Bıçak Sanatı - Forum

YASASIN DTE 4 BIÇAGIM GELDİ

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: YASASIN DTE 4 BIÇAGIM GELDİ
« Yanıtla #380 : 11 Mayıs 2014, 00:41:31 »
Koçu kesecek bıçak lazım. :)
Okinawian

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #381 : 11 Mayıs 2014, 00:42:55 »
Ne yaptınız ustalar daha DTE 4 ün heyecanını atamadan DTE 5 mi geliyor ne zaman nerede benim DTE 5 bıçağım daha gelmedi Ramazan bayramına olursa 1 tepsi baklava Kurban bayramına denk gelirse bir koç isterim ona göre  >:D >:D >:D >:D Osman nasıl başladım etkinlik başlamadan sabote edeyim
Abi çekilişi sana verelim diyorum heyecandan kalp hastası olacağım demiştin DTE4 için  belki iyi gelir bu sefer beni bilirsin sana güvenim sonsuz  :2up
Saboten başarılı ama  :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #382 : 11 Mayıs 2014, 00:46:35 »
Eyvallah Osman dükkan senin;   hazırlayacağın  listedeki arkadaşlara bıçakları en az 15 günde gönderirim  >:D >:D >:D

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #383 : 11 Mayıs 2014, 00:50:49 »
Eyvallah Osman dükkan senin;   hazırlayacağın  listedeki arkadaşlara bıçakları en az 15 günde gönderirim  >:D >:D >:D
Hımm bir tek bana kıyak yaparsın  o kadar abi kardeş dostluğumuz var.  :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #384 : 11 Mayıs 2014, 00:56:03 »
Kesinlikle hangi bıçağı istiyorsan senindir bak aramızda kalsın kismecikler duymasın  O:-)amanın ana sayfaya yazmışım hemencik sileyim  ;D :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #385 : 11 Mayıs 2014, 00:59:32 »
Merak etme abi yolum düşerse İzmire içerim bir çayını alırım ordan gözüm kapalı elime bir bıçağı ne gelirse artık  :2up
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #386 : 11 Mayıs 2014, 01:01:49 »
Eyvallah Osman yalnız bir kaç saat öncesinden haber ver malzemeleri zula yapayım ortalık yere edc ler kalsın  >:D

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #387 : 11 Mayıs 2014, 01:03:10 »
Merak etme abi yolum düşerse İzmire içerim bir çayını alırım ordan gözüm kapalı elime bir bıçağı ne gelirse artık  :2up

Biz beraber çay içtik. Bir ara Yunus ustamızın bıçaklarından bir tanesini çantama atayım diye düşündüm ama kıyamadım :) Hatta DTE bıçağını kaçırmayı bile düşündüm. Alıp kaça bilseydim kaçardım ama yakalardı beni ondan dolayı denemedim bile :)

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #388 : 11 Mayıs 2014, 01:03:39 »
Salim ustama da güzellik yapalım Osman şimdi mesaj yazıyor beni unuttunuz demesin  :2up :2up :2up

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #389 : 11 Mayıs 2014, 01:04:20 »
dükkan senin Salim ustam  :2up :2up :2up

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #390 : 11 Mayıs 2014, 01:07:02 »
Eyvallah Osman yalnız bir kaç saat öncesinden haber ver malzemeleri zula yapayım ortalık yere edc ler kalsın  >:D
Zaten ben ava falan gitmeyen adamım EDC yeter bana  ;D Yada mutfak bıçağı evdekiler bizi yararı olmayan hobiyi ne yapalım diyorlar her tarafı toz yapıyormuşum falan fistan  :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #391 : 11 Mayıs 2014, 01:08:14 »
Çoktan unuttunuz dedim bile. Allah razı olsun kardeşim. Kıyamam sana sende benim gibi elle yapıyorsun. Onun sıkıntısını biliyorum. Birde vakit olmadı mı çok kötü oluyor. Senden bıçak isteyenler sırasına girsek 3-5 sene sonra senden ancak bıçak alırız. Ben bıçak yapacaklarımın listesini yaptım ve baktım ki liste bir türlü eksilmiyor. Onun için artık kimseye söz veremiyorum :)

Hakikaten ava gitmeyenler için EDC ve neck bıçaklar en ideali.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #392 : 11 Mayıs 2014, 01:11:57 »
Hakikaten ava gitmeyenler için EDC ve neck bıçaklar en ideali.
Aynen abi ama edc deyince soğan cücüğü kadarda olmasın  :D
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #393 : 11 Mayıs 2014, 01:12:51 »
En az 8cm namlu güzeldir.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #394 : 11 Mayıs 2014, 01:14:23 »
İşin aslı avda bile EDC büyük iş görüyor koca bıçak ile domatesimi keseceksin elmayı mı ,salatamı yapacaksın. Bu gün kendime ayırdığım bir EDC bıçağım vardı Ocak ayından beri duruyordu onu yaptım kılıfını diktim daha sonlandımadım fakat çok kerata bir şey oldu pazartesi paylaşırım

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #395 : 11 Mayıs 2014, 01:16:21 »
En az 8cm namlu güzeldir.
  :2up aynen abi  taşınacak kadar büyük toplamı 14-15 cm güzel bir boyut

İşin aslı avda bile EDC büyük iş görüyor koca bıçak ile domatesimi keseceksin elmayı mı ,salatamı yapacaksın. Bu gün kendime ayırdığım bir EDC bıçağım vardı Ocak ayından beri duruyordu onu yaptım kılıfını diktim daha sonlandımadım fakat çok kerata bir şey oldu pazartesi paylaşırım
Bekliyoruz abi   8)
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #396 : 11 Mayıs 2014, 01:17:59 »
Son yaptığım necker 85mm namlu var. Adamlar avda geyik yüzüyorlar bu bıçakla. Bendeki neckerin namlu boyu 65mm. Tam boyu 160mm. Her türlü işimi görüyor.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
« Yanıtla #397 : 11 Mayıs 2014, 01:25:32 »
En azından avda yada kamp yürüyüşlerinde gereksiz ağırlıktan kurtulmuş olursunuz her ne kadar kendim söylesem de ben bile inanmadım en az  2 bıçak katlanır testerem olmadan asla  8)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #398 : 11 Mayıs 2014, 01:26:23 »
Tedbiri elden bırakmamakta fayda var :)  Hem testere hemde bıçak olabilecek bir model yapmalı. Bir ara böyle bir çakı yapacağım. Dekupaj  testeresi kullanma gibi bir fikrim var. Bu fikri beraber geliştirelim :) Aynı şekilde bıçağın kabzasına giren ve çıkarıp yine kabzaya tutturulup kullanılabilecek bir model de olur.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 01:29:29 Gönderen: Salim Türk »

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #399 : 11 Mayıs 2014, 01:28:35 »
En azından avda yada kamp yürüyüşlerinde gereksiz ağırlıktan kurtulmuş olursunuz her ne kadar kendim söylesem de ben bile inanmadım en az  2 bıçak katlanır testerem olmadan asla  8)
Evde dahi cebimde çakım var  :D Doğal afete önlem için  :2up

Tedbiri elden bırakmamakta fayda var :)  Hem testere hemde bıçak olabilecek bir model yapmalı. Bir ara böyle bir çakı yapacağım. Dekupaj  testeresi kullanma gibi bir fikrim var. Bu fikri beraber geliştirelim :) Aynı şekilde bıçağın kabzasına giren ve çıkarıp yine kabzaya tutturulup kullanılabilecek bir model de olur.
Dekupaj uçları esniyor(ahşap için olanı) eski hss testereden yapsak çok sert arasını tutturmak lazım  ::)
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 01:33:07 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram