Bıçak Sanatı - Forum

Bant Zımpara Makinası

KMG Metal Works

• *
  • 30
  • Meslek: Metal Works
  • Yer: istanbul
Ynt: Bant Zımpara Makinası
« Yanıtla #100 : 21 Ekim 2014, 08:51:08 »
bana diyene bak. :) benim makine bitti fakat sizin utanmayacağınızı bildiğimden kararsızım paylaşım yapma konusunda..işim internet! hayatımda ilk defa foruma üye oldum. dünyada normal insanların dışında canlı türü olduğunu anladım.

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #101 : 21 Ekim 2014, 08:52:51 »
TCK 106 ve 5237 ye göre 2 ila 5 yıl ve 3 ay ila 2 yıl. Sahte nick, telefon vb.  şekilde gizlenebileceğinizi düşünmüyorsunuz umarım.

anladım ki buradaki insan benzeri canlılar yontulmamış birer lama gibi. sizi yontar yontar kiminizden bıçak kiminizden zımpara makinesi yaparım. gerçi sizden olmaz da .benzetiriz:)
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

KMG Metal Works

• *
  • 30
« Yanıtla #102 : 21 Ekim 2014, 08:55:37 »
anladım hakim bey:) tck nın bu kanunu bana geçersiz ben isvicre vatandasıyım... ayrıca bu kanun sizin için geçerli insanlara doğru davranmayan sizlersiniz.. beni foruma üye olduğuma pişman ettiniz....

KMG Metal Works

• *
  • 30
« Yanıtla #103 : 21 Ekim 2014, 09:01:19 »
kardes bizim kimseden gizlimiz saklımız yok. sen işine bak. senin bir sıkıntın var ise, girme buralara.

KMG Metal Works

• *
  • 30
« Yanıtla #104 : 21 Ekim 2014, 09:05:13 »
bu forumda üyelik hakları ve forum kullanım şartları olmadığından forumunuz hakkında hukuki işlem yapılmasının bir zorunluluk olduğunu düşünüyorum.. benim üyelik iptalimi istememe rağmen halen üyeliğim iptal edilmedi.. benim üyeliğimi silin. yoksa ben gerekeni yapacağım..

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #105 : 21 Ekim 2014, 09:08:56 »
Hollanda mı İsviçre mi bir karar verseniz ? TCK ve diğer kanunlar ayağını Türkiye sınırından içeri atmış herkezi bağlar, tabiyetinden bağımsız olarak. Türk pasaportu almadıysanız Türkiye içinde ikamet, ticari faaliyet vb. için uğraşıp halletmeniz gereken bir sürü prosedür daha var, biliyorsunuzdur.

anladım hakim bey:) tck nın bu kanunu bana geçersiz ben isvicre vatandasıyım... ayrıca bu kanun sizin için geçerli insanlara doğru davranmayan sizlersiniz.. beni foruma üye olduğuma pişman ettiniz....
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

KMG Metal Works

• *
  • 30
« Yanıtla #106 : 21 Ekim 2014, 09:11:10 »
bana edebiyat yapmayın admininiz kimse üyeliğimi silin. yoksa harbiden beni kızdırıyorsunuz. insan gibi silin bu ne yaw. bi girdik bidaha çıkamıyoruz...

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #107 : 21 Ekim 2014, 09:13:07 »
Yazılanlara Söz hakkın olması için üyeliğinin iptalini geçiktirdik.

Foruma girip girmemek senin elinde, zaten bir iptal başvurun olduğu için gelmeseydin iptal ederdik ama sen hala bir şeyler yazıyorken senin suratına kapı kapatılan bir konuma düşürmek istemedik.

Eğer bu da yanlış ise ben de bir şey demiyorum, derhal gereğini yapar üyeliğini iptal ederiz...

KMG Metal Works

• *
  • 30
« Yanıtla #108 : 21 Ekim 2014, 09:17:20 »
aynen hemen silin.. 10 dakika sonra benim formda yazdıklarım ve bana cevap olarak yazılan herşeyin silinmesini talep ediyorum.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #109 : 21 Ekim 2014, 09:18:50 »
Sizi diğer forumların yaptığı gibi  sorgusuz sualsiz  yollamak yerine , kendinizi tanıtmanız ve yaptığınızı iddea ettiğiniz makınanızı tanıtmanız için  fırsat vermiştik sadece bu  :)

ama bu yazınızdan sonra

"anladım ki buradaki insan benzeri canlılar yontulmamış birer lama gibi. sizi yontar yontar kiminizden bıçak kiminizden zımpara makinesi yaparım. gerçi sizden olmaz da .benzetiriz:) "

ne kadar yanlış bır karar olduğunu  gördüm.  bu uslup  yakışıksızdan zıyade bayağı olmuş. 

nerenın vatandaşı olursanız olun , bu sıze karsınızdakı kısılere bu şekılde hıtab etme hakkını vermez.

“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9514
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #110 : 21 Ekim 2014, 09:30:21 »
Söz konusu şahsın IP'sinin Türkiye haricinde görünmediğini söyleyebilirim.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #111 : 21 Ekim 2014, 09:31:55 »
baktım bu işte güzel para var hemen gideyim PİNİNFARINA amcaya bana özgün bir tasarım yapsın altınada tasarım pininfarina diye yazarım olmamı ağalar

Pininfarina oluuur, Bertone oluuur, yenilerden Daniel Simon olur... :)
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #112 : 21 Ekim 2014, 09:36:58 »
Arkadaşlar konunun geldiği noktadan anlaşıldığı üzere işin tadı kaçmıştır.

Herkes anlayacağını anlamış olsa gerek.  :(

Tüm bu hoş olmayan tavırların son bulması adına arkadaşın üyelik kaydını kendi isteği üzerine sonlardırdım ama forumdaki bu konuda yazılanları silmek gibi bir şey asla olamaz. Bu tüm forumlarda böyledir, siz yada herhangi bir üye istedi diye bunca yazılmış şeyi silmek gibi bir şey asla olamaz, bunun bilincinde olmadan paylaşma yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

Arkadaşlar bu noktadan sonra Bahadır YATAR artık bize cevap veremeyeceğinden konuyu uzatmadan bitirirsek  ;)

HALİL İBRAHİM

• 264
  • Meslek: Metalurji Malzeme
  • Yer: HATAY
« Yanıtla #113 : 21 Ekim 2014, 09:37:18 »
anladım ki buradaki insan benzeri canlılar yontulmamış birer lama gibi. sizi yontar yontar kiminizden bıçak kiminizden zımpara makinesi yaparım. gerçi sizden olmaz da .benzetiriz:)

Şu son mesaja kadar acaba yanlış mı yapılıyor düşüncesi vardı kafamda, fakat son mesaj olayın doğru boyutta gittiğini kanıtlamış. Yaw madem bu kadar babayiğitsin; sağdan soldan bulduğun resimleri ekliyeceğine, adamakıllı bir fotoğraf ya da bir video eklesene.. Boy boy ilan verdiğin, mühendislik harikası dediğin makinenin ne bileyim hiç yoktan bi şeması krokisi planı filan olur, eee sende oda yok. Bide gelmişsin millete laf yetiştiriyorsun. 2009'dan bu yana takip ediyorum bu forumu. Rüşdünü ispatlamış o kadar değerli adamlar var ki... Sen daha dün 1 bugün 2.. ;)
Kusura bakmada ağır konuşacağım, "Pamuk şeker kendini bişey sanarmışta k*çındaki çubuğu görmezmiş" ya o hesap işte.. Bence yaptığın işlerle utandır bizi, fiyattan önce adam akıllı bir sunum yapmalısın, senin için daha iyi olacağı kanısındayım ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9514
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #114 : 21 Ekim 2014, 09:43:32 »
Başlığı kilitledim. Artık üye de yazamadığına göre bizim de yanıt hakkı doğuracak şekilde yazmamamız daha doğru olacak inancındayım. Tabi aksi bir gereklilik varsa bunu "sorunlar" altında dile getirebiliriz.

Bu arada forum kurallarına göre bu yazılanları silmeden tutacağız.
Forum Kuralları - http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=1330.0
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben