateşli sizsiniz sizin isminizi yazdım. Kusur işlediysem af ola. Hiç dermiyim Deniz kardeşime gönderdim diye. Süprizi kaçar dimi.
Aslında herkese ne gittiğini öğrenecektim ama etkinliğe ters olur diye bakmadım yoksa bakmak benim için 30dklık uğraş.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #382 : 05 Mayıs 2014, 20:38:30 »
Vur sende vur bana :) Hiç kusuru olmaz aynı şeyi bende yapıyorum. Ama sen söyleyince rahatlamıştım bıçak belli oldu diye. Lafı çevirmeye kalkmıyorsan bak şimdi olmadı. Yine mi merak edeceğiz şimdi. Yok abi kimseye inanmıyorum bu saatten sonra. Eğer bu son yazdığın doğruysa günün en çok kekleneni ben olacağım. Şayet doğru değilse yine keklenmiş olacağım. Oynamıyorum ben banane  :D  Kimse söylemesin arkadaş bana. Elime gelir bıçak güle güle kullanırım.

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #383 : 05 Mayıs 2014, 20:39:08 »
          Yemin ederim benim aklıma gelmedi değil. Senden korkulur.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #384 : 05 Mayıs 2014, 20:40:04 »
Vur sende vur bana :) Hiç kusuru olmaz aynı şeyi bende yapıyorum. Ama sen söyleyince rahatlamıştım bıçak belli oldu diye. Lafı çevirmeye kalkmıyorsan bak şimdi olmadı. Yine mi merak edeceğiz şimdi. Yok abi kimseye inanmıyorum bu saatten sonra. Eğer bu son yazdığın doğruysa günün en çok kekleneni ben olacağım. Şayet doğru değilse yine keklenmiş olacağım. Oynamıyorum ben banane  :D  Kimse söylemesin arkadaş bana. Elime gelir bıçak güle güle kullanırım.
Hayır ben yolluyorum Salim abiye (bakınız Karamurat benim diyen ahali mantığı)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #385 : 05 Mayıs 2014, 20:41:01 »
Aslında herkese ne gittiğini öğrenecektim ama etkinliğe ters olur diye bakmadım yoksa bakmak benim için 30dklık uğraş.

Osman bana ne geleceğini öğrensen güzel olacak baya meraklandım, kendime şaşar hallerdeyim  ???
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #386 : 05 Mayıs 2014, 20:43:31 »
Yok abi ben oynamıyorum :) Hangi bıçak gelirse kabulümdür ve seve seve kullanacağım. Olmadı tüm bıçakları bana yollayın olmaz mı  >:D

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #387 : 05 Mayıs 2014, 20:44:49 »
Arif kardeş senden ne gelirse başım üstüne.

Kime ne gidiyor hepsini çözdüm. :D

Okinawian

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #388 : 05 Mayıs 2014, 20:47:46 »
Arif kardeş senden ne gelirse başım üstüne.

Kime ne gidiyor hepsini çözdüm. :D

Nereye çözdün? Tüm bıçaklar bana geliyor  >:D  Hatta bende kendi adresime kargoladım bıçağı  :D

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #389 : 05 Mayıs 2014, 20:49:13 »
4 boyutlu matris kullanarak kod yazdım. :P Bütün olasılıkları çözdüm. Geriye sen ve ben kaldık.
Okinawian

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #390 : 05 Mayıs 2014, 20:49:53 »
Ben artık bıraktım yarın gelir herhalde bıçağım heyecan en güzeli
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #391 : 05 Mayıs 2014, 21:01:39 »
Ben artık bıraktım yarın gelir herhalde bıçağım heyecan en güzeli

osmancım o bıcagı bana yolladın adım gibi eminim sanki içime dogdu yarın ilk iş civardaki butun kargoları bi kolaçan edicem >:D

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #392 : 05 Mayıs 2014, 21:03:32 »
Ne yazık ki İstanbul dışına gitti. 8) :D  Sürat kargoyla gidiyor.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2014, 21:05:45 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #393 : 05 Mayıs 2014, 21:10:22 »
osman beni fazla ugrastırmayıp kargo tuyosunuda verdigin icin tesekkur ederim en azından fazla ugrasmıycam >:D >:Dhhahaha sorgu memuru gibiyim iki dakkada cozdum osmanı :D :D

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #394 : 05 Mayıs 2014, 21:10:54 »
Mehmet dikkat et dükkana gelen kargolarla karışmasın. Koyarsın kenara durur. :D
Okinawian

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #395 : 05 Mayıs 2014, 21:13:47 »
osman beni fazla ugrastırmayıp kargo tuyosunuda verdigin icin tesekkur ederim en azından fazla ugrasmıycam >:D >:Dhhahaha sorgu memuru gibiyim iki dakkada cozdum osmanı :D :D
Acaba doğru mu bizim mahallede beni haftada3kere polis çeviriyor daha çözemedi :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #396 : 05 Mayıs 2014, 22:18:46 »
Yanlışlıkla bana da gelirmi bir bıçak >:D
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #397 : 05 Mayıs 2014, 23:41:00 »
Osman bana mı yolluyorsun yarın tel açar sorarım şu adresten kargom varmı diye sürat kargodaki arkadaş tanıdık  >:D >:D >:D

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #398 : 05 Mayıs 2014, 23:42:46 »
Osman bana mı yolluyorsun yarın tel açar sorarım şu adresten kargom varmı diye sürat kargodaki arkadaş tanıdık  >:D >:D >:D
Kim bilir ama kontörüne yazık zaten yarın birçoğumuzun kargosu eline ulaşır. :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #399 : 05 Mayıs 2014, 23:49:36 »
Yarın kendim gider bakarım sen kontörü düşünme, hatta öğlen bir daha gider 12 arabasına bakarım. Öğleden sonra git bak dersen  onun heyecanı gidip gelmeye değer hem zebranolu bir bıçağımız olur  :2up :2up :2up