Özlettin kendini arada bir ses ver.
Osman benim için de sesin çıksın.
Ben burdayım aşk olsun bi yere gittiğimiz yok. Sadece çocuklar gibi yeni oyuncaklarımızla oynuyorduk.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 08 Mayıs 2014, 18:20:23Benim bıçak daha gelmedi ki, Hakan' ın Konya' dan dönüşünde yola çıkacak Onun için soru işareti koymuştum yanına ustam son durum Alıntı yapılan: Osman Kurt - 08 Mayıs 2014, 18:05:29Son durum1 Salim Türk Geldi2 mehmet pptroko Geldi3 Serkan KUŞÇU Geldi4 Mehmet GENÇ Geldi5 Hakan DAMASCUS Geldi6 Osman KURT7 Emin Albayrak Geldi8 Eylem Cengiz 9 Metin Sakin10 Mehmet TURAN Geldi11 Ecorotti Geldi(hemde moderatör bıçağı) 12 Hüseyin DUMRU Geldi13 Arif Yıldız Geldi 14 Sefa Çabuk 15 Yunus Emre TOK Geldi biraz önce 16 cengiz öztürk Geldi (biraz önce görüştük aradı teyit etti güle güle kullansın)17 hasan hüseyin yıldız Geldi18 Murat Yılmaz 19 Osman Güney Geldi
Benim bıçak daha gelmedi ki, Hakan' ın Konya' dan dönüşünde yola çıkacak
Son durum1 Salim Türk Geldi2 mehmet pptroko Geldi3 Serkan KUŞÇU Geldi4 Mehmet GENÇ Geldi5 Hakan DAMASCUS Geldi6 Osman KURT7 Emin Albayrak Geldi8 Eylem Cengiz 9 Metin Sakin10 Mehmet TURAN Geldi11 Ecorotti Geldi(hemde moderatör bıçağı) 12 Hüseyin DUMRU Geldi13 Arif Yıldız Geldi 14 Sefa Çabuk 15 Yunus Emre TOK Geldi biraz önce 16 cengiz öztürk Geldi (biraz önce görüştük aradı teyit etti güle güle kullansın)17 hasan hüseyin yıldız Geldi18 Murat Yılmaz 19 Osman Güney Geldi
Bir yere gittiğimiz yok Osman buradayız benim kız tepemdeyken anca bu kadar yazıp çıkabiliyorum uyuyunca kaldığımız yerden devam ederiz.
Osman itirazım var. Hani bütün bıçaklar benimdi
Salim ustam Osmana özel yapacaz. Yazık kaç gündür bekliyor.