Dekupaj uçlarında birçok çeşidi var. Uygun bir uç mutlaka bulunur.
Kabza içine kanal açılır. Testere buraya girer. Testerenin başına bir aparat yapılır ve testereye sabitlenir. Kilit mekanizması ile sapa oturtulur. Aynı zamanda bu parçada ip deliği de kullanılabilinir. Ters taktığında yine kilitlenerek bıçağın kabzasına sabitlenir. Hiç olmadı vidalı bir sistem ile kabzaya sabitlenebilir. Saplamanın bir tarafına testere sabitlenir. Kabzanın arka kısmına da saplama ölçüsünde dişli bir parça konulur. Oldu da bitti maşallah
http://www.koctas.com.tr/el-aleti-aksesuarlari/bosch-panter-testere-bicagi-m-1142-h/6794-11808/ böyle de bir testere var. Direk çakı namlusu olur gibi Çakı kabzalı bıçakta olur bak
Yok bıçağın kabzasına girebilmeli
Çakıda olur tabi
Benim kafa da sabit değil ki Bir çakıya bir de bıçağa atlıyorum Geç oldu biz duralım en iyisi.
Tedbiri elden bırakmamakta fayda var Hem testere hemde bıçak olabilecek bir model yapmalı. Bir ara böyle bir çakı yapacağım. Dekupaj testeresi kullanma gibi bir fikrim var. Bu fikri beraber geliştirelim Aynı şekilde bıçağın kabzasına giren ve çıkarıp yine kabzaya tutturulup kullanılabilecek bir model de olur.
Sabreden derviş muradına erdi Hediyem geldi şaşkınlık hayranlık ve sevinç ,birde özeni görünce yaptığım işten utandım benim yaptığım bıçak bana gelen yanında nasıl desem keşke daha fazla özen gösterseydim diye utandım Murat ustam hakkaten muhteşem bir eser olmuş insan kullanmaya kıyamaz Koleksiyonumda 100 den fazla bıçak var ilk defa üstünde adım yazan bir bıçağım oldu bence sonraki DTE için üzerlerine etkinlik ve isim yazmayı standart hale getirelim Birdahakinde daha çok çalışıp daha iyi işler çıkarmaya çalışacağım.Murat birdaha teşekkür ediyorum