Şimdi Makta tarzında birşey beklemek pek uygun olmaz beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım

Malum çalışılacak şey bir bıçağın sapı. Makta daha hassas olduğu için tasarımdaki detay, desende yoğunlukta sıkıntı olmuyor. Bıçak sapında ise bütüne yakın tasarımlar yada pimlerle muhafaza edilecek parçalar kullanırım diye düşündüm zira zamanla yıpranmayı minimize etmek gerek.
Bütün detayları paylaşırım inşaallah. Hep beraber eksiklerimi de görmüş oluruz. Dediğim gibi desenler henüz belirlenmedi.Önce onların hazırlanması gerek. Onlarda ancak bu hafta sonuna hazır olur. Ben yapamazsam zaten beraber çalıştığım müzehhibe arkadaşa tasarlatmayı düşünüyorum. Ki böyle olunca da şu andaki maddi olumsuzluklar devreye giriyor falan falan. Ama inşallah hepimizin beğeneceği bir şey çıkar diye umut ediyorum.
Murat Bey o konuda çok haklısınız bende biraz kafa yordum. Ancak dediğim gibi Profil Özgür Abiden hediye geldi. Bu şekilde tasarlanmadığı için ancak böyle yorumlayabildim. Ama yinede tekrardan bakarım.
Bıçağın içine doğrudan kakmasını yapacağım (makta gibi) bıçakların desenleri de hazır aslında ama bu profilin suyu verildiği için bundan başlamak daha uygun geldi.
Bu arada benim sormak istediğimde bazı şeyler var. İlk olarak bu resim bıçağın bir yüzü. Diğer yüzde besmele olmaz gibi. Başkada birşey yapmak sanki hem emeği hemde ücreti çok artıracak. Yinede sizce olması gereken ne ise fikir verebilirseniz çok sevinirim. Acaba sadece çerçeveyi koyup bağa boş mu kalsa diyorum o zaman da içi boş bir çerçeve olur sanki. Hiç bir şey koymasak çok mu tuhaf olur.
İkinci olarak balçak ajur kesim olacak. Yani bronz yada prinç kısımdan beyaz kısımlar kesilerek çıkarılacak. bu durum balçağın namluya yaslanan kısmında (epoksiyle yapışılan kısım) kötü bir görüntü oluşturmaz mı?