Taziyeleriniz için çok teşekkür ederim değerli ustalarım. Sadece halimi arz etmek için konudan bahsettim.Cenaze törenlerinden oldum olası nefret etmişimdir, bu nedenle de çok az cenaze merasimine katıldım. Katıldığım o çok az merasimde şunu gördüm ki, kişi öldükten sonra dünyada bıraktığı iz,eser ne kadar kalıcı ise sevenlerini acısı o kadar çabuk geçiyor.Dayım doğayı seven, doğada ki her canlıya saygı duyan, bitkinin canı acıdı diye sevip okşayan bir insandı. Ondan geriye kalan evlatları ve bahçeye diktiği üç beş fidan...
Bana bıçak tutkusu dedemin bıçağından geçti. Babamın sahiplenip bana devrettiği miras inşallah benimle ve benden sonra gelirse neslimle yaşayacak.Bu dünya da kalıcı bir eser bırakmak çok güzel. Mehmet ustamın usturası bana nasip olduğu gibi diğer ustalarımızın da bir birimizde bir eseri olmuş durumda.Bu çok güzel bir his benim için.Bu vesile ile bu forumu kuran ve içini bilgi ,hoş sohbet ve saygı ile dolduran tüm forum arkadaşlarıma,değerli ustalarıma çok teşekkür ederim.
Rica: Konunun dağılmaması ve konu karmaşası olmaması için tüm forumdaşların taziyeleri peşinen kabul olmuş bilsinler.