Bıçak Sanatı - Forum

YANLIZ KURT

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: YANLIZ KURT
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2014, 19:33:20 »
quote author=HALİL İBRAHİM link=topic=6846.msg135119#msg135119 date=1414651906]
helal olsun ustam, hizmette sınır tanımıyosun maaşallah  :)
[/quote]

Teşekkür ederim.

Soytürk güzel bir çalışma olmuş. ilginç bir tasarımı güzel yorumlamışsın, ellerine sağlık. ağırlığı ne kadar oldu acaba bu arkadaşın?

Teşekkür ederim, Emin kardeşim tartmaya hiç fırsatım olmadı ama her babayiğidin kullanabileceği bir ağırlık değil  O:-)

helal olsun soytürk  usta, dövme celik, arti  bicak yetmedi  balta oda yetmedi mese agacindan kabza
ellerine kollarina saglik mükemmel  :2up :2up :2up :2up :2up :2up

Teşekkür ederim.

Soytürk Ustam savaşa hazırlık mı var? :D Ellerin dert görmesin.

Tamamen fantezi ürünü  :2up

Ellerine sağlık Soytürk Usta  :2up..

Teşekkür ederim .

Conan filmlerini hatırlattı bana, balta kısmı olmasa daha da estetik olurmuş ama müşteri isteyince yapacak birşey yok. Üzerinde bununla yakalanırsa uzunca bir süre görüşemezsiniz herhalde.

Bende yaparken sürekli " HE MAN, GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA " deyip durdum  :D           Diğer olayı bende düşündüm, sonuçta hiçte masum görünmeyen bir arkadaş görüntüsü var.

Bir kere çok büyük bir emek var ve sıra dışı bir çalışma olmuş ustam.. Ellerin kolların der görmesin..
Eee böyle sıra dışı şeyler görünce insan ister istemez üzerinde biraz kafa yoruyor.. zaten medeniyet dediğimiz şey de böyle gelişmiyor mu? affınıza sığınarak bu sıra dışı aleti biraz daha koplike yapma yönününde bir iki husus beyan etmek isterim.. Elbette benden önce aklına gelen arkadaşlar olmuştur veya yapılmışta olabilir..
Ben diyorum ki, bu alete birde testere eklense?? Balta kısmı biraz daha uca kaydırılarak nasıl olur acaba?

Bence senin tasarımın özellikle baltanın uçta olmasını bende ortada olamsını tercih ederim ( baltayı kullanma bakımından ) fakat genel olarak fikrim iki aletin bir alette olması doğru değil.

ustam ellerine sağlık, bu ne çeşit bir bıçaktır yahu ben de böyle acayip fikirlere kapılıyodum da böyle bi şeyi çocukken bile düşünemezdim :2up :2up

>:D  >:D  Düşünenler oluyor demek ki   ;D

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2014, 19:34:35 »
Yanlış anlama ben doktor değilim hele ilaç yazma yetkim hiç yok bu dediğim bitkisel hömopatik bir ikaç inşallah sanada faydası dokunur..ayrıca eklemler için ananas meyvesinide ihmal etme...

Bilakis çok makbule geçti fakat ismi görünce bulamayacağım fikri doğdu bende vede haklı çıktım  ::) Güzel ülkemde bu ürün yok malesef  :)

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2014, 22:13:38 »
Ustam ukalalık gibi olmasın ama ismin doğrusu "YALNIZ" olmalı, kendisi "YALIN" kökünden türemedir. ;)
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2014, 22:41:00 »
Boşuna usta denmiyor elinize sağlık.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #24 : 30 Ekim 2014, 23:10:51 »
Ustam ukalalık gibi olmasın ama ismin doğrusu "YALNIZ" olmalı, kendisi "YALIN" kökünden türemedir. ;)

Evet haklısınız, yazarken altta kırmızı çizgi çıkınca bende fark ettim ama konuşma diliyle yazmak istedim.

Boşuna usta denmiyor elinize sağlık.

Teşekkür ederim.

Mehmet DOĞAN

• 337
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Hatay /DÖRTYOL (Birecik)
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2014, 23:18:22 »
Her seferinde olduğu gibi, eşsiz bir eser olmuş eline sağlık  :)
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2014, 23:24:24 »
Her seferinde olduğu gibi, eşsiz bir eser olmuş eline sağlık  :)

Sağolasın Mehmet kardeşim.

AliAydın

• 324
  • Meslek: memur
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2014, 11:33:47 »
Goblin kılıcı gibi olmuş  :2up

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2014, 19:12:19 »
Soytürk bey çok dehşet verici bir çalışma olmuş ellerinize sağlık yine gözlerimiz bayram etti.  :2up :2up
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #29 : 01 Kasım 2014, 21:01:04 »
Goblin kılıcı gibi olmuş  :2up

Teşekkür ederim  :)

Soytürk bey çok dehşet verici bir çalışma olmuş ellerinize sağlık yine gözlerimiz bayram etti.  :2up :2up

Teşekkür ederim  :)

sabanakyol1976

• 56
  • Meslek: fayans boya alçı döner kebap ustası
  • Yer: ankara keçiören
« Yanıtla #30 : 02 Kasım 2014, 00:52:01 »
çok güzel ellerine saglık
iylik yapmaktan sakın vazgeçme,yoksa giderek kötü biri olursun.başarmak
için tekrar dene

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #31 : 02 Kasım 2014, 20:32:40 »
Ellerine kollarına sağlık Soytürk ustam çok değişik bir çalışmaya daha hayat vermişsin. Bu ağır hizmetin A babası olmuş tekrardan tebrik ederim kardeşim Zombi avcısı gibi gerçekten. :2up :2up :2up :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #32 : 02 Kasım 2014, 21:54:43 »
çok güzel ellerine saglık

Teşekkür ederim.

Ellerine kollarına sağlık Soytürk ustam çok değişik bir çalışmaya daha hayat vermişsin. Bu ağır hizmetin A babası olmuş tekrardan tebrik ederim kardeşim Zombi avcısı gibi gerçekten. :2up :2up :2up :2up

Beğenmene sevindim Yunus ustam :)