Bıçak Sanatı - Forum

YASASIN DTE 4 BIÇAGIM GELDİ

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: YASASIN DTE 4 BIÇAGIM GELDİ
« Yanıtla #80 : 06 Mayıs 2014, 23:54:21 »
Çaktırma bende de yok :) Yazılanlardan tahmin ettiğim 1-2 kişi vardı onlarda netleşti gibi.

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #81 : 06 Mayıs 2014, 23:54:51 »
         Bizi nasıl tanırlar bilmiyorum ama seni ajan salim ustamı pravakatör olarak tanıyacakları kesin. Aksini ispat edene kadar benim içinde öylesiniz.
         PARALEL FORUMCULAR

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #82 : 06 Mayıs 2014, 23:55:46 »
Salim ustam söyle hepimiz kurtulalım bak bütün dte lerin mesajlarının toplamını geçti bu dte 4 kötü anılmasın forumun adı bizim adımız çıkacak demedi demeyin

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #83 : 06 Mayıs 2014, 23:56:45 »
         Bizi nasıl tanırlar bilmiyorum ama seni ajan salim ustamı pravakatör olarak tanıyacakları kesin. Aksini ispat edene kadar benim içinde öylesiniz.
         PARALEL FORUMCULAR

Arif ustam süpersin  :2up :2up :2up

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #84 : 06 Mayıs 2014, 23:57:08 »
         PARALEL FORUMCULAR
Abi sende mi ? Bundan sonra bulamadığınız konularda Osman bulur demek yok  :D

Dte5in çekilişi Salim abi yapsın diyorum tabi emir eri olarak banada verecek bilgileri    :D
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 23:59:21 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #85 : 06 Mayıs 2014, 23:58:37 »
Bir daha katılmam arkadaş bu yaşta kalp hastası olmaya niyetim yok tabi 2 gündür olmadıysam onu da bilmiyorum ya artık

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #86 : 07 Mayıs 2014, 00:00:03 »
         PARALEL FORUMCULAR

Bugün biz gülüyoruz ama yarın sen güleceksin merak etme :) Favori işlerden biri senin elinde. Benim tahminim bir tek arifin hediyesinde. Başka kimseyi tahmin edemiyorum.

Yok hayatta yapmam çekiliş falan. Herşeyi bilince nasıl tadı çıkacak  >:D

arfyldz

• 790
« Yanıtla #87 : 07 Mayıs 2014, 00:00:27 »
      Osman senin için ne fark eder kardeşim sen zaten bilgilere bir şekilde ulaşıyorsun.Salim usta olmaz bize bir hafta eziyet eder.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #88 : 07 Mayıs 2014, 00:01:27 »
         PARALEL FORUMCULAR

Bugün biz gülüyoruz ama yarın sen güleceksin merak etme :) Favori işlerden biri senin elinde. Benim tahminim bir tek arifin hediyesinde. Başka kimseyi tahmin edemiyorum.

Yok hayatta yapmam çekiliş falan. Herşeyi bilince nasıl tadı çıkacak  >:D
Aynen abi biz böyle mutluyuz sadece Yunus ustamın kızması bile yeter bize  :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #89 : 07 Mayıs 2014, 00:02:23 »
Bir daha katılmam arkadaş bu yaşta kalp hastası olmaya niyetim yok tabi 2 gündür olmadıysam onu da bilmiyorum ya artık
Abi sende bıçak gelene kadar bakma konuya seni aramızda görmekten çok mutluyuz benimde bıçağım gelmedi hem
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

arfyldz

• 790
« Yanıtla #90 : 07 Mayıs 2014, 00:03:19 »
            Salim ustam  herkese kendi adresini verip  bıçakları toplar. Kendide hiç üşenmez 20 tane bıçak yapıp millete dağıtır.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #91 : 07 Mayıs 2014, 00:04:20 »
Ne bir haftası ya Salim ustam çekiliş yaparsa 13 bölüm ızdırap çektirir adama ben oynamam mızık yaparım

Arkadaş ileti yazarken 1 kere hattan düştüm her iletide 2 kez kırmızı yazı ile uyarı geliyor bu dte forum tarihinde nasıl anılacak bilemiyorum  :-[ :-[ :-[

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #92 : 07 Mayıs 2014, 00:04:49 »
Ne bir haftası ya Salim ustam çekiliş yaparsa 13 bölüm ızdırap çektirir adama ben oynamam mızık yaparım

Arkadaş ileti yazarken 1 kere hattan düştüm her iletide 2 kez kırmızı yazı ile uyarı geliyor bu dte forum tarihinde nasıl anılacak bilemiyorum  :-[ :-[ :-[
Aynı durumdayız abi en hızlı gelişen konu bu
            Salim ustam  herkese kendi adresini verip  bıçakları toplar. Kendide hiç üşenmez 20 tane bıçak yapıp millete dağıtır.
Hımm mantıklı Salim abiyle ortak 20 hesap açsak 20de bıçak yazı tura atar bıçak seçeriz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

arfyldz

• 790
« Yanıtla #93 : 07 Mayıs 2014, 00:06:01 »
         Salim ustam sana bırakmaz hepsini ister.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #94 : 07 Mayıs 2014, 00:07:47 »
Senede en fazla 4 bıçak yaptım dersek bir sonraki etkinlik 5 sene sonra olur :)   Çocukluktan kalma alışkanlık iste hepsini isterim tabi ama büyüdüm insan her istediğine kavuşamıyor maalesef :)

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #95 : 07 Mayıs 2014, 00:08:30 »
Bak daha iletiyi yazmadan uyarı geldi  :2up :2up :2up  Ne kızması Osman ustam kafamız dağılıyor ne stres ne tasa kalıyor ağzım kulaklarımda pişmiş kelle gibi yazıyorum hanım diyor sen kimle yazışıyorsun  >:D >:D >:D

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #96 : 07 Mayıs 2014, 00:10:23 »
Bak daha iletiyi yazmadan uyarı geldi  :2up :2up :2up  Ne kızması Osman ustam kafamız dağılıyor ne stres ne tasa kalıyor ağzım kulaklarımda pişmiş kelle gibi yazıyorum hanım diyor sen kimle yazışıyorsun  >:D >:D >:D
:D  bizimkilerde aynı abi bıçaklara niye gülüyon diyorlar bilseler muhabbetin sıcaklığını  :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #97 : 07 Mayıs 2014, 00:12:30 »
Yunus ustam yeni bir bilgi aldım. Senin bıçakta egeden geliyormuş. Gönderen kişi bugün kargoya vermiş :) Yarın elinde. Hatta kargo takip numarasını da yollayabilirim.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #98 : 07 Mayıs 2014, 00:13:57 »
Az müsaade iş işlerinden talimat geldi 10 dk sonra kalvye benim  olacak  >:D >:D >:D >:D

Yolla ustam çok hayra geçer Cennetlik olursun benden aldığın dualar ile  :2up :2up :2up

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #99 : 07 Mayıs 2014, 00:14:48 »
Sana zahmet abi benimkinide bir buluver  :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram