Merhabalar ben fuara gittim hem de corludan saat sabahin 7sinde kalkıp sırf bu fuar icin tek başıma yollara düştüm ancak benim için hayal kırıklığı oldu maalesef, ilk olarak şunu söylemek istiyorum eğer avci degilseniz ya da silahlara karşı yogun bir ilginiz yoksa gitmenin pek anlami yokmuş onu anladim, doğa sporlarına dair o kadar azdı ki ürün şaşırdım bu duruma, iki salon vardı birinde satış yapilmiyordu, bıçaklara gelirsek ithal ürünler vardi puma markasının bıçaklari çok hoşuma gitti ancak küçük bir modeli bile 150 euroydu onun dışında esee, ontario, coldsteel, gerber, opinel vs birçok marka vardı ancak 4 stand el yapımı bıçak vardı sadece bir stand sadece Damascustu satıcı yabanciydi o dikkatimi çekti, diğer üç stand ise Güdül, Ali Usta malesef hatırlamıyorum üçüncüyü bıçaklar eh isteydi 420hc kullanilan en kaliteli celikti eğer o1 d2 1095 gibi bir çelik duysam sanırım alırdım benim bıçaksanati olarak katılma konusundaki fikrim ise açık açık söylemek gerekirse o fuarin buradaki ustalara Türkiyenin de gerçek el yapımı bıçagin ne olduğunu ogrenmeye ihtiyaci var maalesef bıçak kalitesinin koldan düşen kıl sayisiyla ölçüldüğünü düşünen ustalarla olacak birsey değil bu...