sefa ustam çok guzel bir iş çıkarmışsın yine. ancak benim gözüme takılan bir iki nokta var. sanki integral parcası biraz daha ince olabilirmiş veya kabza bıraz daha farklı olabilirmiş gibi geldi desem kılçıklık mı yapmış olurum. birde yüzeydeki imzan digerlerine gore silik ve sanırım yagda ve dıke yakın bir acı ile burun uzeri sertleştirdin yanılıyormuyum?
Usta valla biraz da topa gelişine vurdum, kendisi böyle çıktı

biraz daha ince olsa daha yakışıklı durabilirmiş haklısın, nasıl olsa ilk integral denememdi, bu tiplerle biraz oynarım gibime geliyor deneriz ustam. İmzada yüzey asite direndi nedense bende bir anlam veremedim. Tam dik daldırmadım ama sanıyorum 75 derece gibi bir açıyla burun üzeri daldırdım, doğru tespit.
Tüm arkadaşlara güzel sözleri için teşekkür ederim beni mutlu ettiniz

ama Sinan ustamı da merak ettim, ameliyat olmuş umarım sorunsuz bir ameliyattır ve her şey yolunda gitmiştir. Geçmiş olsun ustam, aman dikkat et kendine.